Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Bordløpere - kreativ dekorasjon

  Bordløpere er mindre enn vanlige duker, noe som betyr at de dekker et mindre område på bordet. Dette gjør det lettere å sentrere stilen med en løper enn med en duk. Med andre ord er det mye lettere å få et duk i akkurat den stilen du er ute etter med en bordløper sammenlignet med en større duk. For å få en så kreativ dekorasjon som mulig, kan du både ta inspirasjon fra andre og se deg rundt i blader og på Instagram. Men det er faktisk slik at de fleste av oss har ferdigheter og fantasi som trengs for å fikse en kreativ dekorasjon. Det handler om å tørre å teste deg selv.

  Klassisk eller trendy?

  Med en bordløper kan du enkelt stille inn stilen. Du kan raskt få enten et trendy eller klassisk preg på dekkingen og følelsen, så ved å plassere den rette bordløperen på rett sted, kan du endre stil på en måte som er spennende og morsom. Selv om du vanligvis har en klassisk stil hjemme, kan det være lurt å investere i en trendy dukning for en spesiell anledning? Da bør du investere i en kul bordløper som gir akkurat den spesielle trendfølelsen. Da blir det kult og trendy på kort tid! Match deretter andre trendy detaljer, som servietter, servise, blomster og mer.

  Praktisk og fasjonabelt i ett!

  Bordløpere er ikke bare praktiske, men de kan også fungere bare som et fasjonabelt element på bordet. Noen ganger trenger det ikke mer enn en bordløper på et bord for å fremkalle en følelse av trend. Vi ønsker alle å trives i hjemmet vårt, og de fleste av oss liker å kunne kombinere estetikk med funksjon. Bordløpere kan fungere som begge deler, men det er også bordløpere som er enten eller. Hvis du er spesielt glad i bordløpere til borddekkingen, kan det være en god idé å ha både funksjonelle og estetisk tiltalende varianter hjemme.

  Lag på lag

  Et godt eksempel av en virkelig stilig dukning er når du har en stor duk med bordløpere på toppen. Her kan du mikse og matche hvordan du vil, noe som gir et dynamisk og spennende utseende til bordet. Når det ser pent ut på bordet, er det morsommere å spise, uansett om du har gjester eller om du spiser alene. Det at det er så enkelt å styre en deilig dekning betyr at du kan venne deg til det. Test deg selv ved å kombinere forskjellige bordløpere med forskjellige duker til du finner stilen du leter etter.

  Perfekt underlag for fin dukning

  Bordløpere er en god base for resten av duket. La bordløperen fungere som en base for resten av borddekkingen for et helhetsinntrykk. For eksempel, hvis du velger en løper som er i rustikk stil, kan du fortsette å kjøre på samme tema selv når det gjelder ting som blomster, porselen, glass og mer. Det er også morsomt å blande en rustikk følelse med for eksempel en elegant eller romantisk stil. Avhengig av om du liker når forskjellige stiler samles i ett bord, eller om du foretrekker samme stil fremfor alt, kan du blande mer eller mindre fritt.

  Ulike materialer - forskjellig følelse

  At forskjellige materialer gir en annerledes følelse til et dekk, er ikke noe nytt. Velg for eksempel bordløpere i jute eller bomull for å skape en annen stil og følelse. Bomull føles litt "lettere" og luftigere mens jute gir en litt mer "rå" følelse. En ting du kan ta hensyn til når du dekker bordet med bordløpere, er at du faktisk kan matche borddekket etter hvilken mat som skal serveres. Litt premium, men samtidig veldig morsomt!

  Rask eleganse!

  Å kunne piffe opp et duk raskt med enkle midler er bra og med en bordløper er det akkurat det du kan oppnå. En følelse av eleganse er alltid morsom, og det faktum at du bare kan kaste en bordløper på bordet for å få det til å føles mer luksuriøst å sitte ved bordet, gjør det raskt å pifte det opp!

  Trendy skandinavisk design

  Når du bor i Sverige, blir du bortskjemt med fine interiørdetaljer til en god pris. Den stilige og typisk skandinaviske får du gratis her, så du trenger ikke bruke halvparten av lønnen hvis du er ute etter en rask forfriskning, eller hvis du er ute etter god skyld for å lage en fin dukning. Velg blant våre stilige bordløpere for å finne den som er riktig for deg og duken eller stilen du leter etter. Ikke glem at du alltid kan ha to av samme farge, hvis det er på den måten du har vanskelig for å velge!