Søker, vennligst vent...
 

Oppdelingsplansje storfe, svin og lam


Sett stil på kjøkkenveggen med trendy oppdelingsplansjer i svart og hvitt! Her har vi samlte våre fine plansjer med motiv som viser silhuettene til Ku, gris og lam. På hvert skjema finnes informasjon om hvor dyrenes ulike deler sitter og hva de heter. Den hvite bakgrunnen med det svarte trykket gjør seg utmerket sammen med svarte rammer. Eller hvorfor ikke velge en sølvfarget ramme som matcher detaljene av rustfritt stål som ofte blir brukt i kjøkken? Kombiner en oppdelingsplansje med andre stilrene motiv, kjør på både okse, svin og lam i en fin gruppering eller la en enkelt plakat hvile mot veggen stående på kjøkkenbenken.

Har du noen spørsmål om våre posters med oppdelingsskjema? Nøl ikke med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi er veldig opptatt av at du som kunde får et personlig møte og blir skikkelig fornøyd med ditt kjøp.

 • Oppdelingsplansje storfe poster

  Oppdelingsplansje storfe poster

  Fra 29 ,-
 • Knaada - Oppdelingsplansjer (3-pakning) - 18x24 cm

  Knaada - Oppdelingsplansjer (3-pakning) - 18x24 cm

  Fra 349 ,-
 • Knaada - Oppdelingsplansje (Storfe)

  Knaada - Oppdelingsplansje (Storfe)

  Fra 249 ,-
 • Knaada - Oppdelingsplansje (Gris)

  Knaada - Oppdelingsplansje (Gris)

  Fra 249 ,-
 • Knaada - Oppdelingsplansje (Lam)

  Knaada - Oppdelingsplansje (Lam)

  Fra 249 ,-
 • Stykningsdeler Lam Poster 30x40 cm

  Stykningsdeler Lam Poster 30x40 cm

  Fra 249 ,-
 • Oppdelingsplansje Svin Poster

  Oppdelingsplansje Svin Poster

  Fra 29 ,-
 • Oppdelingsplansje lam poster

  Oppdelingsplansje lam poster

  Fra 29 ,-

En oppdelingssplansje til en trendy vegg

En oppdelingsplansje fyller en viktig funksjon samtidig som den setter stil på veggen. Det svarthvite designet gjør at posteren smelter inn i de fleste interiører, men ekstra passende er disse motivene i et kjøkken som oser vintage eller en trendy restaurant. Vi har både motiv som selges enkeltvis og i 3-pack, men de enkle finnes ofte med 3 ulike dyr og de blir skikkelig fine sammen. Våre 3-pack er i mindre format som endten settes opp på en mindre vegg eller settes på rekke på en fin bildelist.

Ettersom bakgrunnene på våre oppdelingsplansjer er hvite er det naturlig å matche med en svart ramme, men du kan også slå til med en klar farge som liver opp helheten. Det viktige er at fargen gjentas i noen av de øvrige innredningsdetaljene. Et annet smart alternativ er å kjøre på sølvfargede rammer, ettersom sølvfargede detaljer som mixere eller moderne hvitevarer ofte finnes i et kjøkken. Dessuten bidrar en oppdelingsplansje med en sølvramme til en ekstra luksuriøs følelse. Ikke feil når du vil invitere på middag med stil!

Hva kan du lese i motivet som viser en ku, en gris eller et lam? Hvordan tekstene ser ut rent formmessig varier selvfølgelig, men de beskriver de samme tingene. Nemlig hvilke delikatesser du kan finne på respektive dyr. Dette er ikke helt selvsagt for oss som er vant til å få våre kjøttbiter ferdig oppdelt og i plast. Når det for eksempel gjelder okse er det nakkefilet, entrecote, ytrefilet, indrefilet, roastbiff, ytterlår, indrelår, rulle, oksehale, bog som er av intresse. Alle disse delene står på oppdelingsplansjen (på svensk) og på de fine dyresilhuettene kan du se hvor de sitter.