Forklær

Beskytt klærne mot sprut og søl ved matlaging eller baking på kjøkkenet med et forkle fra BGA! Forklær er hygieniske og beskytter klærne. Dessuten blir de dekorative detaljer på kjøkkenet hvis du lar dem henge framme. Uansett om du skal grille, bake eller lage en god middag, er et fint midjeforkle å foretrekke. Ta en titt på vårt utvalg nedenfor og velg et voksenforkle som passer til deg og din innredningsstil – enten det handler om grilling, baking, eller kjøkken!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  FORKLE – BÅDE PRAKTISK OG PENT

  Et forkle er noe som bør finnes på ethvert kjøkken. Uansett om du skal bake, grille eller lage mat, vil du få bruk for et forkle. Et forkle beskytter klærne dine mot kjedelige flekker og søl. Mange synes kanskje det er litt unødvendig med et forkle, ettersom en flekk ikke nødvendigvis ødelegger klærne dine for godt, men det er likevel godt å slippe å vaske klær hele tiden som følge av litt matsprut. Dessuten finnes det enkelte matingredienser som kan ødelegge plagget ditt for godt, eller som kan være veldig vanskelige å få bort i vask. Hvis du skal invitere gjester til et middagsselskap, kan det også være deilig å slippe å stresse med å skifte klær før gjestene kommer. Da kan du beskytte det fine festantrekket med et forkle.

  ET FORKLE ER EN DEKORATIV OG SMART DETALJ

  Et forkle kan også være veldig dekorativt i hjemmet ditt. Når du ikke bruker forkleet ditt, kan det være fint å henge det på en krok på kjøkkenet, slik at det synes. Da er det også viktig å tenke over hvilket forkle du velger. Du kan velge mellom mange forskjellige farger, og det kan være fint å velge et som matcher resten av tekstilene på kjøkkenet ditt. Hvorfor ikke matche forkleet ditt med grytekluter, kjøkkenhåndklær og duker i samme fargenyanser? Hvis du henger opp forkleet ditt på kjøkkenet, er det dessuten alltid i nærheten i situasjoner der du kan tenkes å trenge det, og du kan enkelt og praktisk ta på deg forkleet ditt.

  VELG MELLOM FORSKJELLIGE MODELLER OG MATERIALER

  Det er gøy at det finnes så mange forskjellige materialer å velge mellom. Det kan være morsomt å variere. Du vil kanskje ha et beige forkle om sommeren, ettersom det er litt lysere og friskere da, og et rustfarget om høsten som matcher nyansene i høstløvet? Hvis du kjøper et forkle til flere i husstanden, kan det dessuten være morsomt å kjøpe en ulik farge til hver person. Da kan alle enkelt holde kontroll på sitt eget forkle. Og når alle får velge sin egen favorittfarge – da blir det morsomt! Alle liker forskjellige farger, og det samme gjelder modeller. Mens noen foretrekker et forkle som dekker hele overkroppen og et stykke ned på bena, så foretrekker andre et kort forkle. I sortimentet vårt finner du både vanlige forklær og bistroforklær, som er korte forklær som beskytter fra midjen og et stykke ned på lårene. Å velge et forkle av stoff er lurt. De er slitesterke og kan vaskes i maskin, slik at du enkelt kan rengjøre det hvis det blir veldig skittent. Følg alltid vaskerådene som står på det forkleet du har hjemme. Det er også smart å velge et forkle med lommer. I tillegg til at det er en fin detalj på forkleet ditt, kan du bruke lommene til oppbevaring. Hvis du vet at du kommer til å trenge noen redskaper raskt under matlagingen, kan du oppbevare dem i nærheten ved å legge dem i lommen. Du bør imidlertid ikke oppbevare skarpe ting i lommen, da du kan skade deg på dem.

  ET FORKLE ER BÅDE ET HYGIENISK OG SMART VALG

  Det er mange fordeler med å velge et forkle. Det mange ikke tenker på, er at forkleet ikke bare beskytter, men også har et hygienisk formål. Hvis du har hatt klærne dine på deg hele dagen, helt til du skal lage middag, kan det være lurt å bruke et forkle. I de fleste restauranter verden over er det et krav å bruke et forkle ved tilbereding av mat, både som kleskode og nettopp fordi det er hygienisk og beskyttende. I bunn og grunn er forkleet oppfunnet for å tilrettelegge for et hygienisk arbeidsmiljø, og vi vil jo selvfølgelig ha et hygienisk matlagingsmiljø hjemme også. Derfor er et forkle et must på kjøkkenet! Forkleet beskytter framsiden av kroppen mot urenheter. Ved å bruke det under matlagingen, forhindrer du at støv, søl, smuss og annet rusk hopper frem og tilbake mellom klærne og maten.

  FORKLÆR FOR ALLE ALDRE

  Ikke bare kjøp et forkle til deg selv. Hvis du har barn i hjemmet, er det klart at de også skal ha et forkle! På den måten kan hele familien bruke forklærne som profesjonelle kokker når dere lager mat eller baker sammen. Det skaper en morsom samhørighet og beskytter barnets klær mot søl og smuss. Det er også positivt ved at det kan oppmuntre barnet til å bli mer nysgjerrig på matlaging og baking.

  BRUK FORKLEET VED FLERE ANLEDNINGER ENN KUN MATLAGING

  Et forkle er som nevnt perfekt under matlagingen. Men det trenger ikke å stoppe der. Hvis du skal bake, vaske opp eller gjøre andre ting som kan være klissete eller fuktig, er det behagelig å ha på seg et forkle. For barna, eller den kreative voksne, er forkleet dessuten perfekt for å beskytte klær under maling med vannfarger og lignende. Det er altså helt klart verdt det å velge ut et bra forkle. Du kommer til å få mye bruk for det. Hvis du vil se ut som en profesjonell og beskytte klærne dine mot kjedelige flekker fra mat og annet, kan du ta en titt i sortimentet vårt med fine forklær!