Innredning

(251)

Det er detaljene som gjør det, og det samme gjelder interiørdetaljene! Her finner du møbler som fyller både dekorative og praktiske funksjoner som trendy plakathenger og klemmer, effektive bildebelysning, stilige bildehyller og fine coffee table photo album. Forny hjemmet ditt og forenkle hverdagen din - velkommen til vårt utvalg av stilige interiør!

Farge
Materiale
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 251 produkter
  Viser 1 - 100 av 251 produkter

  Interiør for alle

  Det skal være både gledesfylt og inspirerende å innrede hjemmet sitt! Du gjør jo hjemmet ditt om til akkurat ditt hjem, et sted hvor du og dine nærmeste skal trives og ha det bra. Et sted hvor du skal hente deg inn og slappe av, men også kose deg med sosialt samvær.

  Mange interiørdetaljer har bare dekorative formål og plasseres rundt omkring i hjemmet ditt for å gjøre det hyggelig og hjemmekoselig. Vi elsker rent dekorativt interiør, men vi elsker også interiør som fyller både dekorative og praktiske funksjoner! Interiørdetaljer som både er pene og bidrar til en personlig og stilig helhet i hjemmet ditt, men som også gjør hverdagen og livet ditt litt enklere. Eksempler på slike interiørdetaljer er bildehyller, som gjør det superenkelt å plassere og variere veggkunsten din. Eller posterhengere og posterklyper som gir deg moderne og enkel opphenging av bilder og postere. Vi har også mange forskjellige typer maleribelysning som gir både lys og ekstra oppmerksomhet til bildene dine, og som også utgjør ekstra lyskilder i hjemmet ditt.

  Maleribelysning til stort bilde

  Interiør på nettet

  Det er sannelig ikke noe nytt å kjøpe interiør på nettet, men dog meget praktisk og enkelt! Hos oss kan du titte rundt i de forskjellige utvalgene våre og deretter enkelt bestille hjem det du ønsker, med akkurat den betalingsmetoden som passer for deg. Og skulle du mot formodning kjøpe noe som ikke passer, er det bare å returnere produktet og lete videre. Hvis du planlegger å bestille noe i større format, anbefaler vi at du tar relevante mål og kanskje prøver noe i samme størrelse på stedet hvor du skal plassere interiørdetaljen. Hvis du for eksempel skal kjøpe et speil til gangen, kan det være lurt å forsikre seg om at størrelsen passer på akkurat det stedet i forhold til resten av møblene og interiøret.

  Regnbuefarget metallklemme for postere

  Ulike interiørstiler

  Vi ønsker å tilby et bredt interiørutvalg i forskjellige stiler slik at alle finner noe de liker (eller enda bedre: elsker). Hvis du for eksempel liker industrielt interiør med en hard og rå følelse samt mørkere fargeskala, har vi mange interiørdetaljer som passer for deg. Hva sier du til en maleribelysning i metall – svart eller messingfarget? Eller stilige posterklyper i matt svart metall? For deg som liker fargerikt interiør, kan vi tilby interiørdetaljer i forskjellige trendy farger og til og med regnbuefargede interiørdetaljer! Hvis det er moderne interiør du er på jakt etter, finner du mye av dette i utvalget vårt. Ta en titt og finn interiørdetaljene som passer til akkurat hjemmet ditt!

  Skandinavisk interiør

  Skandinavisk interiør og design er velkjent for sin særegne stil med fokus på tidløs enkelhet, kvalitet og funksjonalitet. Den skandinaviske stilen er ettertraktet og verdsatt over hele verden, og i interiørutvalget vårt finner du både svenskdesignede og danskinspirerte interiørdetaljer. Blant merkene finner du blant annet svenske KAILA og Eklunds Metall samt danske Batjuma.

  Interiør til alle hjemmets rom

  Hvit bildehylle på kjøkkenet

  Hvilket rom trenger du interiør til? Tidligere pleide man kanskje å dele interiøret inn i kategorier som passet for bestemte rom, men nå for tiden smelter alle rommene i hjemmet sammen på en slik måte at mange interiørdetaljer kan plasseres både i gangen og på soverommet. Slik er det også med interiørdetaljene i denne kategorien. En bildehylle kan for eksempel henges over sengen på soverommet, eller flere over hverandre på en stor vegg i stua. Den kan også plasseres på kjøkkenet, med bilder eller små interiørdetaljer som kopper eller pene krydderbokser. Du kan også pynte opp i gangen med disse praktiske bildelistene. Du kan til og med plassere bildehyllen på badet som en ekstra hylle til baderomsproduktene dine. Det samme gjelder for posterhengeren og posterklypen – veggkunst ønsker man vel overalt i hjemmet sitt? Kanskje bortsett fra i klesskapet og på vaskerommet.

  Det vi prøver å si er at det egentlig ikke finnes noen strenge regler. Du avgjør selv om maleribelysningen din skal plasseres i gangen, stua, soverommet eller på kjøkkenet. Og et Coffee Table Photo Album må ikke nødvendigvis plasseres på stuebordet, det kan like gjerne ligge på den pene benken i gangen. Men når det er sagt, finnes det enkelte ting du bør tenke på. For eksempel er en posterhenger åpen slik at posteren din ikke bør plasseres på badet der den kan utsettes for vann eller høy fuktighet. 

  Interiør – inspirasjon

  Hvis du trenger litt inspirasjon, kan vi tipse om vårt Magazine! Der finner du masse interiørtips og stilinspirasjon når det gjelder innredning av alt fra vaskerommet til interiør i gangen og stua. Du finner også konkrete trinn-for-trinn-guider for hvordan du henger opp bilder og speil på forskjellige veggtyper samt tips til hvordan du lager pene bildevegger.

  Lyst interiør i stua – Fotoalbum/Coffee Table Book

  Som tidligere nevnt elsker vi interiør her hos BGA, og i tillegg til produktene i denne kategorien har vi blant annet også interiørkategoriene våre rammer, speil, fotoalbum, postere og tekstiler. Et enormt utvalg av interiør som du kan bruke til å fornye og forvandle hjemmet ditt med. Du er velkommen til å kikke deg rundt i både denne og våre andre kategorier – du finner garantert noe som passer for deg!