• Passer bilde i 40x60 cm
  • Nordisk bilderamme i modern design
  • Äkta floatglass med 45% UV-beskyttelse
bilderamme som vi er overbevist om at vil bli en moderne klassiker. Med sin enkle og kantede rammeprofil er dette en unik ramme som er designet i Sverige til det Nordiske markedet. Dette er en ramme som har blitt etterspurt i lengre tid og som vi er veldig glade for å nå kunne tilby våre kunder. Rammen er produsert i Sverige og er av høy kvalitet og har dessuten floatglass med 45% UV-beskyttelse.

Akkurat denne varianten er i hvit men den finnes også i svart og en herlig espressofarget variant. Siden rammen finnes i mange størrelser og farger er det et perfekt valg når du skal lage lekre bildevegger.

">

Globe Hvit 40x60 cm

355 ,- 399 ,-
Du sparer 44 ,- (-11%)

Velg størrelse:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Spesifikasjon

Bildestørrelse 
40x60 cm
Float glass 
Ja
Farge
Hvit
Passepartout medfølger
Nei
Listens bredde 
20 mm
Listens dybde 
25 mm
Materiale
Tre
Plass til
1 bilde
Rammens blankhet 
Blank
Støttefot medfølger
Nei
Laget i
Sverige
Treslag
Ayostre (Malt)
Type glass
Ekte glass
Opphengning
Stående og liggende
Vekt (Gram)
1700
Veggfeste
Ja

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

Globe er en bilderamme som vi er overbevist om at vil bli en moderne klassiker. Med sin enkle og kantede rammeprofil er dette en unik ramme som er designet i Sverige til det Nordiske markedet. Dette er en ramme som har blitt etterspurt i lengre tid og som vi er veldig glade for å nå kunne tilby våre kunder. Rammen er produsert i Sverige og er av høy kvalitet og har dessuten floatglass med 45% UV-beskyttelse.

Akkurat denne varianten er i hvit men den finnes også i svart og en herlig espressofarget variant. Siden rammen finnes i mange størrelser og farger er det et perfekt valg når du skal lage lekre bildevegger.Varenummer: 51029633
0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Kjøpte også dette