Sker, vennligst vent...

Kjøretøy Posters med fartsfylte motiv

Bilder med kjøretøy for små motorentusiaster

Her finner du alle våre plakater med motiv av forskjellige kjøretøy. Ettersom vi vet at mange smårollinger elsker kjøretøy, har vi lagt dem under kategorien barnebilder. Flere av disse fartsfylte plakatene finnes i mange ulike størrelser, noe som gjør at de passer de aller fleste budsjett og behov. Det er like lett å finne et bilde som gjør seg i en nett ramme på nattbordet, som en stor plakat som tiltrekker seg all oppmerksomhet i rommet. Vil du montere kjøretøyplakatene i fine rammer? Scroll ned til bunnen av siden og les vår lille guide til hvordan du bør tenke for best mulig resultat.

Det er ingen hemmelighet at de fleste smårollinger fascineres av busser, biler, ambulanser, brannbiler – i grunnen alt som har motor, lyd og ser spennende ut. Derfor passer våre fine plakater med kjøretøy perfekt for barnerommet! Barnas rom kan du med fordel innrede med alle mulige farger, bare de holder seg sånn noenlunde innenfor samme fargeskala. De absolutt enkleste fargene å matche med hverandre er pastellfarger, ettersom de sjelden skjærer seg mot hverandre. Du kan lett velge 5 forskjellige pastellfarger som harmonerer med hverandre, til tross for antallet.

Når det kommer til å sette sammen et søtt eller tøft barnebilde, finnes det likevel noen enkle retningslinjer å følge for at motivet skal få den oppmerksomheten det fortjener. Et motiv som inneholder mange farger blir aller finest med en ensfarget ramme i farger som hvitt, svart, sølv eller gull. Er posteren i sort/hvitt kan du kombinere den med hvilken som helst farge på rammen, unntatt svart til en svart bakgrunn eller hvitt til en hvit bakgrunn selvfølgelig. Tenk kontrast og symmetrisk innramming for et godt resultat. Vil du ramme inn noen av våre fine barnemotiv som er svart/hvite uten å velge en farge som skiller seg ut, blir det superfint om rammen er i samme nyanse, slik at helheten bindes sammen og gjøres "komplett".

Hos oss finner du både enkeltstående motiv og grupper av flere plakater som hører sammen. Vil du pynte opp på barnerommet med en hel serie, bør du tenke akkurat som vi beskriver ovenfor. Bildeveggen blir ekstra fin om du benytter rammer fra samme serie, det vil binde motivene sammen.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig service og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.