Dekorative puter

Ingenting er vel så koselig som å fluffe opp putene i sofaen, og bare kose seg med en bra film? Putene gjør virkelig underverker i hjemmet – det blir både koselig og føles som et hjem. Hos oss på BGA finner du et stort utvalg av trendy pynteputer i mange stiler, størrelser og farger. Hos oss finnes det en dekorasjonspute for alle hjem – uansett innredningsstil!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  FINE PYNTEPUTER TIL HJEMMET DITT

  Å dekorere hjemmet og innrede med pene pynteputer gir en følelse av luksus. Når alle ting i hjemmet er på sin plass, sengen er redd opp og pleddet ligger pent sammenbrettet i sofaen, er det en spesiell luksus å kunne hente frem pynteputene sine og plassere dem rundt i hjemmet på en dekorativ måte.

  I sortimentet vårt av pynteputer finner du forskjellige puter med fyllmateriale, så du trenger altså ikke supplere dem med en innerpute. Når du får pynteputen din hjem, er den rett og slett klar til å finne sin nye plass i hjemmet ditt. Pynteputer kommer i ulike farger, former og materialer så du enkelt kan finne en som passer i hjemmet ditt.

  Med en pyntepute kan du forandre et helt rom. Til tross for at det ikke er en innredningsdetalj som tar opp mye plass, gjør en pyntepute veldig mye for helheten. Du velger kanskje en mønstret pyntepute, og da blir den øyeblikkelig et blikkfang i hjemmet, eller en mer stilren pyntepute som gir ekstra god komfort i sofaen. En beige pyntepute kan matches med en pyntepute i en sterkere farge på en pen måte for den som vil ha det beste fra begge stiler! Det er morsomt med pynteputer, og det er vanskelig å få for mange. Ettersom de er så enkle å flytte rundt på og variere, kan du enkelt veksle mellom ulike pynteputer. Pynteputer kommer ofte i forskjellige materialer du kan velge mellom. Avhengig av hvilken atmosfære du vil skape i hjemmet, kan du velge å satse på et bestemt materiale, eller velge å matche med flere forskjellige.

  PYNTEPUTER I BOMULL

  Pynteputer som er laget av bomull er ofte et populært alternativ. Pynteputer som er laget av bomull kan se ut på mange forskjellige måter, avhengig av hvordan putetrekket er laget. Pynteputer i bomull kan være mønstret i forskjellige farger, ha tuftet mønster i relieff, være laget i et materiale av bomull som er litt mer rustikt, eller i et materiale som er mykere. Det kan helt enkelt være veldig ulik design, og det er morsomt og spennende. Bomull er et godt og slitesterkt materiale, og det finnes garantert pynteputer i bomull for enhver stil og smak. Med bomullsmateriale kan du også få frem en fløyelslignende kvalitet på puten.

  PYNTEPUTER I POLYESTER

  Polyester er et vanlig materiale på pynteputer. Det er et slitesterkt materiale, og kan ofte vaskes mange ganger uten å miste form eller farge, noe som kan være bra for en pute. Akkurat som med bomull, kan polyester ha mange ulike kvaliteter på materialet. Et populært valg pleier å være polyesterfløyel, som er et mykt og elegant materiale. Fyllet i pynteputer er ofte laget av polyester. For et klimasmart valg kan du også velge en pyntepute laget av gjenvunnet polyester.

  PYNTEPUTER I LIN

  Lin er en type materiale som er veldig populært. Lin har en avslappet look, og linmaterialet går ofte i naturnære fargetoner som gir en avslappet og rustikk følelse. Hvis du vil ha en stilren pyntepute som er pen, men som det fortsatt skjer noe mer med enn en vanlig ensfarget pute, skal du velge en som er laget av linmateriale. Lin er dessuten et robust og slitesterkt valg, noe som alltid er smart!

  BLANDING AV ULIKE MATERIALER

  Det finnes selvfølgelig mange forskjellige materialer – enda flere enn de vi nevner over. Forskjellige materialer kan gi forskjellige uttrykk, og det er både morsomt og spennende. Det er også vanlig at en pute er laget av en blanding av flere ulike materialer. Det er bra, for da kan man utnytte de beste egenskapene til hvert materiale i én og samme pyntepute.

  PYNTEPUTER BIDRAR MED GOD KOMFORT

  Som navnet antyder, er en pyntepute ment for å være en dekorasjon, men den trenger ikke være ukomfortabel eller upraktisk av den grunn. Det er viktig at pynteputer bidrar med en estetisk touch i hjemmet. Avhengig av hvilken stil du liker, kan det være en mer elegant pyntepute i fløyel, eller en pyntepute i rustikt linstoff som bidrar med en jordnær følelse. Du kan velge mellom mange forskjellige puter. Det er også viktig at de bidrar med god komfort. En pyntepute bør være like komfortabel å lene seg mot som den er pen å se på! Når du velger en pyntepute, bør du alltid sjekke hvilket materiale puten er fylt med for å få en oppfatning om hvor fast den er. Forskjellige fyll i pynteputer gir forskjellig fasthet, og dermed også ulik grad av støtte. Velg det fyllet som gir deg den støtten du trenger. Polyesterfyll er et eksempel på et mykt fyll, mens fjær er en type fyll som gir god støtte og kjennes fluffy.

  Alle hjem trenger pynteputer, og de passer inn i mange rom i hjemmet ditt. Sofaen er ofte en selvsagt plass for pynteputene. Det er ikke så rart ettersom puter blir prikken over i-en i sofaen, og gjør at den ser mye finere ut. Pynteputer ser også veldig stilig ut på sengen. Men en pyntepute er nyttig på mange flere måter. I lesestolen, på en avslappende sjeselong, på sittebenken i gangen, i hagen, og kanskje for å gjøre kjøkkenstolene mer komfortable? Pynteputer setter stilen der de plasseres, og er en veldig fin dekorasjon. Pynteputer er selvfølgelig også viktig på barnerommet. For det eldre barnet kan det være veldig morsomt å få velge ut forskjellige pynteputer i ulike farger og dekorere sengen sin med. En pyntepute er verdsatt av både barn og voksne.

  MATCH ULIKE PYNTEPUTER SAMMEN

  Med pynteputer kan man jobbe med forskjellige farger og former som kan matches med hverandre. Du kan løfte stilen i et hjem, eller forandre den helt, gjennom å bytte ut pynteputene dine. Det er morsomt at noe som er så enkelt å tilføre hjemmet kan gi et så sterkt uttrykk, avhengig av hvilken pyntepute du velger. Det er en prisgunstig måte å gjøre det pent i hjemmet ditt på. Med pynteputer kan du matche mange forskjellige farger og størrelser. En stor pyntepute ser veldig pent ut sammen med en rund pyntepute, eller en i litt mindre størrelse. Vanlige størrelser på en pyntepute er 45 x 45 cm eller 50 x 50 cm. Disse vanlige størrelsene er klassiske pynteputer som passer overalt, men de er ekstra morsomme å matche med pynteputer i mer unike former. Det er morsomt med pynteputer, og det er vanskelig å få for mange. Ettersom de er så enkle å flytte rundt på og variere, kan du enkelt veksle mellom ulike pynteputer.