Fototilbehør

Viser 1 produkter

Fra papirtrim til fotopapir

I denne kategorien finner du alt av vårt fototilbehør. Her har vi alt du måtte trenge for å lage dine egne bilder. Vi har alt fra fotoskrivere og fotopapir til papirkuttere og lamineringsmaskiner. Å lage sine egne bilder er gøy og produktene i denne kategorien er perfekte for den kreative som liker å skape noe. Ta en titt på utvalget nedenfor og finn det du trenger for å lage dine egne bilder.

Er du på jakt etter en ny fotoskriver, eller trenger bare påfyll av fotopapir for å skrive ut fotografiene dine? Da har du kommet til riktig sted. I denne kategorien har vi nemlig samlet alt av vårt fototilbehør. Denne kategorien inkluderer fotoskrivere, fotopapir, lamineringsmaskiner og papirkuttere. Blant skriverne vil du finne produkter fra både Canon og Rollei. Selvfølgelig har vi også spesialpapir som passer disse skriverne. Vi har også fotopapir som passer helt vanlige fotoskrivere, uavhengig av produsent.

En fotoskriver passer perfekt for deg som tar mange bilder og som ønsker å skrive ut favorittbildene dine hjemme. Med din egen fotoskriver går produksjonen av bildene mye raskere og du kan etter kort tid henge opp de vakre bildene på veggen. Når du har din egen fotoskriver kan du selv også enkelt velge akkurat de bildene du selv ønsker å skrive ut, hvor mange kopier du vil ha og hvilken størrelse de skal være. Skal bildet være litt bredt eller langt, kan du enkelt klippe de til med en spesiallaget papirkutter, for å få til de nøyaktige målene. Du slipper altså å bruke saksen i det hele tatt. Papirkutteren er ideell for de som for eksempel rammer bildene inn med sjeldne dimensjoner og har behov for å kutte til bildene slik at de passer inn i rammene.

Våre laminatmaskiner fra Olympia er tilgjengelig i flere forskjellige modeller og de finnes i både A2 og i A4 format. En lamineringsmaskin er ideell for deg som trenger å laminere fotografier eller dokumenter som du ønsker å beskytte mot smuss og skader. Lamineringsmaskinene som du finner i vårt utvalg har en svært kort oppvarmingstid er svært enkle å bruke.

Alle hos BGA Fotobutikk er selv i kategorien som tar foto på alvor, og vi forsøker derfor å samle alt av det foto-tilbehøret du måtte trenge for å produsere bildene dine på best mulig måte. Vi håper derfor at du kan finne det tilbehøret du leter etter her hos oss!