Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

20% rabatt på alle våre fotoalbum med koden 'ALBUM20'

Digitale fotorammer
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Digitale fotorammen

Er du på jakt etter den perfekte digitale fotorammen for akkurat ditt hjem? Ta en titt i vår katalog nedenfor, så sørger den for at du finner det du leter etter. Her har vi samlet alle våre digitale fotorammer. En digital fotoramme passer perfekt for deg som har mange flotte bilder du ønsker å vise frem for vennene dine. Den fungerer også perfekt som en bursdagsgave til en flittig fotograf! Finn ditt favorittprodukt nedenfor.

Elsker du å fotografere? Da er du ikke alene. Har du noen gang opplevd at rammene ikke alltid er nok til å vise frem alle de vakre bildene du har tatt? Selv om du har nok rammer, så det kan være at veggen har blitt altfor full. Ingen grunn til bekymring. Det finnes en løsning på problemet, nemlig en digital fotoramme. Med en digital fotoramme kan du vise frem alle dine favorittbilder på en ekstra stilig måte. Du trenger ikke å skrive ut bildene dine eller bruke en PC for å vise dem frem. Alt du trenger å gjøre er å koble til en USB-minnebrikke eller et minnekort i den digitale fotorammen. Det morsomme med en digital fotoramme er at du ikke bare kan vise bilder, men også herlige filmklipp. Bildene i fotorammen kan du også enkelt bytte ut når du ønsker å vise frem nye bilder.

Digitale fotorammer er ideelle for det moderne hjem. De er veldig stilige og tar ikke opp mye plass. Med en digital fotoramme sparer du også mye tid, når du ikke trenger å komponere og henge opp tunge store rammer. Dette er noe som mange setter pris på. Selvfølgelig kan du kombinere den digitale fotorammen sammen med vanlige fotorammer også. Å ha sine favorittbilder trykt opp og innrammet på veggen er noe som mange foretrekker. Deretter kan du bruke den digitale fotorammen for å vise frem de vakre bildene fra dine siste reiser eller fra din siste photoshoot.

Det finnes mange forskjellige typer digitale fotorammer å velge mellom. De kan variere i farge og størrelse. Hos oss i BGA Fotobutikk vil du finne noen virkelig spennende alternativer. Noen kan monteres på veggen, andre er ideelle på en kommode eller hylle. For noen digitale fotorammer inkluderer også en fjernkontroll slik at du enkelt kan styre lysbildeserien. For mer informasjon om den digitale fotorammen er det bare å klikke på den du liker.

Om du ser etter en vanlig klassisk fotoramme så har vi Norges største sortiment for alle smaker.

Ta en titt på utvalget vårt og sjekk spesielt ut våre digitale fotorammer. Vi håper du vil finne det du leter etter her hos oss!