Black Week

underkategorier

Viser 1 - 60 av 120 produkter

Black Friday

Black Friday, som kommer fra USA, er den største handledagen i året. I Norge kan man si at det er som et romjulssalg, men med den forskjellen at salget kommer før jul i stedet for etter jul.

Black Friday faller alltid på den første fredagen etter Thanksgiving. I dag er det ikke bare i USA denne dagen er startskuddet for julehandelen – også her i Norge er det mange som starter juleinnkjøpene akkurat denne dagen.

Black Friday, Cyber Monday, Black Weekend og Black Week

Kjært barn har mange navn. Black Friday er kun den bestemte fredagen etter Thanksgiving, mens Cyber Monday er mandagen etter, og Black Weekend er hele helgen. Vi kjører på med Black Week for at dere virkelig skal få muligheten til å shoppe i vei til gode priser – for hvorfor skal vi nøye oss med å gi dere bare litt av det gode?

Nå for tiden er det mange som passer på å kjøpe julegaver til både andre og seg selv på denne dagen. Til tross for at vi i Norge ikke har hatt tradisjonen med Black Friday i 10 år engang, så har den hatt stor gjennomslagskraft, og handelen øker jevnt og trutt for hvert år som går.

Perfekt for netthandel

Du som liker å handle på nettet kan ta for deg av salgsvarene allerede på Black Friday, men i begynnelsen var det slik at Cyber Monday var e-handelens svar på de fysiske butikkenes Black Friday.

I dag kan man nesten regne med at nettsider er nede på grunn av stort trykk, på samme måte som det kan bli kaos i vanlige butikker. Dette er rett og slett dager da prisene er så gode at det er verdt det. De ulike begrepene Black Friday, Cyber Monday, Black Weekend og Black Week smelter sammen, og i de aller fleste tilfeller kan man derfor regne med at man får rabatter og salgspriser gjennom hele denne perioden i mange butikker.

Black Friday i Norge

Datoen for Black Friday er forskjellig fra år til år. De kommende årene ser det slik ut:

2020: Black Friday faller på fredag 27/11

2021: Black Friday faller på fredag 26/11

2022: Black Friday faller på fredag 25/11

2023: Black Friday faller på 25/11

Det kan være lurt å ha oversikt over disse datoene, slik at man eventuelt kan ta seg fri og planlegge en skikkelig handledag før jul.

Dette bør man bør tenke på før Black Friday

Dagen er en anledning til å kjøpe gaver til både seg selv og andre til kraftig reduserte priser. Derfor er det smart å forberede seg ved å spare penger, slik at man kan handle ekstra mye i hele denne tidsperioden.