Grytekluter

Grytekluter beskytter deg mot å brenne hendene på varme ovnsformer, og blir samtidig en fin detalj på kjøkkenet! Våre grytekluter, som også kalles for grillvotter og grillvanter, er fremstilt for å tåle varme og er viktige å ha i nærheten. Velg en grillvante som passer til din innredningsstil, og la den henge synlig og lett tilgjengelig i hjemmet. Hvis du vil, er det lett å matche den med andre kjøkkentekstiler for et enhetlig og stilig kjøkken!

Farge
Materiale
Størrelse
Fargenyanse
Lengde
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Størrelse
  • Fargenyanse
  • Lengde
  • Pris
  • Butikk
  Viser 15 produkter
  Viser 15 produkter

  GRYTEKLUTER OG GRYTEVOTTER – VIKTIGE KJØKKENTEKSTILER

  Grytekluten kan være et av de viktigste hjelpemidlene på kjøkkenet for å forenkle matlaging. Når du skal ta ut en varm form fra stekeovnen eller helle kokende vann fra kasserollen, er grytekluten din redningen for at du ikke skal brenne deg. Den beskytter hendene dine fra både varme og sprut! Uten gode grytekluter blir det i prinsippet umulig å tilberede varm mat –spesielt det som krever en høy temperatur. Det er få ting som er verre enn å brenne seg på en glovarm form – kanskje bortsett fra om det skulle føre til at innholdet i formen spruter utover kjøkkengulvet. Med et par gode og varmebestandige grytekluter kan du være sikker på at du ikke brenner deg på verken glovarme ildfaste former, gryter eller andre varme ting på kjøkkenet, slik at du trygt skal kunne servere middagen. Gode grytevotter og grytekluter er helt enkelt et must på kjøkkenet ditt! Uansett om du skal bake eller lage mat, må du ikke glemme å være klar med en gryteklut når du skal håndtere varme former. Med en gryteklut kan du også beskytte bordoverflatene dine mot kjedelige brennmerker. Hvis gryteklutene er laget av et grovt materiale, kan du i enkelte tilfeller bruke dem som et bordunderlag. Dette kan bli veldig pent ved en bordservering, og gir deg muligheten til å kunne servere maten ved bordet!

  BÅDE ET SMART OG PENT TEKSTIL

  Grytekluter er ikke bare beskyttelsesutstyr som gir deg et godt grep rundt glovarme former og gryter. Det beste med grytekluter og grytevotter er at de samtidig blir en fin detalj på kjøkkenet, og at de er like estetiske som praktiske. Du kan velge mellom mange forskjellige farger og modeller, slik at du enkelt kan finne noe som passer til ditt kjøkken. Grytekluter og grytevotter er kjempefine å la henge synlig på kjøkkenet. Da er de alltid i nærheten, og du kan raskt bruke en gryteklut når det trengs. Heng opp grytekluter og grytevotter på en fin kjøkkenkrok, eller kanskje på håndtakt til komfyren. Da er de virkelig lett tilgjengelig når du trenger dem. Uansett om du vil ha enkle grytekluter som bare gjør jobben sin, eller om du vil ha et par fargerike som virkelig blir et blikkfang på kjøkkenet, er funksjonen den samme. Så du kan enkelt velge det du trenger på ditt kjøkken. Du vil kanskje ha en linfarget grytevott som passer inn i det moderne og stilige kjøkkenet? Eller en solgul gryteklut som passer i det fargerike hjemmet? En gryteklut kan bli en stilig detalj som smelter inn med resten av interiøret på kjøkkenet, eller du kan skape en kontrast ved å velge en som skiller seg litt mer ut.

  DOBBEL GRYTEKLUT – EKSTRA STOR GRYTEKLUT

  I sortimentet vårt finner du også noe fantastisk – en dobbel gryteklut! Dette er perfekt til gryter av et grovere materiale, eller til velfylte ildfaste former og kasseroller med en vekt som krever to hender, slik at du slipper å stå der stresset og frustrert mens du leter etter to grytekluter når noe er ferdig å koke eller er ferdiglagd. En dobbel gryteklut kan være en livredder i en stresset situasjon! En dobbel gryteklut gjør at du enkelt kan løfte noe tungt med begge hendene i et stødig grep, til tross for at det er veldig varmt. En dobbel gryteklut kommer virkelig til å gjøre at du ser profesjonell ut på kjøkkenet!

  GJØR KJØKKENET DITT KOSELIG MED SMARTE KJØKKENTEKSTILER SOM GRYTEKLUT

  Å innrede kjøkkenet med mange fine kjøkkentekstiler, kommer til å gjøre det koselig og hyggelig. Det kommer til å forenkle matlagingen og samtidig forbedre middagsopplevelsen, ettersom kjøkkentekstiler gjør mye for helheten på kjøkkenet. Det som er så bra, er at det også er fint å matche forskjellige kjøkkentekstiler med hverandre. Det er dessuten enkelt å fornye hjemmet ved å bytte ut små detaljer som grytekluter. Ved hjelp av smarte kjøkkentekstiler kan du enkelt forandre inntrykket på kjøkkenet ditt, og du kan fint velge ut et par grytekluter som går i en matchende fargenyanse med andre dekorasjoner på kjøkkenet ditt. Mange av dagens måltider serveres på kjøkkenet, og derfor er det fint om rommet føles ekstra innbydende. Da blir middagsopplevelsen og andre måltider ekstra hyggelige. Hvis du velger et par grytekluter fra oss hos BGA, kan du være sikker på å få en stilig detalj i hjemmet ditt!

  GRYTEVOTTER ER EN SIKKERHET

  Når du skal lage mat og tilbringe tid på kjøkkenet, er sikkerheten viktig. Det er viktig å jobbe forsiktig slik at du ikke skader deg, både når det gjelder veldig skarpe ting og varme kasseroller. Noen ganger kan du velge mellom grytekluter i forskjellige materialer. Det kan være lurt å se over hvilke typer materialer du kommer til å ha mest bruk for. Grytekluter av stoff er et alternativ som er lett å vaske dersom du er uheldig og søler litt mat på dem. Da får du raskt og enkelt et par rene og fine grytekluter igjen.

  Grytevotter er helt enkelt et must i hjemmet ditt! Uansett om du skal ta ut en stekeplate med nybakte kaker eller helle av det kokvarme pastavannet. De er laget for å tåle varme, men for å være sikker på at du ikke kommer til å brenne deg, er det lurt å ta grytekluten og prøve å kjenne litt forsiktig på det varme før du løfter det. Du kjenner ganske raskt om varmen kommer til å gå gjennom grytekluten. Hvis det er noe som er veldig varmt, kan det være lurt å bruke doble grytekluter for å være helt sikker på at du ikke brenner deg. Pass på fingrene dine og kjøp et par grytekluter!