Sylinderputer

Sylinderputen er en avlang pute med tidløst design som ligger like fint i sofaen som i en nyoppredd seng. Våre sylinderformede puter finnes i mange vakre farger. Sylinderputen, som er formet som en rørpute, kan brukes som dekorasjon, men den er også veldig myk og koselig å hvile hodet på. Velkommen inn til vår verden av trendy sylinderputer med skandinavisk design - BGA Fotobutikk!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  SYLINDERPUTE – DEN ALLSIDIGE PUTEN

  Har du en litt for dyp sofa hjemme som er veldig estetisk tiltalende, men gjør at du noen ganger får vondt i ryggen? Har du prøvd å gjøre den mer komfortabel med firkantede puter, men ikke følt at det blir noen forskjell? Da kan en sylinderpute være det du trenger. En sylinderformet pute kan legges foran sofaryggen for å gi ekstra støtte til ryggen din, og den er veldig behagelig å lene seg mot. En sylinderpute kan også brukes i sengen for å hvile med under knærne og gir ekstra støtte til korsryggen når du ligger ned. Perfekt når du vil lese en spennende bok mens du hviler på sengen en stund, eller ved lekselesing for barnet. Selvfølgelig er en avlang rund pute også deilig å hvile hodet mot når du bare vil ta det rolig en stund. For ikke å snakke om hvor godt en sylinderformet pute passer inn i hjemmet som en kontrast mot andre puter.

  HVA ER EN SYLINDERPUTE?

  Hvis du aldri har hørt om en sylinderpute eller pøllepute, så lurer du kanskje på hva det er. En sylinderpute er en avlang pute i sylindrisk form som ofte er laget av bomull eller polyester. Sylinderputer er ofte fylt med en type skum som enten er litt faster eller helt mykt. Hvis du leter etter en fast sylinderpute, pleier en pute med polyesterfyll å være et godt alternativ.

  SYLINDERPUTER KAN BRUKES SOM FORSTERKNING

  Sylinderputen er en svært allsidig pute. Noen ganger kalles en sylinderpute også for forsterkningspute ettersom den gir så god støtte. Sylinderformen kan gjøre det mye enklere å gi støtte til ulike deler av kroppen. Som under bena dine, ved nakken eller ryggen. En sylinderpute passer perfekt til korsryggen fordi den gjør at du ikke trenger å belaste den for mye, og er perfekt som ryggpute. Det er noe med den fleksible formen som gjør at sylinderputen passer godt til så mye. Mange liker til og med å sove med den sylinderformede puten under knærne om natten.

  En sylinderpute kan ofte være god å ha i nærheten, og den er perfekt når du har vondt i kroppen. For gravide kan en sylinderpute gjøre det enklere og mer komfortabelt, uansett om du vil hvile litt på sengen eller i sofaen. For den som ammer, kan også en sylinderformet pute være veldig behagelig og gi god støtte til begge to. For den som elsker yoga, kan også her en sylinderpute komme til unnsetning når man skal strekke ut, eller som støtte i enkelte posisjoner.

  Hvis du liker å pusle med ting, trenger du også en sylinderpute. Den kan være en god støtte når du hekler og strikker mye, siden overkroppen da kan bli litt øm og overbelastet etter hvert. Da kan du plassere puten der den gir best støtte for kroppen. Ja, som dere kanskje har forstått, er sylinderputen i prinsippet helt nødvendig å ha i hjemmet ettersom den er så nyttig!

  Som tidligere nevnt, er en sylinderpute ekstra behagelig i en dyp sofa, men sylinderputen kan også virkelig være en redning i harde sofaer. Eller i en sofa med lav ryggstøtte. I harde sofaer gir sylinderputer en ekstra myk komfort som man kan dra nytte av sammen med andre tekstiler, for eksempel bak ryggen eller ved armlenet. En sylinderpute ved armlenet er perfekt hvis du har veldig smale armlener som ikke er så komfortable. Da kan du i stedet la armen hvile på en behagelig sylinderpute. I en sofa med lav ryggstøtte som står mot veggen kan du legge sylinderputer over kanten på ryggstøtten. Det er veldig deilig å kunne lene seg tilbake mot en fast, men likevel myk sylinderpute. Sylinderputen er også komfortabel i lenestolen. Men du trenger ikke bare benytte sylinderputen som støtte for kroppen, eller som supplement fordi noe mangler i sofaen din. Den er også kjempedeilig og behagelig å hvile hodet mot når du bare føler for det.

  EN VELDIG FLOTT DEKORASJON

  En sylinderpute trenger ikke bare å brukes til det funksjonelle. Hvis du vil ha en sylinderpute fordi du liker formen, er det selvfølgelig noe du skal innrede med. En pøllepute i sylinderform skiller seg fra de tradisjonelle pynteputene og skaper en fin kontrast. Det er fint å dekorere med en sylinderpute både i sofaen og på den oppredde sengen. Det er nesten det som er det morsomste momentet i innredningen – når de større møblene er valgt ut og det er detaljene og dekorasjonene som skal på plass. Å få velge ut sylinderputene sine og plassere dem med omhu, velge hvilke nyanser du vil satse på og hvilke som får ta plass ved siden av hverandre i sofaen. En sofa eller seng fylt med pene pynteputer i forskjellige former, som runde puter og sylinderformede puter, blir virkelig et blikkfang i hjemmet og gjør at det ser mye mer innbydende ut.

  Dekorasjonsdetaljer i hjemmet er virkelig det som gjør at du kan sette ditt personlige preg på interiøret ditt. Med sylinderputer kan du enkelt få inn ulike farger og mønstre i interiøret ditt. Å innrede forskjellige overflater og møbler med sylinderformede puter kommer til å løfte hele uttrykket i hjemmet, gjøre det mer personlig og pent. En sylinderpute er en nødvendighet i hjemmet og er skapt for å være myk, men slitesterk, og for å holde formen over tid.