Hylle til vegg

(1)

Med en stilige vegghyller skaper du en hjemmekoselig atmosfære samt åpner for store variasjonsmuligheter for mindre interiørdetaljer. Lag stilige stilleben av ornamenter, eller bruk vegghyllene din til praktiske formål for å plasserre små krukker, håndverk eller krydder. Mulighetene er mange - velkommen til vårt utvalg av vegghyller!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 produkter
  Viser 1 produkter

  Vegghyller - ekstra glans for hjemmet!

  Vegghyller gir rommet en følelse av plass mens de er praktiske og stilige. Noen vegghyller ser bra ut i seg selv, så i noen tilfeller kan de fungere som en interiørdetalj alene. Nå er det imidlertid slik at du ofte vil bruke vegghyller til forskjellige ornamenter, bøker, planter og mer. Uansett hvilken type vegghylle som passer godt i hjemmet ditt, kan du fylle den med akkurat det du liker. Selv om du kjøper samme hylle som vennen din, eller noen på Instagram, vil vegghyllen din være personlig.

  Vegghyller passer i alle rom

  Synes du det er vanskelig å vite hvor du skal plassere vegghyller? Så har vi en god nyhet - de passer i alle typer rom! Enten det er et lite eller et stort rom, finnes det passende vegghyller. Hvis du har et stort rom, kan du alltid fylle det med flere vegghyller enn bare ett. Her kan du enten blande forskjellige varianter, eller du kan ha flere stykker av samme sort. Det er en god måte å skape plass til ting hvis du bor lite samtidig som det er bra for store rom ettersom de fyller opp rommet på en god måte slik at det ser litt mer "kledd" ut. Et stort rom kan lett føles litt "naken" og et lite rom kan føles trangt hvis du ikke bruker veggene til hyller av forskjellige typer for lagring. Det er med andre ord en type møbler som passer for alle!

  Flere hyller i forskjellige stiler skaper et kult inntrykk

  Tror du at du må ha vegghyller i samme type design hvis du skal ha mer enn én? Hva om! Det fungerer helt fint med forskjellige vegghyller i ett og samme rom. Det handler om hvordan du velger å dekorere rommet og hvordan du bruker vegghyllene. Hvis du bruker dem riktig og hvis du gjør det på en måte at du finner en stil der mer enn én vegghylle kan sameksistere, vil rommet få en veldig kul og deilig følelse. Bare stol på stilen din å våge å ta en sjanse

  Runde hyller maksimerer stilen

  En veldig kul type hylle er en i en rund stil. På samme måte som et rundt speil gir et deilig preg på et rom, skaper en rund vegghylle også et gjennomtenkt og trendy inntrykk i rommet der det er satt opp. Vi er spesielt glade i å blande vegghyller i forskjellige former da det ser ekstra kult ut, men det er også flott å ha mer enn én vegghylle i rund stil. Du kan enten plassere dem ved siden av hverandre på en vegg, eller du kan henge dem på forskjellige steder i ett og samme rom.

  Stor eller liten vegghylle?

  Hva passer best i hjemmet ditt - en stor eller liten vegghylle? Husk å ikke kjøpe en som er for stor hvis du planlegger å henge den i et lite rom. Det betyr at du ikke har plass til mye annet på veggen. Bor du stort kan du henge vegghyller uten at de tar for mye plass eller for mye oppmerksomhet, men hvis du bor lite, kan det lett være slik at en stor vegghylle kommer i fokus for mye.

  Stilig og moderne

  For å lage et moderne og stilig design i hjemmet, kan du bruke hyller av forskjellige slag. Det er ofte slik at valg av hyller sier mye om hvem du er og hva slags stil du har for interiørdesign. Tilhører du de som synes vegghylle er deilig i form av enkle og stilige hyller? Liker du kanskje vegghyller som, i likhet med et smykke, sier "her er jeg!"? Uansett kan du finne typen vegghylle du leter etter her hos oss. Enten du synes det er morsomt med en firkantet hylle som ser ut som en terning, eller om du synes det er fint med skinnstropper i kombinasjon med hyller, finner du den rette i vårt sortiment.

  Deilige trender til en god pris

  Det er alltid gøy å oppdatere ditt hjem og interiør. Det beste er at det er så enkelt å fikse hjemmet på en gang uten å måtte koste en liten formue. Enten du investerer i å kjøpe nye vegghyller, eller hvis du investerer i tekstiler, speil eller noe annet morsomt, kan du gi hjemmet ditt en billig følelse billig. Du må pusse opp hele hjemmet internt når du føler at det begynner å føles litt gammelt, slitt og slitt, men du kan investere i de mindre detaljene for å løfte hele følelsen.