Sidebord

(0)

Hjørnebord er veldig praktisk å plassere som ekstra avlasningsflater i hjemmet, men de er også veldig fine å bare sette lamper, lysestaker og andre interiørdetaljer på. Et perfekt møbel for den overflanten som føles litt tom ut og kanskje plasseres ved siden av sofaen? Hva med å plassere et rundt hjørnebord i metall, eller et firkantet hjørnebord i tre? I vårt utvalg av hjørnebord vil du sikkert finne noe du liker!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Sidebord - en herlig interiørdetalj!

  For å bringe litt ekstra eleganse til hjemmet, kan du investere i sidebord av forskjellige slag. Det er et sidebord for alle rom og stiler, så det er ikke noe problem å finne det rette. Har du ikke hatt et sidebord før? Da er det på tide å gjøre det nå! Den er superdeilig og kul samtidig som den er trendy og funksjonell. Med andre ord, et sidebord oppfyller alle kravene til et godt møbel. Bli inspirert her blant sidebordene våre og planlegg resten av rommets interiørdesign etter ditt bordvalg. Det er et perfekt møbel å starte med når du planlegger interiørdesign, men det er også en god interiørdetalj å legge til i et rom som allerede er tydelig når det gjelder design.

  Farge og form

  Du kan gjøre mye med farge og form hvis du bare har lyst og litt fantasi. Sidebord kan plasseres der du synes de passer best, så det er et ekstremt praktisk møbel som kan flyttes rundt i hjemmet til bordet finner sin rette plass. Siden størrelsen på sidebord vanligvis er ganske liten, passer de godt i mindre leiligheter så vel som i større hjem. Å få plassert et sidebord i en trang hall uten at det ser rart ut, eller å ha et ekstra bord ved sofaen uten at det blir trangt, er virkelig fantastisk. Større bord i all ære, men sidebord er litt ekstra deilig! Det at det finnes sidebord i mange forskjellige farger gjør det enda enklere å finne en variant å nyte. Bare velg et sidebord som føles riktig for deg og ditt hjem!

  Stilig med høyre sidebord

  Selv om det er et lite møbel, kan et sidebord fortsatt sette akkurat den rette stilen for rommet generelt. Med et fint sidebord, som utstråler cocky stil sikkerhet, blir det morsomt å både se på og bruke. Det er visst moro med møbler som stikker litt ut av nesen? Vi tror det, og det er perfekt å la et sidebord gjøre det. Hvis du ikke tør å investere alt i et dristig interiør, kan sidebord og andre små ting stå for det.

  Perfekt størrelse?

  Hva er den perfekte størrelsen på et sidebord? Det er ganske enkelt når bordet passer inn akkurat som et "sidekick" til de større møblene rundt. Så er det slik at det kan være litt komplisert å vite om du skal investere i for eksempel et rundt bord, et bord i klassisk design, et super-trendy sidebord eller kanskje et rektangulært sidebord med en hylle på bunnen. Heldigvis kan du alltid måle og kontrollere før du kjøper et sidebord. På denne måten er det mindre risiko for feilkjøp.

  Ny stil raskt med nytt sidebord

  Noen ganger føler du at du vil ha en ny stil hjemme raskt, og da kan et nytt sidebord være det riktige valget av møbler. Et sidebord kan raskt fornye et rom både når det gjelder selve bordet og når det gjelder tingene du kan plassere på bordet. Kanskje du synes du trenger en fin lampe på sidebordet? Kanskje det blir en fruktskål, en stor vase med blomster eller bøker som vil forgylle bordet? Uansett hva som passer deg og din stil vil forgylle rommet for deg, så bare lytt til din egen stil og kjør videre.

  God avlastningsflate

  Tabeller er gode avlastningsflater, uansett hvor i hjemmet du plasserer dem. Noen bord brukes mer enn andre, og det har vanligvis å gjøre med hvor i hjemmet du plasserer bordene. Mange bruker vanligvis et sidebord for å sette tekoppen på mens de ser på en film eller lignende. Det er også slik at sidebordet passer perfekt som et hallbord, og hvis du plasserer et sidebord i en hall, må det virkelig oppfylle sin funksjon som avlastningsflate!

  Match andre bord i rommet?

  Vil du ha samme stil, eller kanskje samme design, på alle bordene? Det er ikke uvanlig å velge å kjøpe matchende bord allerede i butikken. Er du i stedet ivrig etter å matche et nytt sidebord med et større bord som du allerede har? Kjør deretter for å enten velge samme farge, samme materiale, samme uttrykk eller alt dette i en kombinasjon. Hvis du ikke vil matche, men foretrekker å blande litt annerledes stil i rommet, er det mange fine sidebord du kan legge til i innredningen din.

  Sidebord passer overalt!

  Det flotte med sidebord er at de er så enkle å plassere. Alle kan ha et sidebord, enten du har mye plass eller litt plass. Det er også slik at et sidebord passer inn i alle typer boliger. Kitschy-hjem, hjem med retro-følelse, moderne og stilige hjem, klassiske og gammeldagse hjem vil alle være like fine med et fint sidebord på rett sted.