Nattbord

(0)

Å plassere et nattbord ved siden av sengen gir deg ikke bare et sprt tiltrengt avlastningsområde, det bidrar også til en koselig atmosfære på soverommet ditt. Ett-eller kanskje to-nattbord rammer inn sengen din og setter stil på sommerommet ditt. Velkommen til vårt utvalg av nattbord!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Nattbord - hygge og funksjon på soverommet

  Soverommet er et av de viktigste rommene når det gjelder design og valg av interiør. Ikke bare bør du velge de riktige fargene slik at du blir rolig og kan slappe av, det er også viktig at det er praktiske og komfortable møbler i dette rommet. Det er ikke bare sengen som skal være perfekt, men det er like mye andre møbler som skal fungere til hundre prosent. Nattbord er bare ett av de soveromsmøblene som er viktige for å få jobb. Tenk derfor på å kjøpe nattbord som appellerer til deg både når det gjelder funksjon og estetikk.

  Nattbord med eller uten skuff?

  Hvis du vil ha et nattbord med eller uten skuff, handler det mye om hva du trenger funksjonelt, men det er også på den måten at det betyr mye hvordan det ser ut rent estetisk. Selv om du kanskje ikke trenger et nattbord med to skuffer, kan det være at du faller for utformingen av et nattbord som bare har to skuffer. Det samme kan gjelde nattbord med skuff - kanskje du virkelig trenger mer lagringsplass, men velg et nattbord med mindre oppbevaring fordi du rett og slett synes det er fint!

  Nytt uttrykk på soverommet med nytt nattbord

  Noen ganger trenger du ikke mer enn et nytt nattbord for å føle at du får ny inspirasjon og stil på soverommet. Siden det er et nattbord for enhver smak, er det et av de enkleste møblene å passe inn i resten av interiøret. Har du nettopp flyttet og funnet et nattbord du liker? Hvorfor ikke begynne med det i resten av innredningen din? Det er morsomt å ha et møbel, et tapet, en interiørdetalj eller lignende å starte fra. I stedet for å bare kjøre på og kjøpe nytt i en og samme farge, kan det være fint å ha litt blandet på soverommet. For eksempel er det fint med både tunge fløyelsgardiner og tommelblonder eller bomullsgardiner på et soverom. Det samme gjelder møbler. Det er like fint med hvitt og friskt som mørkt og dystert.

  Trendy nattbord jubler!

  Å ha et trendy nattbord gir soverommet et fint løft, og hvis du har to nattbord, blir det dobbel glede! Vil du ha et nattbord utover det vanlige? Det er mange spennende produkter i dette segmentet, så bare begynn å velge favorittene dine. Synes du det føles som bortkastet penger å koble seg på en ny trend som føles som en rask overgang når det gjelder innredningen din? Husk da at den er superdeilig så lenge den varer. Når du føler at du vil endre soverommet ditt, kan du male om nattbordet, selge det eller lagre det.

  Nattbord - en helt i interiøret!

  Et godt nattbord er en frelser for alle hjem. Ikke bare er det fint å ha et nattbord ved siden av sengen din, men det er også hyggelig å ha et godt sted å sette og sette tingene dine. De fleste av oss har bøker, telefoner, vannglass og noen andre godbiter ved siden av oss i sengen, så det er mange ting som skal passe på et nattbord. Hvis du vet at du har mange ting ved siden av sengen, er det godt å ta utgangspunkt i det når du skal velge nattbord. Hvis du derimot er en person som har få ting med deg når du sover, trenger du kanskje ikke et så stort nattbord. Tenk på hvor mye plass du trenger og tenk også på om du vil ha et nattbord med eller uten skuff eller hylle i bunnen.

  Match eller bland?

  Ja, det er det konstante spørsmålet - skal jeg matche alt i rommet, eller skal jeg benytte anledningen til å mikse med forskjellige farger og stiler? Noen foretrekker et "roligere" interiør mens andre liker kitschene og dynamiske. Hvilken kategori tilhører du? Foretrekker du mye som skjer i soveromsinnredningen, eller vil du ha en mer avskåret stil? Det er opp til hver enkelt å bestemme, men du kan alltid teste deg selv for å finne akkurat den rette stilen for soverommet.

  Høyt eller lavt nattbord?

  Det er ikke bare stilen og designet som skal fungere når det gjelder nattbord, det er også viktig at du får riktig høyde for møbler i forhold til sengen. Det er fint å kunne bruke det som en praktisk avlastningsflate og for at det skal fungere, er det bra hvis det stemmer godt overens med høyden på sengen. Noen liker høye senger mens andre synes det er koselig med lavere senger. Det er ingen rett og galt her, bare velg den som passer deg best.