Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  INNRED BADEROMMET MED ET PENT DUSJFORHENG

  Å kunne ta en lang og avslappende dusj som er varm og deilig, er ren og skjær luksus. Uansett om det er for å våkne om morgenen eller etter en lang dag, er det fantastisk å kunne ta en deilig dusj. Samtidig som det blir en fin detalj på baderommet ditt, vil et dusjforheng beskytte interiøret på badet fra å få vann på seg. Det gjør rett og slett at vannet holder seg der det skal. I tillegg til at det gjør at vannet ikke spruter opp overalt, så gjør det også at varmen holder seg inne i dusjen.

  Et pent dusjforheng er et must uansett om du har et badekar eller en frittstående dusj uten vegger. Det er ikke så morsomt for neste person som skal inn på badet etter deg hvis det er vann over hele gulvet. Og fremfor alt blir det stor risiko for å skli på vannet – og vi vil jo ikke at noen skal bli skadet. Med et dusjforheng reduserer du denne risikoen samtidig som du får en fin detalj på baderommet. Hvis dere er mange som trenger å bruke badet i morgenrushet, kan det også være fint med et dusjforheng for å få litt privatliv.

  FORNY BADEROMMET DITT PÅ EN ENKEL MÅTE MED ET PENT DUSJFORHENG

  Hvis du er lei av baderommet ditt og ønsker å fornye det, men ikke har muligheten til å gjøre en totalrenovering, kan du enkelt friske det opp og gjøre forandringer med forskjellige baderomstekstiler. Et dusjforheng kan gjøre mer enn du tror. På et kaldt baderom kan du tilføre litt farge og gjøre rommet mer levende ved å velge et fargerikt eller mønstret dusjforheng. Hvis du har et baderom med fargerike fliser, vil du kanskje heller velge en mer diskré nyanse. Ellers kan du også her velge noe i farger for å skape kontraster. Det morsomme med dusjforheng er at de bidrar med så mye. Og det er jo ikke så rart, ettersom et dusjforheng tar opp mye plass når det er helt trukket ut på stangen til dusjen. Det blir virkelig en detalj som synes! Noe annet som er positivt, er at dusjforheng ikke koster en formue. Så det er fritt fram for å kjøpe flere og variere mellom disse for å regelmessig endre uttrykket på baderommet og forandre stilen. Det kan være ekstra morsomt å gjøre dette i samsvar med sesong og egen smak. Om høsten kan det være koselig med et mørkt dusjforheng for en ekstra koselig følelse under kveldsbadet, mens det om sommeren føles litt friskere med et lyst dusjforheng.

  DET ER ENKELT Å HENGE OPP OG BYTTE DUSJFORHENG

  Det høres kanskje vanskelig ut, men som regel er det ikke vanskelig i det hele tatt. En stang til dusjforhenget er som regel enkel å montere. Det eneste du trenger å tenke på, er å finne ut hvordan den skal sitte. Den kan helt enkelt plasseres rett langs badekarkanten, men hvis du har et dusjhjørne, trenger du kanskje en stang som går i vinkel. Når du omsider har fått stangen på plass, trenger du bare å feste forhenget ved hjelp av ringer til dusjforhenget. Ettersom du henger opp dusjforhenget ved hjelp av ringene, er det også veldig enkelt å bytte og variere mellom forskjellige forheng.

  Noe som kan være lurt, er å sjekke størrelsen på dusjforhenget, slik at du kan tilpasse stangen ut ifra dette. Du må feste dusjforhenget i riktig høyde slik at vannet ikke spruter eller renner ut under dusjforhenget. Hvis du skal velge et forheng til et badekar, bør du ha muligheten til å kunne henge det på innsiden av karet når du dusjer. Dette er den beste måten å sikre at vannet holder seg innenfor badekaret. Men hvis du skal bade, er det kanskje ikke så veldig koselig å ligge mot et kaldt og fuktig dusjforheng. I dette tilfellet bør du kunne henge det utenfor. Derfor bør dusjforhenget monteres slik at du alltid kan henge dusjforhenget slik du selv ønsker. I sortimentet vårt finner du dusjforheng i størrelsen 180 x 200 cm. Dette er en standardstørrelse som passer til mange forskjellige dusjrom.

  HOLD DUSJFORHENGET FRISKT

  Et ensfarget dusjforheng er et tidløst valg som du vil kunne ha lenge. Og du trenger ikke å avskrekkes av tanken på at et gammelt dusjforheng blir ufriskt og skittent hvis du finner et som du virkelig liker og ønsker å ha lenge. De fleste dusjforheng kan vaskes og beholder den gode kvaliteten så lenge du følger de respektive vaskerådene. Ved å vaske dusjforhenget ditt regelmessig, holder det seg friskt og fint. Det er smart å rengjøre det regelmessig, ettersom det kan samle seg såperester og andre uhumskheter i dusjforhenget ditt. Noe som er ekstra herlig med et dusjforheng, er at når du henger det tilbake på stangen etter vask, vil en frisk duft spre seg på baderommet ditt – og et velduftende baderom er jo bare ekstra herlig!

  Et fint dusjforheng kan gi en fredelig følelse til et rom som ofte blir nedprioritert. Gjør det heller litt ekstra luksuriøst og innred baderommet ditt pent. Velg et stilig dusjforheng og legg til andre herlige baderomstekstiler. Da legger du til rette for en virkelig luksuriøs stund inne på badet, hvor du får muligheten til å slappe av og pleie deg selv litt. Med et dusjforheng gir du dessuten baderommet ditt en mer personlig karakter. Og i hjemmet ditt er det nettopp dette som er målet – å vise hvem du er gjennom interiøret ditt! Ta en titt i sortimentet vårt og velg et dusjforheng som passer for nettopp deg!