Håndduk

Hva er bedre enn å kunne pakke seg inn i et mykt badehåndkle? Vel, å kunne pakke seg inn i et STORT mykt badehåndkle! Det som skiller badehåndklær fra badehåndklær, er den større størrelsen. Våre badehåndklær er perfekte både til hverdagsdusjen og etter en frisk dukkert i sjøen på en fantastisk sommerdag. Vårt utvalg av store badehåndklær og strandhåndklær av myk nydelig frotté gir både badet et hyggelig inntrykk og omfavner deg med en myk og varm følelse.

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Håndduker - funksjon og estetikk i ett

  Med fine håndduker på badet forsterkes inntrykket av interiøret sterkt! Det føles kanskje ikke som det er spesielt viktig med fine håndduker, men det gjør faktisk veldig mye for følelsen i rommet. Akkurat som gardiner, tepper, pynteputer og andre små detaljer, er håndklær en slik ting som enkelt og raskt løfter badet til nye høyder når det gjelder estetikk.

  Bland forskjellige farger!

  Kanskje du har et bad med hvite fliser? Da er du neppe alene. Hvis du ikke tror at det nødvendigvis må være helt hvitt på hele badet, er håndklær i forskjellige farger en morsom måte å pynte rommet på. Det ser best ut hvis du holder deg til den samme serien med håndklær slik at strukturen er den samme. Dette får det ikke bare til å se friskt ut, det gir også en fin ensartet følelse, selv om det er forskjellige farger på hånddukene. Det er også morsomt å mikse og matche litt med badehåndklær og håndduker. Kjøp matchende badehåndklær og hånduk, og bland deretter farger på en morsom måte!

  Innredningen skal være morsom og dynamisk!

  Føler du at du gjerne vil være litt modigere når den kommer til hjemmeinnredning? Da er det en gyllen mulighet til å begynne på badet. Med riktig design på håndklær, badehåndklær og andre små detaljer, blir rommet noe helt annet enn bare et bad, som er både morsomt og stilig. Mange glemmer at dette også er et rom som er morsomt å dekorere. I tillegg til fine håndklær kan du investere i fine hyller, baderomstepper, såpepumper og annet moro. Et bad kan få en skikkelig ansiktsløftning uten at det trenger å koste mye og uten å måtte ta lang tid å kontrollere interiøret. Definitivt et rom som er morsomt å fikse og pusle med!

  Matchende sett - en vinner på badet!

  Vi har flere forskjellige matchende sett med badehåndklær og håndklær slik at du på en enkel måte kan velge fargen eller fargene du vil ha på badet ditt. Kanskje du vil blande grønt og grått? Offwhite og blått? Gul og rosa? Det er mange alternativer - bare velg akkurat fargene du ønsker! Du tror kanskje ikke at håndduker kan gjøre så mye for det indre av badet ditt før du ser resultatet, men vi kan love deg at du vil bli positivt overrasket når du tester!

  Strukturmønster for ekstra luksuriøs følelse < / h3>

  Teksturerte mønstre gir et spesielt luksuriøst inntrykk, og det er gøy å velge fine mønstre i strukturen fremfor farge i noen tilfeller. Vi har moderne, stilige, trendy og stilige teksturmønstre på en rekke forskjellige hånddukrt, så hvis du er ute etter det, har du kommet til rett sted.

  Riktig størrelse for både store og små hender

  Blant våre håndduker finner du fine varianter for både voksne og barn. Det kan være morsomt for barna å ha sine egne farger på hånddukene, så la dem være med og bestemme fargen når du handler her hos oss. Det er bra at alle i familien har sine egne håndduker akkurat som med badehåndklær. Enten kan du farge kode eller så kan alle i familien ha sin egen krok. Siden det er viktig at barna lærer å vaske hendene ordentlig, er det godt å bruke alle slags triks for å få dem til å synes det er morsomt - fine farger som de velger er et av disse triksene.

  Håndduker med eller uten frynser?

  Det er fint med håndduker både med og uten frynser. Det er litt av en smakssak, men mange liker begge deler, noe som resulterer i å ha badehåndklær hjemme av forskjellige slag. Imidlertid er det fint å matche slik at du har alle håndduker som brukes for øyeblikket enten med eller uten frynser. Det gir et hyggeligere inntrykk av at det er en tanke bak valget, som er veldig viktig for den estetiske følelsen på badet.

  Bytt håndduker ofte

  Ikke vær redd for å bytte.Ta ut håndklær ofte, uten å vaske dem ofte. Sørg også for å vaske hånddukene dine ved høy temperatur, da det er viktig at de er ordentlig rene. For at du alltid skal ha nyvaskede og nye håndduker, er det smart å ha mange på lager. Det er også viktig å huske å kjøpe nye ofte og bli kvitt gamle håndklær. Hvis du ikke vil kaste håndduker, kan du alltid bruke dem til andre ting. Det er flere forskjellige måter å være klimasmart på mens du bytter håndduker ofte. Bruk dem på nytt som vaskekluter, rengjøringskluter og så videre. Her kan du være oppfinnsom og bruke frottéhåndklær til en rekke ting.