Serviettsringer

Med serviettringer beholder serviettene ønsket form, og gjør at du fort kan lage en veldig kreativ og eksklusiv borddekking uten noen avanserte bretteferdigheter. En serviettring er perfekt til spesielle anledninger, selv om enkelheten gjør at de like gjerne kan brukes til å lage hverdagsluksus.

Farge
Materiale
Størrelse
Fargenyanse
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Størrelse
  • Fargenyanse
  • Pris
  • Butikk
  Viser 7 produkter
  Viser 7 produkter

  Serviettringer - krydre enhver middag!

  Leter du etter fine serviettringer for å fikse bord dekket litt ekstra pent? Selvfølgelig bør du ha serviettringer - det er både kult, stilig og trendy! Det er kanskje ikke det første du tenker på nå til dags, men det er faktisk morsomt å ha litt mer "avanserte" bordinnstillinger, selv om det er mindre vanlig i dag enn det var før. I dag har vi en mer avslappet holdning til borddekking, invitasjoner og sosialt samvær generelt, og dette gjenspeiles selvfølgelig i det som tilbys på markedet. Du kan se dette i vårt sortiment. Serviettringene våre er stilige og moderne uten for mye av det gode. Perfekt og tidsriktig, da!

  Serviettringer - fungerer i alle situasjoner

  Føles det som det er vanskelig å finne gode muligheter for å bruke serviettringer? Hva om! Det er like morsomt å bruke dem på en mandag kveld som på bursdagsmiddager, helge kos og store fester. Det er så små ting som gjør at det føles litt morsommere midt i hverdagen, uansett om du er i godt humør eller ikke. Hva kan være bedre enn et lite morsomt borddekking midt i uken for å få det til å føles morsommere og nærmere helgen? Dra fordel av denne typen småting som forgyller hverdagen, det er de små tingene i livet som gjør det ekstra morsomt!

  Bland litt forskjellige stiler

  Et triks for å få en duk til å føles både trendy, kult og spesiell er å blande noen forskjellige stiler. Hvis du har serviettringer i naturlige materialer, kan det være morsomt å blande disse med sølvlysestaker, krystallglass og loppemarkedsfunn i form av middagsmat. Det blir mer dynamisk når du lar de forskjellige stilene tale for seg selv mens du lar dem "gifte seg" med hverandre i borddekkingen. Dette gjelder også interiørdesign, enten det er en bildevegg, et bad eller et soverom som må fikses. Tør å være dristig og ta svingene er ikke bare for mote og sminke, det er like mye for interiørdesign og bord dekorasjoner!

  Hvilke servietter skal jeg velge?

  Å bruke serviettringer og servietter i bomull, linstoff eller lignende er ikke bare klimasmart sammenlignet med servietter i papir, det er mye hyggeligere også! Vi har forskjellige servietter å velge mellom, slik at du kan finne riktig farge og / eller mønster for deg. Enten det er klassisk hvitt eller om du vil investere i farger, finner du gode varianter hos oss.