Hyller

Hyller er bra for mye! Veldig praktisk å bruke til lagring ved å bruke veggplaten på en funksjonell måte, men det er lett å glemme at de også kan brukes til stilige interiørdetaljer! Bruk av billedhyller til kule plakater og innrammede bilder, eller elegante vegghyller til fine små interiørdetaljer. Velkommen til vårt utvalg av stilige hyller!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Pris
  • Butikk
  Viser 48 produkter
  Viser 48 produkter

  Hyller - lagring på sitt beste!

  Med gode og stilige hyller hjemme får du ikke bare praktisk oppbevaring, men det er også på denne måten en hylle lett kan forgylle et rom estetisk. Siden hyller passer i alle rom, trenger du ikke velge det ene eller det andre, men hvis du finner flere favoritter, kan du velge å plassere dem i forskjellige rom. På denne måten kan du fylle hjemmet ditt med mange fine hyller både for å lagre ting i og for å gi hjemmet et stilig design. Kanskje du har en vegg som er litt vanskelig å finne noe med? Da kan en bildehylle eller en vegghylle av annen type være en god idé!

  Hyller som dekorasjon

  En hylle kan være så mye mer enn bare et oppbevaringssted. Blant hyllene våre finner du fine vegghyller som er fine å se på og som ser fine ut på veggen selv uten ting i! Med andre ord er det ikke bare hyller for enhver smak, men det finnes også hyller for forskjellige typer funksjoner. Å tenke utenfor boksen når det gjelder interiør er smart, og dette gjelder både hyller og andre ting i hjemmet. Hvis du bor lite, er det lurt å kjøre med mange vegghyller da det betyr at du kan lagre mange ting uten at det tar mye gulvplass.

  Praktiske hyller

  Hva er bedre enn å ha en haug med praktiske møbler hjemme? Uansett hvilken type møbler det er, er det alltid morsomt å piffe det opp og hyllene er fantastiske på den måten at de er praktiske for alt. Kanskje er det hovedsakelig bøker du vil ha i hyllene dine? Bra - det er hyller som er perfekte for nettopp det! Er det i stedet at du leter etter en hylle for små ting, grønne planter, plater eller noe annet spennende? Uansett hva du vil ha hyller til, kan du stole på å finne akkurat den riktige hyllen du vil glede deg over. Et godt eksempel på smarte hyller er bildehyller. De tar liten plass mens de er flotte for å plassere malerier på. Det kan ikke bli bedre!

  Minimalisme eller maksimalisme?

  Hva er din stil? Synes du at minimalisme er det mest stilige, eller føler du deg mer komfortabel med det motsatte, det vil si maksimalistisk innredning? Minimalisme er typisk svensk og skandinavisk, mens det maksimerte er litt mer uvanlig, modig, mer kitschene og blandet. Med hyller kan du lage hvilken stil du vil. Enten du vil ha det stilig eller om du tror at "mer er mer", kan hyllene våre gi akkurat den stilen du leter etter, mens hyllene har en god funksjon.

  Hyller - smakfull innredning raskt

  Det som er så bra med hyller er at de kan slukes mye samtidig som de gir et smakfullt og stilig inntrykk. Enten du vil lage en Instagram-vennlig bokhylle, eller om du vil lage en personlig hylle for dine mest elskede eiendeler, får rommet en god tur når du henger opp en av hyllene våre. Husk at det er fint å la hyllen gi et fint helhetsinntrykk og la hyllen gjøre jobben sin. Selv om du har litt av hver du vil plassere i en og samme hylle, kan det være et fint helhetsinntrykk som føles godt gjennomtenkt hvis du velger riktig hylle.

  God avlastningsflate

  Du kan ha hyller høyt oppe på veggen, eller du kan plassere dem lavt. Avhengig av hvilken type hylle det handler om og avhengig av hva du vil bruke den til, kan den fungere mer eller mindre som en avlastningsflate. For eksempel, hvis du har en hylle i gangen, er det perfekt å bruke den til nøkler, hansker og mer. Det ser både livlig og koselig ut når det er ting foran hjemmet, du trenger absolutt ikke skjule alt for at det skal være pent og friskt i hjemmet ditt! Med skandinavisk design vet du alltid at du får god kvalitet. Dette er viktig for alle typer møbler, inkludert hyller. Du vil at det skal fungere og bruke hyllene til det du vil, og at de skal være holdbare. Å investere i gode hyller i gode materialer betyr at du kan være på den sikre siden både når det gjelder minimal slitasje og holdbarhet. Invester i hyller som appellerer til deg og bland gjerne nytt og trendy med arvede ting og minner, det gjør det hjemmekoselig samtidig som det er trendy og deilig.