Plakatrammer

Viser 1 - 100 av 777 produkter

Ramm inn bildet med en stor ramme

Det finnes bilder som blir ekstra søte i små rammer stående på et møbel eller inkludert i en bildevegg, også finnes det motiv nesten krever store format for å få den oppmerksomheten de fortjener! Har du en stilig plakat eller en forstørrelse fra ferien liggende hjemme er det på tide at du rammer inn det og lar den pryde veggen akkurat som tenkt fra begynnelsen. I vårt sortiment finner du store rammer i alle mulige fine farger og utførelser. De store formatene tiltrekker seg oppmerksomhet og de kan med fordel brukes i stedet for en fondvegg. Fordelene med bilder jo at du enkelt kan bytte de ut når du vil forandre og fornye.

Rammene i denne kategorien passer utmerket i rom med stor takhøyde. En café kan for eksempel gjøres ekstra hjemmekoselig med bilder som viser ingredienser og ferdig bakst som vekker smaksløkene. I et hotell kan du enkelt skape en luksusfølelse med store bilder i lobbyen og i de ulike rommene.

Et klassisk feriebilde som viser hav, strender, blomster og leskende drinker blir ofte skikkelig fine sammen med en ramme i en fin farge som for eksempel turkis, gul eller grønn. Et svarthvitt motiv passer med alle farger og det ferdige bilder blir veldig enkel å matche med øvrig innredning. Når det kommer til hvordan du skal henge opp dine store bilder er det selvfølgelig veldig viktig at regler rundt veggens materiale følges. De store bildene veier naturligvis mer enn en mindre, så pass på å bruke rett type ekspandere og skruer når du henger opp ditt mesterverk der du vil ha det.

Hvordan skal du da tenke når du innreder ditt hjem eller ditt kontor med rammer som er av større størrelse? Først og fremst må veggen kunne ”bære” et større format. En smal vegg kan lett kjennes litt overbelastet om du dekorerer den med et for stort bilde mens en stor og bred vegg kan bli veldig stilig med en eller flere større bilder som matcher hverandre. Om du velger å gå for flere rammer på samme vegg blir det finest om rammene har likt design. Hvis du vil ha en stilren følelse det motivet er i fokus velger du hvite eller svarte rammer. Vil du i stedet skape en ekstra pigg og kreativ vegg kan du matche farger i samme fargeskala. Hva med for eksempel en stor og leken bildevegg på barnerommet som går i gult, oransje og rødt? Eller lyseblått, turkis og litt mørkere blått?

Våre store rammer finnes i en rekke ulike farger og designer og de får din vegg til å se både iøynefallende og praktfull ut. La en ensom stor ramme stjele all oppmerksomheten eller kombiner flere matchende som sammen lager en stilig bildevegg.