Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Serviettringer - krydre enhver middag!

  Leter du etter fine serviettringer for å fikse bord dekket litt ekstra pent? Selvfølgelig bør du ha serviettringer - det er både kult, stilig og trendy! Det er kanskje ikke det første du tenker på nå til dags, men det er faktisk morsomt å ha litt mer "avanserte" bordinnstillinger, selv om det er mindre vanlig i dag enn det var før. I dag har vi en mer avslappet holdning til borddekking, invitasjoner og sosialt samvær generelt, og dette gjenspeiles selvfølgelig i det som tilbys på markedet. Du kan se dette i vårt sortiment. Serviettringene våre er stilige og moderne uten for mye av det gode. Perfekt og tidsriktig, da!

  Serviettringer - fungerer i alle situasjoner

  Føles det som det er vanskelig å finne gode muligheter for å bruke serviettringer? Hva om! Det er like morsomt å bruke dem på en mandag kveld som på bursdagsmiddager, helge kos og store fester. Det er så små ting som gjør at det føles litt morsommere midt i hverdagen, uansett om du er i godt humør eller ikke. Hva kan være bedre enn et lite morsomt borddekking midt i uken for å få det til å føles morsommere og nærmere helgen? Dra fordel av denne typen småting som forgyller hverdagen, det er de små tingene i livet som gjør det ekstra morsomt!

  Bland litt forskjellige stiler

  Et triks for å få en duk til å føles både trendy, kult og spesiell er å blande noen forskjellige stiler. Hvis du har serviettringer i naturlige materialer, kan det være morsomt å blande disse med sølvlysestaker, krystallglass og loppemarkedsfunn i form av middagsmat. Det blir mer dynamisk når du lar de forskjellige stilene tale for seg selv mens du lar dem "gifte seg" med hverandre i borddekkingen. Dette gjelder også interiørdesign, enten det er en bildevegg, et bad eller et soverom som må fikses. Tør å være dristig og ta svingene er ikke bare for mote og sminke, det er like mye for interiørdesign og bord dekorasjoner!

  Hvilke servietter skal jeg velge?

  Å bruke serviettringer og servietter i bomull, linstoff eller lignende er ikke bare klimasmart sammenlignet med servietter i papir, det er mye hyggeligere også! Vi har forskjellige servietter å velge mellom, slik at du kan finne riktig farge og / eller mønster for deg. Enten det er klassisk hvitt eller om du vil investere i farger, finner du gode varianter hos oss.