Spisebrikke

Med spisebrikker beskytter du bordet og skaper samtidig en stilig borddekking med enkle midler. Brikkene er et alternativ til duk, men kan også kombineres og plasseres ovenpå en duk for ekstra kreativ borddekking. En bordbrikke beskytter bordet mot riper og flekker, og beskytter ørene mot unødvendig klirring fra bestikk. Vi har bordbrikker av alle mulige materialer som bomull, polyester, jute og lin – med rektangulær så vel som rund form. Velkommen til å se på vårt utvalg av bordbrikker!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Spisebrikker – mykt og koselig inntrykk

  Med en spisebrikke blir det lagt til et mykt og koselig preg som gjør at det føles litt luksuriøst å sitte ved middagsbordet. Blant våre spisebrikker kan du enkelt finne den rette siden vi har mange forskjellige farger å velge mellom. Vil du investere i lys rosa, eller kanskje du er på utkikk etter spisebrikker i svart? En rustikk følelse ved hjelp av jute? Uansett hva du ønsker for den typen stil, finner du bordtabletter her hos oss. Vil du matche tablettene dine med andre ting på bordet? Foretrekker du en litt mer levende stil med forskjellige farger? Det er bare å velge, vi har noe for enhver smak!

  Med eller uten duk?

  Hva slags uttrykk vil du formidle, og hvilken stil får deg til å føle deg mest komfortabel? Er det en dekning med mye tekstiler eller synes du det er hyggeligere med mindre ting på bordet? Hvis du tilhører den sistnevnte kategorien, er det fint å bare bruke spisebrikker og fjerne dem etter måltidet. På denne måten holdes bordet friskt uten unødvendige tekstiler. Hvis du i stedet tilhører den førstnevnte kategorien, er det fint å ha en duk, bordløpere, servietter og nettbrett. Det er ingen regler for hvordan et dekk skal se ut - det er du som velger hvordan det skal se ut hjemme!

  Passer likebra til fest som til hverdag!

  Spisebrikker kan fås i mange forskjellige stiler slik at de passer både til hverdagsmiddager og til festligere anledninger. Bare ta ut spisebrikkene som du synes passer for anledningen og måltidet, og kjør videre. Blir det de "fine" spisebrikkene på en hverdag for å gi litt krydder til livet, eller vil det kanskje være slik at du velger bordplatene du vanligvis har til hverdag til en festmiddag? Det er godt å ha noen forskjellige varianter, da det lar deg bytte mellom forskjellige stiler når du har lyst.

  Legg til en ekstra trend til bordet!

  Hvis du velger å kjøpe virkelig trendy spisebrikker, øker trendfaktoren på borddekkingen virkelig! For eksempel, invester i batik eller noe annet deilig for å gi et ekstra trendløft. Enten du liker å ha kule former, eller om det er fargene som appellerer til deg, er det gode muligheter for å finne den rette i det store utvalget av spisebrikker. Duker på en trendy måte er veldig morsomme, da det gjør deg glad og våken under middagen!

  Spennende former.

  En spisebrikke trenger ikke nødvendigvis å være rund eller rektangulær, men det er mange spennende former å velge mellom. Når det gjelder borddekking og interiør generelt, er det viktig å ikke bli fanget i et og samme tankemønster, men det er mye morsommere å tenke utenfor boksen og investere i noe litt uvanlig. Du blir rett og slett glad for at det skjer noe med duker. Det er ganske kjedelig med et bord der alt er riktig og firkantet, ikke sant?

  Hvilken farge passer til deg?

  Det spiller ingen rolle om det handler om noe så trivielt som fargen på bordplater, eller om det handler om noe så viktig som veggene i et rom, fargen er ofte avgjørende når det gjelder hva du liker og misliker. Sjekk rundt for å se om fargen du leter etter er tilgjengelig. Hvis du ikke finner akkurat den riktige fargen, kan du regne med spisebrikken i en farge som er nær fargen du lette etter.

  Lag personlig uttrykk med duker

  Gjester som setter pris på å dekke et bord der din personlighet kan dukke opp er alltid verdsatt. Det er alltid morsomt når det skjer noe uventet ved borddekking og valg av spisebrikker kan være noe slikt. Det som er bra med dette er at det er billig å kjøpe nye spisebrikker. At et så lite kjøp kan gjøre mye for å skape den rette stemningen er flott!

  Beskytt mot søl og riper

  Hvis du ikke bruker duker, men bare vil ha spisebrikker, beskytter de bordet mot riper og søl. Hvis du har et bord du er veldig redd for, kan det være smart å ha en duk som beskytter bordet ved middager eller lignende, men en normal hverdag hjemme med familien, kan bordplater være nok som beskyttelse. Det er godt å kunne dekke bordet raskt etter måltidet. Når smuler og andre triste ting blir liggende på spisebrikkene, går det enda fortere og det blir en stor tommel opp!