Sker, vennligst vent...

Digitale fotorammer
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 • Braun Digital Fotoramme - Digiframe 1870 Svart 18,5"

  Braun Digital Fotoramme - Digiframe 1870 Svart 1...

  2495 ,-
  P lager P lager
 • Intenso Digital Fotoramme - Photobase Svart 8"

  Intenso Digital Fotoramme - Photobase Svart 8"

  799 ,-
  P lager P lager
 • Hama Digital Fotoramme - Slimline Premium 15,6" Svart

  Hama Digital Fotoramme - Slimline Premium 15,6" ...

  1999 ,-
  P lager P lager
 • Intenso Media Stylist 35,6 cm (14")

  Intenso Media Stylist 35,6 cm (14")

  1795 ,-
  P lager P lager
 • Braun Digital Fotoramme - Digiframe 1360 Svart 13"

  Braun Digital Fotoramme - Digiframe 1360 Svart 13"

  2495 ,-
  P lager P lager
 • Intenso Photo Agent Plus 17,8 cm (7")

  Intenso Photo Agent Plus 17,8 cm (7")

  699 ,-
  P lager P lager
 • Intenso Media Artist 20,3 cm (8")

  Intenso Media Artist 20,3 cm (8")

  1095 ,-
  P lager P lager
 • Frameo Digital Fotoram Wifi - 7" Vit

  Frameo Digital Fotoram Wifi - 7" Vit

  1195 ,-
  Midlertidig tomt Midlertidig tomt

Digitale fotorammen

Er du på jakt etter den perfekte digitale fotorammen for akkurat ditt hjem? Ta en titt i vår katalog nedenfor, så sørger den for at du finner det du leter etter. Her har vi samlet alle våre digitale fotorammer. En digital fotoramme passer perfekt for deg som har mange flotte bilder du ønsker å vise frem for vennene dine. Den fungerer også perfekt som en bursdagsgave til en flittig fotograf! Finn ditt favorittprodukt nedenfor.

Elsker du å fotografere? Da er du ikke alene. Har du noen gang opplevd at rammene ikke alltid er nok til å vise frem alle de vakre bildene du har tatt? Selv om du har nok rammer, så det kan være at veggen har blitt altfor full. Ingen grunn til bekymring. Det finnes en løsning på problemet, nemlig en digital fotoramme. Med en digital fotoramme kan du vise frem alle dine favorittbilder på en ekstra stilig måte. Du trenger ikke å skrive ut bildene dine eller bruke en PC for å vise dem frem. Alt du trenger å gjøre er å koble til en USB-minnebrikke eller et minnekort i den digitale fotorammen. Det morsomme med en digital fotoramme er at du ikke bare kan vise bilder, men også herlige filmklipp. Bildene i fotorammen kan du også enkelt bytte ut når du ønsker å vise frem nye bilder.

Digitale fotorammer er ideelle for det moderne hjem. De er veldig stilige og tar ikke opp mye plass. Med en digital fotoramme sparer du også mye tid, når du ikke trenger å komponere og henge opp tunge store rammer. Dette er noe som mange setter pris på. Selvfølgelig kan du kombinere den digitale fotorammen sammen med vanlige fotorammer også. Å ha sine favorittbilder trykt opp og innrammet på veggen er noe som mange foretrekker. Deretter kan du bruke den digitale fotorammen for å vise frem de vakre bildene fra dine siste reiser eller fra din siste photoshoot.

Det finnes mange forskjellige typer digitale fotorammer å velge mellom. De kan variere i farge og størrelse. Hos oss i BGA Fotobutikk vil du finne noen virkelig spennende alternativer. Noen kan monteres på veggen, andre er ideelle på en kommode eller hylle. For noen digitale fotorammer inkluderer også en fjernkontroll slik at du enkelt kan styre lysbildeserien. For mer informasjon om den digitale fotorammen er det bare å klikke på den du liker.

Ta en titt på utvalget vårt og sjekk spesielt ut våre digitale fotorammer. Vi håper du vil finne det du leter etter her hos oss!