Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Collagerammer for 8 bilder

Hvis du trenger en collageramme til 8 bilder har du kommet til rett sted – vi har nemlig flere å velge mellom. Uansett hvilken type bilder du skal ramme inn og uansett stil i rommet har vi passende fotorammer. Ta en titt lenger ned for å finne dine favoritter.

Kanskje vil du samle bilder i et tema? Kanskje vil du blande mange forskjellige fotografier? Er det slik at du vil ha bilder av hele familien til kontoret? Vi har collagerammer som passer til alt.

11 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Collagerammer 8 bilder

En collageramme for 8 bilder er det riktige valget for alle som vil samle mange ulike favorittmotiv i en og samme ramme. Man kan selv velge om det skal være utelukkende fotografier, bare utklipp eller gamle postkort. Kanskje en blanding, eller kanskje litt andre småtterier som er fine minner? Det er opp til hver enkelt å bestemme hvordan man skal bruke collagerammen sin.

Vi har mange ulike varianter slik at alle skal kunne finne riktig, så her er det rammer for enhver smak. Når du tar en titt i utvalget vårt, ser du at det ikke mangler noe, men at alle stiler er representert. Det spiller ingen rolle om du er ute etter noe minimalistisk, kitchy eller noe midt imellom – alt finnes her hos oss!

Plass til hele slekten!

Med en av våre collagerammer 8 bilder er det plass til en stor familie eller hele slekten. Avhengig av hvor stor familie man har, så passer enkelte rammer bedre enn andre, men at det finnes større varianter som passer for store familier er morsomt, synes vi!

Man kan velge å kjøpe en collageramme med plass til 8 bilder selv om man har en mindre familie også. Da kan man gi hvert familiemedlem plass til to fotografier eller lignende. Det kan alltid løses slik at ramme og foto passer sammen på den måten man vil.

Plassering av collagerammer

Når det kommer til plassering av collagerammer for 8 bilder, er det slik at de tar opp ganske mye plass. Sammenlignet med en vanlig ramme eller en mindre collageramme er en ramme med plass til 8 bilder en detalj som kommer til å skille seg ut i interiøret. Derfor er det smart å tenke gjennom hvilken type stor collageramme man vil ha.Det er fint å blande ulike typer rammer på en bildevegg, noe som alle er bevisste på i dag, siden det har vært trendy en god stund. Noe man lett kan glemme, er at det er veldig fint å blande bare collagerammer også. Enten kan man gjøre det slik at man bare har et par collagerammer sammen, eller så kan man blande både vanlige rammer og collagerammer – det blir fint uansett!

Å finne riktig ramme til riktig bilde

Når man har funnet et fotografi man vil ha en ramme til, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hvilken ramme som kommer til å passe best. Når man vel får se den, så vet man imidlertid umiddelbart at man har den perfekte rammen for bildet man vil ramme inn.

Med en collage som man har tenkt ut, blir det enda morsommere å finne riktig ramme, ettersom det blir en collageramme man skal lete etter. Mengder av ulike bilder i en og samme ramme er alltid kult, og ekstra kult blir det når man finner en collageramme som fungerer perfekt stilmessig med bildene.