• Belysning med dimmer
  • Svensk stilrent design fra KAILA
  • LED-lyssløyfe som rammer inn speilet

KAILA Sminkespeil Vanity LED Svart 80x65 cm

  • Belysning med dimmer
  • Svensk stilrent design fra KAILA
  • LED-lyssløyfe som rammer inn speilet
3399 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
13 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Lumen
2600
Materiale
Metall
Speilmål
80x65 cm
Størrelse
80x68 cm
Veggfeste
Nei
Watt
25
Yttermål
80x68 cm
Vekt
9280 g

Dette luksuriøse sminkespeilet kommer til å passe perfekt på sminkebordet. Takket være det stilrene designet, passer det minst like godt som en dekorativ interiørdetalj på sidebordet i stua, eller i gangen. Speilet har energieffektiv LED-belysning, som dessuten har lengre levetid enn sammenlignbare lyskilder. Belysningen er utformet som en skarp lyssløyfe som danner en stilsikker ramme på speilflaten. Du slår på speilet ved hjelp av touch-knappen på forsiden. Der er det også touch-knapper til justering av lysstyrke og fargetemperatur, der knappen merket med ”M” justerer fargetemperaturen, og knappen merket med ”P” dimmer lyset. På den måten kan du enkelt tilpasse belysningen til ulike situasjoner.

Du kan velge selv om du vill henge opp speilet på veggen, eller sette det stående på speilfot. Siden foten kan tas av. Speilet kobles til strøm via stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr hjemmeinnredning av høy kvalitet med stilrent svensk design. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056974

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.