Tøfler

Unn føttene dine myk komfort med et par fine tøfler! Deilige og koselige innetøfler er et must i hjemmet for lange helgemorgener eller koselige kvelder. Å slippe å gå rundt med bare føtter på et hardt og kaldt gulv og isteden gå rundt med et par varme og myke morgentøfler, er veldig luksuriøst.

Velkommen til å skjemme bort føttene dine og ta en titt på vårt utvalg av fine innendørstøfler!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  INNETØFLER – VARM LUKSUS TIL FØTTENE DINE

  Innetøfler er, til tross for deres popularitet i mange situasjoner, noe vi ikke alltid tenker at vi trenger. Det er rart, ettersom det ofte kan ses på som en redning for slitne og kalde føtter. Tøfler varmer og er deilige å gå rundt med hjemme samtidig som de er veldig fine. Tøfler er en kombinasjon av god komfort og et pent design.

  Når alarmen ringer en tidlig kald morgen, og du sakte drar deg opp av den varme sengen, da er det ikke spesielt behagelig å sette føttene på et kaldt gulv. Høres det ikke mye koseligere ut å unne seg selv den luksusen å sette føttene i et par myke og varme tøfler som står klare ved siden av sengen? Føttene dine kommer til å ha det bedre, og du får en finere start på dagen. Men det er ikke bare tidlig om morgenen at et par tøfler føles ekstra innbydende ut. Under kosekvelden, når hverdagsgjøremålene skal utføres og etter en lang, varm dusj, er det ekstra koselig å la føttene bli møtt av et par omfavnende, myke tøfler og å unngå harde gulv under føttene.

  TØFLER ER SOM EN KOSELIG OMFAVNELSE FOR FØTTENE

  En myk tøffel kan føles som en varm omfavnelse for foten, og innetøfler bør være deilige og laget av et ekstra mykt materiale. Ekstra behagelig er det om de er fôret med et mykt materiale. Å slippe å gå barføtt rundt på et kaldt gulv er noe alle bør unne seg. Bare forestill deg å komme hjem etter en kald vinterdag utendørs, eller etter en dag på jobben i ukomfortable sko, og å få ta på seg et par myke slip in-tøfler innenfor døren – det er ren og skjær luksus.

  SLAPP AV HJEMME MED MYKE KLÆR OG TØFLER

  Hjemme er avslapping ofte forbundet med koseklær, og man kan si at tøfler til føttene er det myke klær er for kroppen. Det er noe som føles ekstra komfortabelt og behagelig å ha på seg. Hjemme er myke klær en favoritt for mange, og når det er helg (eller bare en kveld midt i uken), er det herlig å endelige kunne ta på seg noe komfortabelt. Til tross for dette kan koseklær ofte forbindes med noe stygt. Men slik trenger det overhodet ikke å være. Et pent, matchende sett med et par fine tøfler kan bli et virkelig stilig antrekk i hjemmet. Innetøfler kan virkelig være elegante og luksuriøse i stilen, og lodne tøfler i et pent design kan øyeblikkelig løfte et avslappet antrekk til nye høyder.

  TØFLER ER EN PERFEKT GAVE Å GI BORT

  Det er ikke mange som ville sagt nei til et par myke og fine tøfler. Det er med andre ord en perfekt gave. Tøfler er ofte en veldig populær og en fin gave å gi til noen som står deg nær. For hvem vil ikke ha et par behagelige tøfler i hjemmet? Å gi bort et par fine innetøfler er omtenksomt, og det er perfekt både som julegave og bursdagsgave til noen du liker.

  TØFLER TRENGER IKKE BARE Å BRUKES HJEMME

  Tøfler er ofte veldig populære fordi de gir foten muligheten til å slappe av, og fordi det er behagelig å la foten være fri i stedet for innestengt i en trang sko. Derfor bør du alltid ha et par tøfler i nærheten. Og et par koselige tøfler trenger ikke bare brukes i hjemmet. Det er perfekt å kjøpe et par ekstra tøfler til kontoret eller skolen. Da vil arbeidsdagen føles mer komfortabel og behagelig. Dessuten kan det være deilig med et par lodne tøfler på arbeidsplassen som varmer godt under de kalde vintermånedene. Hvis du skal kjøpe et par tøfler til kontoret, er det fint at du kan velge mellom så mange stilige tøfler. Fine tøfler blir et pluss i margen når du kan matche dem med et fint antrekk i hverdagen.

  Forskjellige tøfler kan ha forskjellige bruksområder. Noen tøfler er for eksempel bare anbefalt å brukes innendørs og bør derfor overhodet ikke brukes utendørs dersom du vil at de skal forbli fine. Det er kanskje vanlig å tenke at tøflene ikke tar skade av å gå en rask tur ut til postkassen, men da er det bedre å ha et par tøfler til utendørs bruk stående nært ytterdøren som du kan bytte til for å ikke risikere å ødelegge noen av tøflene dine.

  TØFLER TIL BÅDE KORTE OG LANGE FØTTER

  I sortimentet vårt finner du tøfler i flere forskjellige størrelser. Dermed finnes det noe for alle føtter. Tøflene er tilgjengelige i størrelsene S, M og L. S tilsvarer størrelsen 36–37 (EU), M tilsvarer størrelsen 38–39 (EU) og L tilsvarer størrelsen 40–41 (EU). Og uansett om du har lange eller korte føtter, finnes det noe for nettopp deg! Noen ganger kan nye og ubrukte tøfler oppleves som litt trange. Etter å ha bruk dem noen ganger vil tøflene i de fleste tilfeller tilpasses foten din mer og mer, og vil da oppfattes som litt mer romslige. Vi anbefaler derfor at du velger den vanlige størrelsen din. Si farvel til ømme føtter fra ukomfortable sko og harde gulv – unn deg heller et par myke tøfler!