• Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Henges opp på vegg eller fotstativ

KAILA Sminkespeil Hollywood Round 10 Svart 40x30 cm

  • Sminkespeil med innebygd LED-belysning
  • Justerbar lysstyrke og fargetemperatur
  • Henges opp på vegg eller fotstativ
1999 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
9 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
800
Materiale
Metall
Speilmål
40x30 cm
Størrelse
40x30 cm
Opphengning 
Stående
Veggfeste
Ja
Watt
10
Yttermål
40x33 cm
Vekt
2460 g

Med et speil i Hollywood-stil kan sminkehjørnet hjemme føles som en luksuriøst sminkerom i Hollywood. Den avrundede formen, sammen med de 10 distinkte LED-lyspærene som rammer inn speilflaten, gir speilet et veldig elegant utseende. Speilet har et fotstativ med nøytral svart farge som også kan tas av hvis du foretrekker å henge opp speilet på veggen.

Dette sminkespeilet har innebygd LED-belysning. Du kan justere både lysstyrke og fargetemperatur ved hjelp av touch-knappene på forsiden av speilet, der "M"-knappen endrer fargetemperaturen og "P"-knappen brukes til å dimme lyset med. På den måten kan du stille inn passende belysning for alle situasjoner. Det er også en touch-knapp til å slå av og på speilet med. Strømtilkobling gjøres via stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr klassisk svensk interiørdesign av høy kvalitet. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056947

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.