• Sminkespeil med justerbar LED-belysning
  • Kaldt hvitt lys
  • Henges opp på vegg eller fotstativ

KAILA Sminkespeil Hollywood 14 Hvit 60x80 cm

  • Sminkespeil med justerbar LED-belysning
  • Kaldt hvitt lys
  • Henges opp på vegg eller fotstativ
3199 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
13 cm
Farge 
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
2800
Materiale 
Metall
Speilmål
60x80 cm
Størrelse
60x80 cm
Opphengning 
Stående
Veggfeste 
Ja
Watt
28
Yttermål 
63x80 cm
Vekt 
10500 g

Dette er et sminkespeil i Hollywood-stil, med en klassisk rektangulær form, stor speilflate på 80x60 cm, og 14 LED-lyspærer plassert som en elegant ramme. Det kan settes stående på et møbel, for eksempel som funksjonelt speil på sminkebordet eller som en dekorativ interiørdetalj på et sidebord. Hvis du heller vil henge opp speilet på veggen ved hjelp av veggfestene på baksiden, går det fint å ta av fotstativet. Speilet kobles til strøm med stikkontakt.

Speilets LED-belysning gir ett kaldt hvitt lys. Du slår på belysningen ved å trykke på knappen på speilflaten og hvis du holder på knappen i noen sekunder, kan du dimme lyset til ønsket styrke. Det gjør at du på en enkel måte kan velge om du vil ha en mild bakgrunnsbelysning, eller et sterkere lys som hjelper deg med å fokusere når du sminker deg.

KAILA er et nytt svensk merke som satser på stilige interiørdetaljer av høy kvalitet med stilrent svensk design til moderne hjem!

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056995

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.