Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Collagerammer for 7 bilder

Hvis du har flere forskjellige bilder du vil samle i en og samme ramme, er en collageramme til 7 bilder perfekt. Du kan blande fritt, eller så kan du holde deg til et tema. Det er du som bestemmer.

Våre fotorammer finnes i flere forskjellige stiler, så du kan velge mellom alt fra stilrent til mer kitschy rammer. Blir det en morsom og fargesterk ramme til barnerommet? En stilren til soverommet? En dekorativ ramme til gangen? Det er bare å velge fra sortimentet vårt lenger ned på denne siden.

6 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Collageramme 7 bilder

Med en collageramme for 7 bilder får du ikke bare godt med plass til mange bilder som du vil samle i en og samme ramme, men du får også en fin interiørdetalj som passer i alle rom i hjemmet.

Det er alltid fint å ramme inn favorittbildene sine, og siden man på en fin måte kan kombinere vanlige rammer med collagerammer, kan man ha mange ulike på samme vegg. Det er også fint å ha bare collagerammer sammen på en større vegg. Det blir som en bildevegg, men med collagerammer – litt morsomt og unikt, og det er jo aldri feil!

Hvilken stil vil du ha på collagerammen din?

Hos oss finner du et utrolig stort utvalg av rammer. Det er umulig ikke å finne en variant som man faller for. Er det slik at du vil at collagerammen din skal ha litt ulike former? Det kan for eksempel være morsomt med en collageramme for 7 bilder der man får både ovale, runde, hjerteformede og rektangulære former i ett. Det er selvsagt også fint med den typen som bare har rektangulære former eller en annen form – det er helt opp til deg å velge det du liker best.

Når det gjelder farge og design, er det slik at vi har både klassiske farger, romantiske og duse farger, pasteller med mer. Designet er alt fra søtt til moderne og kult. Du kommer altså til å kunne tilpasse din nye ramme med hvilken som helst type bilder du ønsker.

Ikke bare til fotografier

Våre collagerammer er ikke bare til fotografier, men er like fine til andre bilder. Kanskje har du postkort eller utklipp av fine motiv som du har tatt vare på? Da kan du lage en flott collage med masse ulike utklipp i en og samme collageramme. Enten det er en collageramme 7 bilder, eller om det er en annen type collageramme du er ute etter, så finner du det her hos oss – du kommer til å kunne skape veldig mange fine collager med våre rammer, det er helt sikkert.

I dag er det jo ikke så vanlig med klassiske postkort, men du kan finne mengder av fine postkort på ferien som du kan ramme inn. Kanskje du kan kjøpe 7 ulike fine postkort fra den samme ferien og plassere dem i en collageramme? I stedet for fotografier kan det være gøy med noe annet for variasjonens skyld.

Riktig ramme til riktig rom

Det er ikke bare riktige bilder som skal passe sammen med riktig ramme. Det er også slik at man skal få rammen til å passe til rommets innredning. Det blir kjempefint når man matcher små detaljer i hjemmet sitt, og da er våre collagerammer perfekt!

Selvsagt kan det være kult å velge en collageramme som skiller seg litt ut i mengden i et rom også, men da skal man tenke litt ekstra over den gjeldende plasseringen slik at det blir fint.