Salongbord

(0)

Et salongbord er mer enn en praktisk avlasningsflate for tekopper, fjernkontroller og aviser. Et veldig hyggelig salongbord kan sette stilen for hele stuen! Foretrekker du et lite, stort, firkantet eller rundt salongbord? Salongbord i tre, stein, glass eller metall? Vi har stuebord i alle former og for alle stiler - se gjenre på sortimentet vårt!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Sofabord - bra til det meste!

  Med et godt salongbord er det ikke vanskelig å få en hyggelig følelse i rommet. Et salongbord bør velges med omhu, da det tar mye plass og bestemmer stilen. Heldigvis er det mange delikatesser for salongbord å velge mellom, noe som gjør alt mye lettere!

  Øk kos faktoren med salongbord

  Kan et bord skape en koselig følelse i et rom? Svaret på det spørsmålet er selvfølgelig! Kanskje er det slik at du hovedsakelig tenker på tekstiler, små interiørdetaljer, planter og mer når det gjelder å heve kosefaktoren, men faktisk er det på denne måten at med riktig salongbord kommer du langt. Noen synes det er koselig å bruke en duk mens andre foretrekker å ha et salongbord akkurat som det er. Du kan selvfølgelig bruke salongbordet ditt både med og uten duk. Det er morsomt å kunne veksle litt mellom den mer kledde stilen med lerret og den mer nedstrippede og minimalistiske stilen det blir uten lerret.

  Hvilken stil passer deg?

  Leter du etter et salongbord i moderne stil? Den siste trenden? Et klassisk salongbord? Kanskje det er slik at det du er ute etter er et salongbord i en mer romantisk stil? Uansett hva du ønsker for stilen til ditt nye salongbord, kan du stole på å finne det som passer deg best - det er mange salongbord, så alle kan uten tvil finne sin favoritt! Det kan være litt morsomt å gå utenfor komfortsonen din med et møbel som et salongbord. Kanskje det er morsomt å investere i noe som er litt mer kinkete enn det du er vant til i interiøret ditt? Det motsatte kan også være sant, slik at du vil ha et salongbord som er mer nedtonet i designet. Hvilken vil det være for deg? Ta en titt på sortimentet vårt, og vær åpen for noen nye ideer for å pusse opp hjemmet ditt litt ekstra!

  Stort eller lite salongbord?

  Hvilken størrelse vil du ha på bordet ditt? Vil du ha stort eller lite? Noe som ender litt mellom? Uansett hvilken størrelse som passer hjemme, kan du plassere den enten foran sofaen eller på en annen måte. Det er opp til deg å bestemme hvordan du skal innrede rommet ditt med et salongbord! Det er vanlig å plassere salongbordet foran sofaen i stua, men det er også fint å ha et salongbord ved siden av sofaen, ved en stor lenestol eller lignende. Og husk at et bord ikke nødvendigvis trenger å brukes i sofaen bare fordi det kalles et salongbord. Du kan finne et annet sted for salongbordet ditt!

  Hvilket materiale skal jeg velge?

  Hva slags materiale og overflate liker du? Vil du ha glans og stål? Er du i stedet sulten etter et trebord? Et salongbord som kombinerer stål og tre? Det er opp til deg! Det er mange forskjellige tresorter å velge mellom, så hvis du vil ha et salongbord i tre, kan du enkelt finne noe kult - bare velg og velg!

  Det rette salongbordet skaper den rette følelsen

  Å vite hva slags følelse du leter etter i hjemmet ditt er viktig før du begynner å innrede. Det er ikke morsomt å kjøpe møbler og så, kort tid etterpå, innse at møblene du kjøpte ikke føles riktig i det hele tatt for følelsen du vil ha i hjemmet. Alt i hjemmet påvirker hvordan den generelle følelsen er, som inkluderer et salongbord, sofa, gardiner og seng. La det ta litt ekstra tid og hoppe over salongbordet til du finner akkurat det salongbordet du ønsker. Her er det også smart å huske på at det kan være mye verdt å investere i kvalitet fremfor kvantitet.

  Fint supplement til sofaen

  Når du har et fint salongbord ved sofaen, løfter de to møblene hverandre opp på en fin måte. Et salongbord i riktig design betyr at sofaen kommer til sin rett og omvendt. Uansett hvordan du vil matche sofaen og bordet, er det mange spennende muligheter. Vil du ha et strammere design på sofaen og et salongbord som gir flere varme og koselige vibber, eller vil du investere i en virkelig myk og koselig sofa i kombinasjon med et minimalistisk salongbord? Vil du bare ha en myk følelse, eller bare stilig og strammere? Da er det bare å kjøre på den!

  Kantet eller rundt salongbord?

  Hva liker du best? Synes du det er fint med runde salongbord, eller foretrekker du firkantet eller rektangulært? Noen setter pris på det kantete mens andre synes det runde og myke er mer attraktivt. Velg ut fra det som føles best for deg - rekkevidden er så stor at det er umulig å ikke finne den rette!