Sker, vennligst vent...

Filmplakater & Spillplakater

Plakat med spill- og filmmotiv

Er det ikke herlig at du alltid har muligheten til å tre inn i en fantasiverden, hvis du bare vil? Når regnet plasker ned og vinden uler utenfor vinduet, kan du kose deg med en fin film eller et spennende spill og glemme verden utenfor en stund. Her finner du vårt utvalg av lekre posters med tema innenfor film, TV-spill og dataspill. Om du er en Star Wars-nerd, en Call of Duty-ekspert eller en Frost-elsker spiller ingen rolle - vi har motivene for deg!

Hvis det ikke er historien som fanger deg så er det den stilige grafikken eller den herlige følelsen som det ikke går an å ta på. Om du har en spesiell film eller et spill som betyr ekstra mye for deg foreslår vi at du dekorerer hjemmets vegger mer stilige posters derfra. Film- eller spillplakater blir garantert fint sammen med en matchende ramme. Vil du gjøre veggdekorasjonen ekstra stilfull kompletterer du med en passepartout som også fremhever motivet og beskytter det mot tidens tann.

En filmplakat eller en spillplakat sier mye om personen som har valgt å henge den opp, så velg en som du virkelig liker godt. Film- og spillplakater for smårollinger er ekstra populære, siden barn har en tendens til å bli helt oppslukt av spill- eller filmkarakterer. Dessuten blir de fine motivene hjemmekoselige innslag på veggen i barnerommet.

I vårt sortiment med filmplakater og spillposters finner du motiv fra den utrolig populære disneyfilmen Frost. Anna, Elsa, Olof, Kristoffer, Hans og Sven - alle finnes og  kan dekorere din vegg! Er du glad i de søte gule minions som alltid finner på nye røverstreker har vi en filmplakat med en rekke morsomme minionmotiv. Er du en ekte Star Wars fan finner du flere ulike filmplakater med Star Wars motiv. Disse passer som vi alle vet like bra i barne- eller tennåringsrommet som i en ungkarsbolig. Vil du henge spillfølelser på veggene kan vi tilby stilige spillplakater fra eksempelvis det populære spillet Call of Duty. For klassiske bilder til å imponere venner med har vi også veldig fine patenttegninger som følger filmtemaet. Disse filmplakatene inneholder karakterer som blant annet klassiske Betty Boop, Robotene C-3PO og R2-D2, den søte frosken Kermit og alles Mikke Mus.

For at vi skal kunne tilby deg en rekke ulike størrelser å velge mellom trykker vi opp mange av våre plakater i vårt eget printstudio. Disse printes alltid på FSC-merket papir. At papiret er FSC-merket innebærer at det kommer fra et holdbart skogbruk med både miljø, mennesker og økonomi i tankene. En annen fordel med vår egen produksjon er at plakatene ikke behøver å fraktes unødvendig, noe som også minsker miljøpåvirkningen.

Finner du ikke film- eller spillplakaten du leter etter? Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal få personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.