Monteringstilbehør

Litt lenger ned finner du også utvalget vårt av monteringstilbehør. Vi har både teip av høyeste kvalitet, spraylim, limpistoler med mer – for å sørge for at du skal finne alt tilbehøret til montering som du trenger.

Ta en titt lenger ned for å se utvalget vårt, og velg ut produktene som kan hjelpe deg og gjøre alt enklere.

Viser 36 produkter

Monteringstilbehør

Vi har mengder av smarte produkter som er til for å forenkle innramming og montering. Det er viktig å ha bra monteringstilbehør av høy kvalitet, siden det innebærer at man både kan beskytte bildene sine og finne praktiske løsninger. Man vil jo at monteringen skal gå raskt, samtidig som man vil at det skal være god kvalitet på det monteringstilbehøret man velger. Dette får man hos oss – vi har bare det beste av det beste når det kommer til montering.

Monteringsplater fra Perfect Mount

Blant våre beste produkter finner dere monteringsplater fra Perfect Mount. Med disse platene kan man selv montere bilder og fotografier på en enkel måte. Man trenger verken å være proff eller spesielt tålmodig – det går nemlig både raskt og enkelt.

Man kan flytte bildene rundt slik man vil, ettersom det er slik at disse platene er trykkaktiverte. Man kan altså holde på så lenge man vil, slik at bildet havner akkurat der man vil at det skal havne, helt uten plunder. Skulle det være slik at det oppstår bobler, kan man stryke med en myk klut eller lignende over bildet.

Teip for opphenging

Når det kommer til selvheftende teip som passer til opphenging av fotografier og andre motiv som er lette, så har vi flere ulike varianter – alt for at man skal kunne finne en variant som passer til akkurat sine bilder.

Det blir både fint og enkelt med opphenging på denne måten, siden man ikke ser monteringen på baksiden av bildet. Posteren, fotografiet eller hva det enn er, henger i stedet helt fritt på veggen. Dette passer mange ulike motiv der man ikke vil at for eksempel en ramme skal ta oppmerksomhet fra bildet.

Vi har solid og sterk teip som kommer til å holde bildene dine på plass, så er du ute etter denne typen montering, er vår teip det beste alternativet!

Luksuriøs teip for forsegling av innramming

Vi har naturligvis også teip i ekte museumskvalitet for at du skal kunne forsegle baksiden av innrammingene dine. Dette er bra for alle de motivene du er ekstra redd for, siden teipen forhindrer at støv, smuss og fuktighet trenger inn.

Når man finner favorittmotivet sitt, vil man naturligvis ta vare på det på beste måte, og med vår forseglingsteip er det akkurat det man kan gjøre. Velg ut de motivene som du liker ekstra godt, og forsegle innrammingene med teipen vår. Deretter behøver du ikke å bekymre deg for at motivene dine skal bli skadet, for da er de helt trygge.

Lime og stifte fast

Med en av våre stiftepistoler kan du enkelt stifte fast canvaslerret med mer. Kanskje er det slik at du har et eldre maleri på canvaslerret der stiftene har løsnet med årene? Da kan du enkelt reparere det med nye stifter.

Det finnes mange bruksområder for en stiftepistol, og siden vi også selger stifter, så har man alt man trenger for oppspenning av canvaslerret.

Selvfølgelig har vi også lim av svært høy kvalitet dersom du vil feste fotografier og andre bilder med lim i stedet for med stifter. Vi har godt spraylim som passer perfekt for collage eller lignende. Limet er sterkt og pålitelig, så bruker man dette limet, er man på den sikre siden.