Gryteunderlag

Gryteunderlag og kasserolleunderlag er noe som både er veldig pent og funksjonelt. Samtidig som det beskytter bordet ditt mot varme og fuktighet, lar det deg dekke bordet på en stilig måte med maten i varme ovnsformer eller kasseroller. Middagen er lett tilgjengelig, og borddekkingen blir fin – perfekt!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  GRYTEUNDERLAG – ET VARMEBESTANDIG TILBEHØR SOM LAR DEG SERVERE MATEN ENKELT

  Når du har stått lenge på kjøkkenet og laget mat, kan det være deilig å sette ned formen med mat rett på spisebordet. På den ene siden er det et pent innslag i borddekkingen, og det kan være godt for alle å få servere seg selv. På den annen side krever så å si all matlaging en høy temperatur, og kjøkkenredskapene som maten tilberedes i er som oftest laget for å holde godt på varmen. Det betyr at stekepanner, ildfaste former og kasseroller kan holde seg varme en god stund. Hvis du vil sette noe varmt på bordet, trenger du noe som forhindrer at varmen trenger gjennom og skader bordoverflaten under formen. Og det du leter etter da er et gryteunderlag eller kasserolleunderlag. Gryteunderlag forhindrer at bord og benker får kjedelige flekker. De beskytter bordoverflaten mot brennmerker, fuktringer og andre skader. Smarte funksjoner som disse gjør gryteunderlaget til et must i hjemmet, og det bør oppbevares lett tilgjengelig på kjøkkenet. Et tips til matlagingen er å legge fram gryteunderlaget allerede før du begynner med maten. Da slipper du å stå stresset med en glovarm, ferdigkokt gryte i hånden som du ikke kan sette ned noe sted.

  Samtidig som gryteunderlag hjelper til med å beskytte bordet, kan det også forhindre deg fra å brenne hendene under servering av maten. Et annet tips kan også være å bruke to gryteunderlag ved siden av hverandre dersom du har store ildfaste former eller har tilberedt maten på en stekeplate. Da slipper maten å stå og balansere på et lite glassunderlag. Å kjøpe praktiske tilbehør som forenkler hverdagen er smart, da hverdagsgjøremålene ofte kan føles vanskelige å få gjort allerede som det er. Da er det deiilg når ting som matlaging kan gjøres så enkelt som overhodet mulig.

  VELG ET PAR FINE GRYTEUNDERLAG

  Det er lett å tenke at gryteunderlag ikke spiller så stor rolle, og det er fort gjort å bruke de samme gamle om og om igjen. Kanskje et par som har fulgt med år etter år. Men det er faktisk verdt det å investere i et par fine gryteunderlag. Et par gryteunderlag gjør mer enn hva du tror og tilfører mye til det visuelle. Et par fine kasserolleunderlag gjør at hele oppdekkingen blir mer estetisk tiltalende. Akkurat som med mange andre kjøkkentekstiler som får kjøkkenet ditt til å føles pent innredet, vil de fine gryteunderlagene du velger få kjøkkenet ditt til å se mye mer gjennomført ut. Og du kommer til å se ut som en proff på kjøkkenet med det rette utstyret. Det beste med å velge ut et virkelig fint gryteunderlag er at det passer like bra til hverdagsmiddagen midt i uken som det gjør til mer festlige anledninger.

  Noe som også er deilig med gryteunderlag og kasserolleunderlag er at de ikke tar opp så mye plass når de ikke er i bruk. Dermed kan du lett legge dem bort når du ikke ønsker at de skal være synlige på kjøkkenet ditt. Noen gryteunderlag kan også henges opp, noe som kan bli en veldig fin detalj. Kanskje du kan matche gryteunderlagene med resten av kjøkkenet og plukke opp samme farge i en annen detalj?

  FUNKSJONELT OG ESTETISK – GRYTEUNDERLAG AV SLITESTERK TEKSTIL

  Vi hos BGA synes ikke at man skal måtte velge mellom funksjonalitet og estetikk. Vi er derfor stolte over å kunne tilby et sortiment av gryteunderlag som er like estetisk tiltalende som de er praktiske. I sortimentet vårt finner du fine gryteunderlag laget av slitesterk, tykk tekstil. Gryteunderlagene er laget for å være varmeisolerende, og for å tjene sitt formål, slik at du kan føle deg trygg på at bordoverflatene ikke tar skade. Et gryteunderlag av tykk tekstil er dessuten ekstra skånsomt mot bordet og riper samtidig ikke undersiden av kasserollen eller den ildfaste formen.

  Et gryteunderlag av tykk ull kan både føles romantisk og unikt ut samtidig som det kan være moderne og trendy. Det avhenger mye av interiøret rundt og hvordan du velger å matche gryteunderlaget. Forskjellige materialer tilfører forskjellige ting avhengig av stilen. Å bytte ut de triste, gamle gryteunderlagene hjemme med et par fine og stilige av tykk og slitesterk tekstil blir virkelig en trendy oppgradering på det oppdekkede bordet. Det blir en iøynefallende detalj som kommer til å fange oppmerksomheten til gjestene dine.

  Gryteunderlag av 100 % ull er dessuten smart, ettersom ull er et materiale som er både smuss- og varmeavvisende. Det gjør at gryteunderlagene får bedre holdbarhet, og er et bedre alternativ. Det både beskytter og dekorerer på en og samme tid!

  BRUK GRYTEUNDERLAG TIL BORDDEKKINGEN DIN

  Til tross for at et gryteunderlag ofte skjules under gryter og former, tilfører det også noe ekstra til borddekkingen. Å gå mot bordet med den ildfaste formen i hånden, og å bli møtt av et stilig gryteunderlag kan på en måte føles som en fryd ved serveringen av maten. Å bruke tilbehør til borddekkingen gjør det mer hjemmekoselig. Hvis man dessuten matcher gryteunderlagene med andre kjøkken- og bordtekstiler, blir kjøkkenet mer helhetlig og stilig. Forskjellige underlag og duker blir dermed ikke bare noe som beskytter bordet, men også fine detaljer.

  Forhindre at bordoverflaten blir skadet av brennmerker, fuktringer og fargeforandringer. Ta en titt i sortimentet vårt med fine gryteunderlag og kasserolleunderlag her!