Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  FINE BARNETEKSTILER TIL HJEMMETS VIKTIGSTE ROM

  Dersom du har barn hjemme, kan rommet deres være et av hjemmets viktigste. Her skal det tilbringes mange timer med masse lek og moro, overnatting, lesestunder og så mye mer. Det er derfor viktig at rommet føles koselig og samtidig lekent. Barnerommet kan bli verdens beste lekeplass dersom du innreder det fint og på riktig måte. For å være sikker på å lykkes med innredningen kan du benytte deg av tekstiler på barnerommet. Innred med barnetekstiler i forskjellige mønstre og farger for en mer personlig stil i rommet, noe som vil oppleves koselig for barnet. Uansett om du vil følge en helhetlig rød tråd i rommet eller vil bruke så mye farger som overhodet mulig, så lover vi at du kan finne barnetekstiler som passer til barnerommet her i vårt sortiment.

  Barnetekstiler fyller mange forskjellige funksjoner på barnerommet og er helt enkelt et must. Fremfor alt så supplerer det resten av interiøret på en smart måte og skaper en rød tråd i rommet. Det finnes også veldig mange forskjellige typer barnetekstiler å innrede hjemmet med. Sengesett, sengehimler og badetekstiler bare for å nevne noen.

  SENGETØY SOM FÅR BARNET DITT OG BABYEN TIL Å SOVE BEDRE

  Det finnes mye fart i små ben, men som oss voksne trenger også barn å hente seg inn igjen. En god natts søvn er viktig for å orke å holde det gående og leke hele dagen. Velg mellom barnetekstiler som sprinkelbeskyttere, sengehimler og pene sengesett for å lage et koselig sovehjørne der barna vil kunne sove dypt og godt. Med sengesett som har morsomme trykk og mønstre lager du en oppredning som føles morsommere å krype ned i, og som samtidig bidrar til bedre komfort. Dessuten gir det liv til rommet å re opp sengen med fint sengetøy. I sortimentet vårt finner du sengesett som måler 100 x 130 cm, og som passer i sprinkelsenger, samt smarte sprinkelbeskyttere som forhindrer at barna slår seg eller setter seg fast mellom sprinklene i sengen. Å kunne sove trygt er viktig for begge parter, slik at du også kan slappe av. Dersom du i begynnelsen har sprinkelsengen inne på ditt eget rom, har vi selvfølgelig fine tekstiler som passer utmerket å matche med dynetrekket til de voksnes senger. Andre koselige tekstiler er også et must i sovehjørnet til barnet. Kanskje et mykt pledd som kan varme når det er kaldt eller til å kose med? Et lite pledd er også perfekt i vognen på kaldere dager.

  SENGEHIMMEL – BÅDE TIL SENGEN OG LEKEHJØRNET

  En sengehimmel er noe som har blitt veldig populært på barnerommet. Det er ikke så rart – en sengehimmel, med sitt bølgende, vakre stoff, passer perfekt både over sprinkelsengen og i lekehjørnet. Sengehimmelen gjør soveplassen ekstra koselig og fin, samtidig som den kan bidra med en litt formørkende effekt uten at du må stenge helt igjen. Det gir barnet ditt en koselig og avslappende atmosfære å hvile og sove i. Det fine med sengehimler er at de som nevnt også passer like bra i lekehjørnet som over sengen. En sengehimmel kan få lekehjørnet til å føles magisk og eventyrlig, og gjør det til en perfekt plass hvor fantasien får slippe fri i lekene. En sengehimmel skaper ikke bare et fint hjørne, den gir også barnet litt privatliv og en koselig hyttefølelse i rommet. Dersom du henger en sengehimmel over et fint teppe og plasserer forskjellige puter og et mykt pledd under, får du et veldig koselig hjørne – perfekt til lekestunden! En sengehimmel kan varieres på forskjellige måter. Uansett om du ønsker en lyserosa sengehimmel eller en i stilig grå, så finner du det hos oss på BGA!

  KOSELIGE BADEKÅPER OG PONCHOER

  I sortimentet vårt av barnetekstiler finner du også badekåper og badeponchoer. Det er kanskje ikke noe du dekorerer selve barnerommet med, men det er minst like viktig å ha hjemme. Heng opp barnets badekåpe ved siden av din egen på baderommet for en følelse av samhørighet. En badekåpe både tørker, varmer og beskytter barnet. Den er perfekt å svøpes varmt inn i etter dusjen, men også for å pakkes med til stranden eller svømmehallen.

  LAG ET FINT BARNEROM MED LIVLIGE TEKSTILER

  På barnerommet skal alt tilpasses barnet. Her kan interiøret skille seg ut fra hjemmets andre rom. Det kan være lekent og kreativt. Når du skal innrede et barnerom, kan du velge deg ut en fargetone du liker og bruke den som grunnfarge i rommet. Deretter kan du dekorere med detaljer i matchende fargetoner for å skape en livlig og koselig følelse. Våg også å mikse og matche forskjellige mønstre. Det samme mønsteret kan forekomme i mange forskjellige tekstiler, noe som gjør at de blir veldig fine å matche med hverandre.

  Jo eldre barna blir, desto mer bevisste blir de på hvordan rommet deres ser ut. Da blir detaljene i rommet mye viktigere. Kanskje ønsker barnet selv å være med og velge farger på noen ting? Ved å selv få være med og bestemme kommer rommet til å føles enda mer personlig og trygt for barnet.

  Når det gjelder barnerom, er det også slik at alle foretrekker og prioriterer forskjellige ting. For noen er det kanskje viktigst med mye farge i interiøret, mens andre prioriterer smart oppbevaring. Men ett mål som bruker å være felles, er å få rommet til å bli så koselig og hyggelig som overhodet mulig. Barnetekstiler er en god begynnelse for å nå det målet!