• Sminkespeil som kan vinkles
  • LED-belysning med dimmer
  • Trådløs lading til smarttelefoner

KAILA Sminkespeil Hollywood 12 med Trådløs Lader Svart 30x41 cm

  • Sminkespeil som kan vinkles
  • LED-belysning med dimmer
  • Trådløs lading til smarttelefoner
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8,5 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
960
Materiale
Metall
Speilmål
30x41 cm
Størrelse
35x45 cm
Watt
14
Yttermål
36x47 cm
Vekt
2760 g

Vil du kunne lade smarttelefonen samtidig som du sitter foran speilet? Ikke noe problem. Dette sminkespeilet har nemlig innebygd lading til alle smarttelefon-enheter som støtter trådløs lading. Bare sett enheten på tiltenkt sted på speilet, og lad smarttelefonen med 5V2A (10 W). Funksjonen er alltid på når speilet er slått på.

Speilet har en stilren svart farge som passer godt sammen med interiøret i de fleste rom. Den nøytrale fargen gjøres komplett av 12 LED-lyspærer, som hjelper til med å forsterke det stilige uttrykket enda mer. De innebygde LED-lysene er plassert som en ramme rundt speilets 30x41 cm store speilflate. Hvis du holder inne touch-knappen på forsiden av speilet i noen sekunder, kan du dimme belysningen til den lysstyrken som passer for deg. Strømtilkobling gjøres gjennom stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr klassisk svensk interiørdesign av høy kvalitet. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med moderne vri.

Speilets belysning består av LED-dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056944

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.