Glassunderlag

Beskytt bordet ditt mot stygge ringer og flekker fra glassene, og få samtidig en dekorativ detalj på et dekket bord med fine glassunderlag fra BGA!

Stilige glassunderlag passer like bra til frokostbordet som til et dekket bord på fredagskvelden, og er alltid et must å oppbevare lett tilgjengelig. Velg et par underlag til glassene som er så fine at du gjerne oppbevarer dem synlig på bordet!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  GLASSUNDERLAG – EN VIKTIG DETALJ FOR ET PENT BORD

  Når du finner noe til hjemmet som du virkelig liker, vil du gjerne holde det fint og nytt så lenge som mulig. Bord er en type interiør som brukes veldig mye, og som dermed kan måtte tåle litt slitasje. Dessuten finnes det mange forskjellige bordtyper. Vi spiser ved spisebordet, noen jobber eller studerer ved skrivebordet og vi dekker på til fredagskosen på salongbordet. Alt dette er noe vi gjør ganske ofte, og det er ganske vanlig å ta med en eller annen type drikke til disse anledningene. Vi tar med kaffekoppen til skrivebordet, vannglasset til nattbordet og brusen på salongbordet. Det er fort gjort at glassene lager flekker og ringer, og det er derfor ekstra viktig å alltid bruke interiørdetaljer og tilbehør til oppdekkingen som både er funksjonelle og pene for å holde bordet fint. Glassunderlag er et utmerket eksempel på en interiørdetalj som både beskytter og samtidig blir en fin detalj i hjemmet.

  Selv om det har vært en festlig kveld eller en veldig hyggelig middag, så er det ikke gøy dersom møbelets overflate blir ødelagt som en følge av det. Det er veldig kjedelig å få stygge flekker som er vanskelige å fjerne, eller som ikke kan fjernes i det hele tatt. Nettopp glass er noe som lett etterlater ringer og flekker på bordet. Det oppstår ofte kondens, og noen ganger kan vi søle litt slik at det renner langs kanten av gasset. Varmen fra tekoppen kan også etterlate flekker. Det er derfor viktig å alltid å ha glassunderlag liggende lett tilgjengelig ved bordet. Dersom du lar et par glassunderlag ligge framme selv når de ikke er i bruk, vil du alltid ha dem i nærheten samtidig som du får en fin detalj på bordet. I tillegg til å beskytte bordet er forskjellige glassunderlag en rask og enkel måte å fornye følelsen ved bordet på. Dessuten reduserer de også riper fra glasset.

  GLASSUNDERLAG AV JUTE

  I sortimentet vårt er vi stolte over å kunne tilby stilige glassunderlag laget av 100 % jute. Jute er et naturmateriale som bidrar med en rustikk og jordnær følelse til interiøret ditt. Jute er et slitesterkt materiale som er gunstig sett fra et miljøperspektiv, ettersom det er slitesterkt og resirkulerbart. Det er smart å velge glassunderlag som er slitesterke, slik at de tåler å søles på og kan brukes ofte. Dessuten er jute veldig pent! For en naturnær følelse ved bordet kan du matche glassunderlagene med kjøkkentesktiler i linmaterialer og serviettringer av jute. Dette forsterker den naturlige følelsen ytterligere.

  DEKK PÅ MED FARGERIKE GLASSUNDERLAG

  Det er alltid morsomt å få inn mer farge i interiøret sitt. Hvis du leter etter glassunderlag i en mer fargerik nyanse, kan du finne det hos oss. Det er morsomt og ofte ganske enkelt å få inn litt mer farge på det oppdekkede bordet. Du vil kanskje dekke på med et par fine, grønne glassunderlag? Eller kanskje du vil holde deg til et par nøytrale i beige? Uansett blir det en veldig stilig oppdekking. Med fine glassunderlag får du muligheten til å uttrykke stilen din ved å knytte dem sammen med resten av interiøret i hjemmet ditt. Du kan for eksempel plukke opp fargen fra noe annet i hjemmet ditt og matche underlagene ut ifra det. Du kan for eksempel legge et par fine glassunderlag på salongbordet. For la oss være ærlige og si at det ofte serveres forskjellige drinker der, og at det også er slik at mange måltider kan ende opp med å bli servert foran TV-en. Dermed kan det være fint å matche glassunderlagene med putene i sofaen. Å matche glassunderlagene med de fargene som er i hjemmet ditt gir et helhetlig uttrykk, noe som får deg til å se ut som en interiørproff!

  PLASSER GLASSUNDERLAGENE DER DE SYNES

  For å beskytte alle overflatene dine, og for å holde møblene dine fine, kan du enkelt oppbevare glassunderlagene slik at de er lett tilgjengelige i alle rom der du pleier å servere drikke. Men det kan være litt kjedelig hvis du har glassunderlag, og de fremdeles ikke blir brukt. Da anbefaler vi at du velger ut et par virkelig fine glassunderlag som kan vises frem, og at du oppbevarer dem synlig. Å gjøre glassunderlagene til et blikkfang kommer til å få gjestene dine til å automatisk strekke seg etter dem når de setter glasset sitt på bordet. En annen idé er å oppbevare glassunderlagene der du har glassene, slik at alle automatisk tar med seg et underlag til glasset, som for ekempel i vitrineskapet ved siden av vinglassene.

  GLASSUNDERLAG FORBEDRER OPPDEKKINGEN DIN

  Til borddekkingen er glassunderlag noe som kan tilføre det lille ekstra. Både ved å matche farger som tidligere nevnt, men også ved å bryte av med ulike materialer og andre farger. Glassunderlag blir virkelig en fin detalj i oppdekkingen. Uansett om du er en person som liker å dekke på med mange detaljer, eller om du tiltrekkes av det mer stilrene, så fungerer et par glassunderlang. Alt handler om hvordan du matcher oppdekkingen, og det er slik du skaper den følelsen du ønsker.