Ballputer

Sett gullkant på tilværelsen ved å dekorere hjemmet med en globeformet pute! Våre globeformede puter er nøye fremstilt for både å skape en koselig stemning og brukes som dekorasjon, for eksempel i sofaen eller sengen. Våre ballputer er kledd med eksklusivt boucléstoff i forskjellige jordnære farger som kan sammenlignes med følelsen av saueull - akkurat som en ballpute skal være. Innred stilig og trendy med en ballpute, eller hvorfor ikke flere ballputer fra BGA Fotobutikk?

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  FINE BALLPUTER TIL HJEMMET DITT

  Ballputen er en allsidig pute som du kan bruke på mange forskjellige steder i hjemmet. Ballformede puter er perfekte til mye, og de kan fungere som både en ballformet gulvpuff eller en rund pute i sofaen som en myk støtte. Det ballformede designet gjør at puten både er komfortabel å sitte på og lene seg mot, når du vil slappe av litt.

  En ballformet pute er svært dekorativ, og gjør seg ekstra godt i hjemmet. Det er en annerledes, men veldig stilfull detalj som skiller seg litt ut i interiøret. Det er ikke mange andre innredningsdetaljer som er helt runde, noe som gjør at ballputen blir unik i sin stil, og skaper en fin kontrast mot annet interiør.

  MANGE FORSKJELLIGE PYNTEPUTER

  Puter er en fin måte å forandre hele følelsen i innredningen din på, og mange puter skaper en hjemmekoselig og lun atmosfære. Det finnes så mange forskjellige modeller av puter å velge mellom, og det skaper en mulighet til å variere mellom mange forskjellige modeller i hjemmet ditt. Det innebærer at det finnes former og design for enhver smak. Forskjellige skulpturelle puter, som ballputer, er ekstra morsomt å bryte opp de tradisjonelle kvadratiske putetrekkene med, og de gjør omgivelsene hjemme mer spennende. Gjennom å matche forskjellige former får du et hjem som går i en trendy stil og har et mer lekent uttrykk. Runde ballputer passer fint i sofaen, lenestolen og på den oppredde sengen. Ballputer har en minimalistisk følelse over seg, og blir en detalj i hjemmet som løfter hele interiøret. Det er ikke mange som tenker over at det finnes ballputer som er helt runde, så det blir virkelig et blikkfang i hjemmet. En ballpute blir en statement-pute i hjemmet som skiller seg mer ut enn andre puter.

  BALLPUTER ER PERFEKTE SOM SITTEPUTER

  Ballputer kan også passe perfekt som ballformede sittepuffer. De passer perfekt på gulvet for å lage ekstra sitteplasser. Formen gjør at ballputen er lett å plassere, og fyllet gir en god og komfortabel støtte. Det er alltid en god idé å velge komfortable sitteputer for økt komfort. Noen ganger er det jo sånn at man har mange på besøk, og alle får ikke plass i sofaen. Da er det praktisk med komfortable sitteputer på gulvet som er lette å ta frem rundt sofabordet, slik at alle kan være med og omgås på en komfortabel måte. Det føles ikke bra å først invitere gjester, og så la dem sitte ukomfortabelt. Velg ut et par ballputer i farger som matcher det andre interiøret i hjemmet ditt, så har du alltid ekstra sitteplasser med god komfort.

  MILJØVENNLIGE BALLPUTER

  Det er viktig å kunne gjøre klimasmarte valg når du velger interiør til hjemmet ditt. I sortimentet vårt finner du ballputer som er merket med OEKO-TEX®-sertifiseringen. Sertifiseringen garanterer at ballputen er testet og fri for stoffer som kan være skadelige for helsen din og miljøet. Et bedre valg, helt enkelt! Det finnes også ballputer som er laget av vegansk fuskepels, så du som ikke vil bruke dyrematerialer, kan finne fluffy ballputer som føles bra for deg.

  MATCH BALLPUTER OG ANDRE TEKSTILER

  Når du legger til mange tekstiler i hjemmet, skaper det en dybde og gir hjemmet ditt en veldig hjemmekoselig følelse. I sortimentet vårt finner du ballputer som går i de samme nyansene som mange andre tekstiler, slik at du fint kan matche ballputene dine med pledd, veggdekorasjoner og andre puter i nyanser som går i samme fargetoner, for å skape følelsen av et pent innredet hjem.

  BALLPUTER I ELEGANT BOUCLÉSTOFF

  Vi tilbyr fine ballputer som er laget av et mykt boucléstoff. I boucléstoff lager garnet små løkker som gir en myk og ruglete tekstur. Det myke, lodne stoffet gir ballputen en herlig struktur som føles både elegant og naturnær på samme tid. Puter i boucléstoff passer i alle ulike hjem og til alle interiørstiler fordi det er et materiale med et diskré mønster. Det passer dermed til mange andre materialer og strukturer, noe som gjør at ballputen blir en pute det er lett å plassere i hjemmet.

  BALLPUTER PASSER PÅ MANGE STEDER

  Ballputen passer veldig godt som både sittepute og som dekorasjon, noe som gjør at den får mange bruksområder. Ballputen kan brukes for å dekorere sengen, sofaen og lenestolen. Samtidig er den ballformede puten perfekt som fotskammel ved sofaen, eller som puff på gulvet. Det er veldig deilig å sitte i sofaen, strekke frem bena og kunne legge dem på noe. Ballputen kan brukes til mye, og det er kun din egen fantasi som setter grensene. Ballputen kan plasseres alene i sofaen for et veldig minimalistisk og trendy uttrykk, eller du kan plassere den lengst fremme foran mange andre pynteputer for et koseligere uttrykk i hjemmet. Ballputen kan også brukes som en gulvpute. Det gir ikke bare ekstra sitteplasser, men er også en fin dekorasjon på gulvet. Det er morsomt å kunne plassere tekstiler på flere steder enn de vi først tenker på.