Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Bade tekstiler - koselig, pent og praktisk

  Et pent og friskt bad krever fine håndklær og badehåndklær. Hvorfor ikke investere i litt mer luksuriøse varianter slik at både estetikk og komfort er av beste slag? I vårt sortiment finner du badetekstiler som ikke bare er behagelige, myke og komfortable - de er også i et moderne og stilig design. Med andre ord er det bare for deg å velge håndklær og badehåndklær som passer på akkurat ditt bad!

  Mange forskjellige farger å velge mellom!

  Hos oss finner du badekar tekstiler i mange fine farger. Enten du leter etter for eksempel hvit, grå, grønn eller blå, så er den her hos oss. Vi sørger også for å tilby badetøy både med og uten mønster. I tillegg investerer vi i å tilby håndklær og badehåndklær som er både med og uten frynser. Noen liker frynser mens andre foretrekker badetekstiler uten frynser. Hva liker du best?

  Myk frotté garanterer kvalitet!

  Når det gjelder badetekstiler, er det viktig å føle at du kan stole på at de er av god kvalitet. De skal ha god sugeevne mens de er myke og behagelige. Da er det selvfølgelig viktig at de er pent designet og at de passer inn på badet ditt. Våre badehåndklær og håndklær tilbyr alt dette, og det er lett å finne tekstiler til badet i fargen og designet du liker. Jo bedre kvalitet på badetekstiler du har, jo mykere er de. I tillegg har badehåndkler av høy kvalitet lang levetid. Så det lønner seg å investere i kvalitet fremfor kvantitet.

  Mix and match bath textiles

  Synes du det er morsomt å blande og matche litt med forskjellige farger? Da kan du velge å kjøpe samme type håndklær og / eller badehåndklær her hos oss i litt forskjellige farger. På denne måten blir det litt mer dynamikk i baderomsinteriøret. Det er ikke alltid så lett å dekorere et bad, så det er gøy når du kommer på hvordan du kan "krydre det" litt. Velg fine badehåndklær fra samme merke og fra samme serie, og bland deretter farger du liker og som passer inn på akkurat ditt bad.

  Trendy eller klassisk?

  Hva skal du investere i? når det gjelder baderomsinnredning? Skal du hoppe på trender eller kjøre i klassisk stil? Hvorfor ikke blande litt? Et smart trekk akkurat når det gjelder badet er å kjøre i klassisk stil på fliser, gulv og mer og deretter legge til småting som er trendy. Badehåndklær og små håndklær er perfekte her! Invester i friske og trendy badetekstiler, slik at du kan bytte dem senere når du føler at du vil hoppe på en ny trend. Vi har både klassisk stil og trendy badetekstiler, så du kan alltid finne akkurat den rette blant våre produkter.

  Tykke og koselige badehåndklær

  For deg som liker ekte badekar håndklær, har du kommet til rett sted. Våre badehåndklær og håndklær er alle myke og tykke, slik at du blir pakket godt inn etter at du har dusjet eller badet. Det er så mye verdt å ha et fint badehåndkle som du kan bruke, da det gjør hele opplevelsen så mye mer fantastisk!

  Morsom innredning med små midler

  Bade tekstiler, tepper, plakater og andre små interiørdetaljer er perfekte når du føler at du vil pynte det litt hjemme uten at det trenger å koste mye. Hvis du investerer i å bytte ut fargeskalaen på badet ditt, eller i et annet rom, trenger du ikke alltid å endre farge på vegger og møbler, men det kan være nok å kjøpe småting. Dette gjelder også når det kommer til baderomsinnredning. Hvis det er ett rom hjemme som er dyrt å renovere, er det badet. Å kunne endre stilen med små midler som nye badehåndklær, ny badematte og litt annet moro som løfter rommet får det til å føles nytt og friskt i en håndvending. Det at du ikke trenger å bruke mye penger på oppussing gjør deg ekstra fornøyd med resultatet!

  Estetikk eller funksjon?

  Heldigvis trenger du ikke velge heller funksjon eller estetikk når du går, velger du badetekstiler. Her hos oss får du alt i ett, ettersom vi sørger for at produktene våre oppfyller alle kravene til våre kunder. Det er ikke gøy med et håndkle i en trist design uansett hvor fint og godt det er og det samme gjelder det motsatte - et fint håndkle er ikke mye å ha hvis det ikke er funksjonelt. For å få alt i ett, er det nødvendig å velge badetekstiler med omhu. Selv om det ikke er blant de dyreste når det gjelder interiørdesign, er det fortsatt viktig å velge den rette.