Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

20% rabatt på speil, rabattkode MIRROR20

13 Produkter

Speil uten ramme

Her har vi samlet alle våre speil uten ramme! Det finnes et stort utvalg av ulike former på våre speil uten ramme. Hvilken passer best i hjemmet ditt - rund, oval, kvadratisk eller rektangulær? Du finner alle varianter hos oss, i hvilken størrelse du selv ønsker.

Et speil på veggen kan virkelig gi rommet og innredningen et løft. Enten hengende alene på veggen eller sammen med andre detaljer. Et større speil på veggen er praktisk, men fremfor alt kan det gi mer liv til interiøret. Går du for et mindre speil så kan det være en fin detalj sammen med for eksempel bilder, plakater, fotografier eller hyller. Eller hvorfor ikke en miks av alt?

Speil uten ramme gir et rent og konkret inntrykk. Dessuten er det lett å matche med alle vegger. Uten ramme risikerer risikerer du ikke at det skjærer seg mot mønstrete tapeter eller sterke farger på veggen, samtidig som det passer veldig bra mot hvite eller lyse vegger. Speil uten ramme er enkelt å innrede med om du er usikker på hvilket speil du vil ha.

Speilene i denne kategorien finnes i mange varianter og modeller. Enten ferdige speil eller løse speil slik at du kan lage din egen speilvegg i hvilken form og størrelse du selv ønsker. De løse speilene selges i en 4-pack med 10 festepunkter slik at de enkelt kan monteres. Vil du helst slippe å lage hull i veggen så har vi også mindre speil som kommer i en 8-pack med dobbeltsidig teip som festeløsning. Dette er en løsning for deg som vil variere speilveggen din og prøve deg frem.

Angrer du på din første komposisjon er det bare å prøve igjen og igjen. Kanskje vil du ikke ha alle speilene samlet på et sted, så da kan du også variere og spre de utover.