Ram in din Diamond Painting

Diamond painting, også kalt diamantmaling og diamantmaling på svensk, er noe som har blitt veldig populært. Ikke så rart – et diamantmaleri er virkelig noe eksklusivt og en morsom hobby for deg som liker å drive med håndverk. Du lager ditt diamantmaleri selv og selve prosessen bak det ferdige resultatet er en morsom bonus. Når du har laget et diamantmaleri, kan du ramme det inn i en fin ramme for å få et glitrende maleri i hjemmet ditt som virkelig blir et blikkfang!

En diamond painting er både en morsom aktivitet og det skimrende resultatet vil gjøre det til din nye favorittaktivitet. Hvis du aldri har hørt om et diamantmaleri, lurer du kanskje på hva det egentlig er og hvordan prosessen fungerer. Når du lager et diamantmaleri, maler du med små diamantlignende steiner i forskjellige farger ved å legge dem på et klebrig lerret. Det fungerer omtrent som gamle «maling-for-nummer-bilder» hvor hver farge har et matchende nummer og du fyller ut de nummererte feltene med riktig farge. Du danner et motiv ved å enkelt matche de fargede steinene med riktig nummer på overflaten og på denne måten skaper du et fint diamantmaleri. Når du har prøvd det for første gang, vil du sitte fast! Den kreative prosessen bak ditt fine diamantmaleri kan nesten føles meditativt, og det beste er at resultatet er et vakkert skinnende motiv som du garantert vil ramme inn. Hvorfor ikke lage et diamantmaleri med barna eller vennene dine som en morsom aktivitet som du vil huske når du ser det vakre maleriet ditt i hjemmet ditt!

Ulike rammer til din Diamond Painting

Inramad diamanttavla
En Diamond painting i en av våra lekkre rammer Edsbyn Svart 40x40.

Når du er ferdig med diamantmalingen bør du virkelig la det foregå i hjemmet ditt, og den aller beste måten å fremheve det på er å kjøpe en fin ramme som lar deg henge den på veggen. Du kan som regel kjøpe diamantmalerier i ferdige sett hvor det du trenger er inkludert og det er motiver i flere forskjellige størrelser å velge mellom. I vårt sortiment finner du over 6000rammer i alle slags forskjellige stiler og størrelser som passer til mange av de forskjellige lerretene du legger dine diamond painting på.

Kanskje du leter etter en slank ramme som lar diamantene ta fokus og skinne. Vår ramme Paris er en ekstremt tynn ramme med en vinkelprofil som på en stilig måte rammer inn diamantmaleriet ditt. Eller kanskje du tiltrekkes av en mer elegant gyllen ramme. Vår ramme New Lifestyle Gull er en moderne og samtidig klassisk bilderamme som vil forsterke den eksklusive følelsen for ditt diamantmaleri og gi det en vakker ramme. Det kan også være veldig fint å henge diamantmaleriet i ett posterhengere  som virkelig etterlater fokus på brettet ditt. Finner du ikke en ramme som matcher akkurat det motivet du ønsker å legge til, tilbyr vi også målbestilte rammer i flere forskjellige stiler slik at du enkelt kan lage din personlige favoritt og ramme inn din diamond painting!