Runde puter

Innred stilig og enkelt med våre vakre runde puter i ulike farger og former. Ingenting er så deilig som når sengen er nyoppredd, eller når sofaen er ryddet og man kan legge på en rund pute som dekorasjon. Det er det vi på BGA kaller hjemmekoselig. Her finner du et stort utvalg av runde puter slik at du kan finne den sirkelformede puten som passer til akkurat ditt hjem! Velkommen inn til en verden av vakre sirkelformede puter.

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  RUNDE PUTER

  Det er noe spesielt med runde puter. Dette er en type pute som utstråler noe helt ekstra. En rund pute forsterker virkelig en elegant og koselig atmosfære i hjemmet, og gjør det ekstra hjemmekoselig.

  En rund pyntepute passer perfekt både i sofaen, lenestolen og på den oppredde sengen, og tilfører alltid noe spesielt og vakkert til det stedet hvor den plasseres. En rund pute går ofte i et veldig elegant design, og pynter øyeblikkelig opp omgivelsene den plasseres i.

  Noe som alltid er positivt med puter, er at de i tillegg til å forbedre det estetiske, også bidrar med bedre komfort i hjemmet. Det er alltid mer komfortabelt å lene seg mot myke puter! Runde puter i fløyel kommer virkelig til å skape en wow-effekt i hjemmet ditt, samtidig som de er myke og behagelige å hvile seg mot.

  SKAP EN FØLELSE AV LUKSUS OG ELEGANSE MED RUNDE PUTER

  Runde puter trekker lett til seg oppmerksomhet, og i sortimentet vårt finner du mange forskjellige runde puter i eksklusiv fløyel. De blir øyeblikkelig et blikkfang i hjemmet ditt med sitt luksuriøse og elegante design. De passer perfekt å matche med andre flotte tekstiler i fløyel i hjemmet for å knytte alt sammen med en slags rød tråd. Den legger virkelig til en følelse av luksus der denne puten plasseres.

  Å skape en følelse av luksus og eleganse kan gjøre hele opplevelsen av å innrede hjemmet ditt mye morsommere. Det beste er jo selvfølgelig alltid resultatet, og med et par runde puter kan du være sikker på å få til et fantastisk resultat. Noe som er ekstra morsomt med runde fløyelsputer, er å blande forskjellige design og farger for å få til en personlig miks blant de runde putene. En rund fløyelspute er noe helt spesielt, og de forskjellige valgmulighetene kan virkelig føles spennende. Kanskje det er en rund, rosa fløyelspute som passer best hos deg? Eller en rød?

  INNRED MED RUNDE PUTER ETTER ÅRSTID

  Hvis du velger å innrede med et par runde puter, kan du enkelt forandre uttrykk i hjemmet ditt. Gjennom å forandre dem er det veldig enkelt å tilpasse interiøret etter trender og ulike årstider. Hvis du er en person som liker å fornye, trenger det ikke bety at du må forandre alt, og innebære mange dyre kostnader. Det kan være nok å variere med ulike tekstiler etter sesongen for å få til den etterlengtede følelsen av noe nytt.

  Runde putetrekk er enklere å bytte ut etter årstiden hvis du vil variere mellom forskjellige putetrekk. Hvis du er en person som lett blir lei av farger, så er kanskje putetrekk og innerpute et bedre alternativ. Det er så lett å kjøpe noen forskjellige runde putetrekk, og enkelt bytte dem ut iblant. Til alle våre runde putetrekk finner du selvfølgelig en passende innerpute i sortimentet. En rund pyntepute er allerede fylt, og det er ikke alltid det finnes en glidelås som gjør at du kan bytte trekk. Det kan likevel være deilig å kjøpe en rund pute som er klar til å ta sin plass i hjemmet, og som enkelt kan flyttes rundt mellom forskjellige rom hvis du vil variere litt.

  VARIASJONSMULIGHETER MED RUNDE PUTER

  Det er alltid veldig fint å kunne matche forskjellige puter sammen. Runde puter og runde putetrekk er veldig egnet for å matche med andre puter i ulike former for å skape en morsom, men stilfull kontrast. Det er også trendy å kunne velge ut kvadratiske og rektangulære puter til sofaen og så avslutte med en rund pute lengst fremme som får være puten i fokus. Hvis du vil unngå ulike modeller og bare holde deg til runde puter, men fortsatt vil at det skal skje noe, kan du gjerne blande forskjellige farger og materialer på de runde putene dine. Da blir innredningen din enda mer dynamisk i uttrykket sitt. Runde puter er en perfekt måte å få inn mer farge i hjemmet ditt på, og å innrede med fargeglade detaljer gir hjemmet en spennende atmosfære på en enkel måte. Runde puter kommer i mange forskjellige fargenyanser du kan velge mellom.

  Hvis du foretrekker et mer helhetlig og stilrent interiør, er det selvfølgelig også enkelt å få til dette med runde puter. Det finnes mange runde puter i enklere design som passer perfekt i det moderne og stilrene hjemmet. Ulike typer tekstiler gjør at hjemmet føles veldig lunt og koselig, uansett fargevalg, og det er dette som er så fint med nettopp runde puter. Det er lett å lage plass til dem, og det er enkelt å finne noen som passer til interiørstilen din. Uansett om du vil gjøre et dristig valg og gå for en rund pute i en unik farge, eller om du vil gjøre et trygt valg i en stilsikker farge som du vet passer til alt i hjemmet ditt, så finnes det en rund pute som passer perfekt til deg!

  EN RUND PUTE FOR ALLE

  Runde puter forsterker virkelig en elegant og koselig stemning i hjemmet. Husk å matche de runde putene dine pent med andre tekstiler til hjemmet for å skape den virkelig hjemmekoselige følelsen. Runde puter er et fint supplement til andre tekstiler og gjør innredningen komplett. I vårt omfattende og nøye utvalgte sortiment av runde puter finner du for eksempel elegante pynteputer i eksklusiv polyesterfløyel, trendy runde puter og vakre runde putetrekk med gammeldags sjarm, så vi våger å påstå at det finnes noe for alle!