• Bildehylle i solid eik, lengde: 110 cm
  • Stilren svensk design fran KAILA
  • Forborede hull - skrue og plugg inkludert!
5.0 1

KAILA Bildehylle Eik 110 cm

  • Bildehylle i solid eik, lengde: 110 cm
  • Stilren svensk design fran KAILA
  • Forborede hull - skrue og plugg inkludert!
577.61 ,- 649.00 ,-
Du sparer 71.39 ,- (-11%)

(1 anmeldelser)
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
10 cm
Farge
Tre / Eik
Lengde
110 cm
Materiale
Tre
Treslag
Massiv Eik

Varemerke: KAILA

Med en bildehylle får du store muligheter til enkelt å variere din veggkunst! Det er en veldig praktisk innredningsdetalje som – foruten rammer – kan de også ha små ornamelnter, krydder krukker, små tilbehør – og mye, mye mer. Denne bildehyllen er laget i solid eik og har et stilrent desgin med rette, enkle linjer. Bildehyllen kommer i flere ulike lengder og denne varianten har lengden 110 cm. Selve hyllen har en liten utskjæring som dine rammer skal lene seg mot. Dette gjør at rammene får en perfekt vinkel når de lener seg mot veggen. Bildehyllen har også ferdig borrede hull og med i pakken kommer det skruer og plugger – noe som gjør det enda litt enklere!

Ettersom bildebyllen er laget i solid eik, kan visse fargevariasjoner forekomme. Bildehyllen er behandlet med en beskyttende blank olje.

Denne trendy bildehyllen kommer fra KAILA, et nytt svensk varemerke med fokus på stilrent svensk desgin og kvalitget. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes som minimalistisk, elegant og funksjonibilitet – men med en moderne twist. KAILA tibyr flotte innredningsdetaljer til rimlige priser til det moderne hjemmet.

Varenummer: 51044767
 

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Oddbjørg

Eg er veldig fornøyd med hyllene 👍

2022-02-02

Skriv en anmeldelse