Personlige dåpsgaver

underkategorier

Viser 21 produkter

Stort utvalg i dåpsgaver

Hos oss finner du den perfekte dåpsgaven til en god pris. I vårt utvalg finner du stor variasjon i både fotorammer og fotoalbum i ulike former, farger og størrelser. Om du er ute etter en søt enkel ramme eller et vakkert babyalbum som kan fylles med masse bilder kan du være sikker på at du finner det hos oss.

Leter du etter den perfekte gaven til å gi bort til dåpen? Ta da en titt i vårt utvalg ovenfor, så skal du nok se at du finner det du leter etter. Hos oss finnes et stort utvalg av klassiske dåpsgaver til både jenter og gutter. Vi har både rammer og album i flere nydelige farger og mange av våre produkter er laget av nysølv. Enten du leter etter noe lite og søtt eller stort og kreativt så finner du det hos oss.

Hvis du ikke har noen idé om hva du skal kjøpe for noe i dåpsgave er en fotoramme eller et fotoalbum det perfekte valget. Når barna er små og de vokser som mest har foreldrene fullt opp med å fotografere flittig og dokumentere utviklingen deres. Det å få gaver på dåpsdagen som bevarer bildene dine blir derfor ofte satt godt pris på. Fotorammer og album er noe man ikke kan få for mye av i småbarnstiden!

Våre produkter kommer i mange ulike design, noe som gjør det lettere for deg å finne den rette gaven til barnet som skal døpes. Mens visse rammer og album er veldig enkle og klassiske er andre mer moderne og kreative. De mindre fotorammene passer utmerket til små foto i størrelsen som 5x7 cm og de større rammene rammer bilder i størrelsen 13x18 cm. Visse rammer rommer kun ett foto mens andre har plass til en hel collage. En del er veldig enkle og stilrene, andre prydes av søte mønstre eller figurer.

Blant albumene finner du både album med fotolommer og album med blanke sider der foreldrene selv kan lime inn bildene sine. Et fotoalbum med blanke sider passer perfekt til de kreative foreldrene, mens et album med fotolommer er bedre for dem som vil at det skal gå raskt og enkelt å fylle albumet med bilder.