Dynetrekk sett for barn

Re opp sengen til barnet ditt for en god natts søvn med et mykt dynetrekk. Det er mange timer som tilbringes i sengen, så det er viktig at den føles komfortabel og koselig. Prioriter søvnkomforten til barnet ditt, og velg blant sengetøy av god kvalitet. Hos BGA finner du et nøye utvalgt sortiment av myke og fine sengesett til barn!

Farge
Fargenyanse
Størrelse
Materiale
Bredd
Lengde
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Fargenyanse
  • Størrelse
  • Materiale
  • Bredd
  • Lengde
  • Pris
  • Butikk
  Viser 16 produkter
  Viser 16 produkter

  SENGESETT TIL BARN

  Re sengen med et fint sengesett for en god natts søvn for de små. I sortimentet vårt finner du fine dynetrekk av myk bomull som passer perfekt i den lille barnesengen, vuggen, barnevognen og sprinkelsengen. Å re opp med myke og deilige dynetrekk gir barnet gode forutsetninger for en vellykket søvn. For en liten baby bør sprinkelsengen holdes relativt enkelt dekorert og ganske tom. Men når barnet blir litt eldre, et det gøy å kjøpe med noen pynteputer og kosedyr.

  Å re sprinkelsengen med komfortabelt sengetøy til barnet er viktig. Man tilbringer mye tid i sengen for hvile, søvn, kanskje litt lek og lytting til eventyr. Det er derfor viktig at plassen føles trygg og koselig. I barnesengen kan du la sengetøyet gjenspeile barnets alder eller interesser. Hvis barnet er litt eldre, kan de kanskje selv få være med å velge ut hvilket sengetøy det liker!

  SENGESETT AV MYK BOMULL SOM PUSTER

  Når det gjelder sengetøy til barn, er det viktig å stille krav til kvaliteten. Et sengesett må være slitesterkt, ventilerende, lede bort fukt og føles skånsomt mot barnet. Det er også viktig at sengetøyet er allergivennlig. Å re sengen med sengesett av bomull er et populært materialvalg til barn, ettersom sengetøy av bomull puster godt, er mykt og slitesterkt. Dette er bra for at barnet ikke skal bli for varmt om natten, eller dersom de beveger mye på seg mens de sover. Det er viktig at sengetøy til barn holder høy standard, og framfor alt er det viktig at sengesettet føles komfortabelt og er behagelig for barnet.

  I sortimentet vårt finner du økologisk sengetøy til barn, laget av 100 % økologisk bomull og sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som betyr at produktene oppfyller humanøkologiske krav og ikke inneholder noen kjemikalier som er skadelige for helsen eller miljøet. Du finner også dynetrekk av 100 % ubleket lin av mykeste kvalitet. Lin er et holdbart og naturlig materiale som er gunstig sett ut ifra et økologisk perspektiv.

  For at bomull skal kunne betegnes som økologisk, må det oppfylle spesifikke kriterier. Det starter allerede ved dyrkingen av selve bomullsplanten. Økologisk bomull produseres helt uten bruk av et kjemisk-syntetisk plantevernmiddel, kunstgjødsel eller genetisk modifiserte frø. Hele produksjonsprosessen skal foregå uten miljøskadelige stoffer. Dersom du velger et sengesett fra oss, gjør du altså et klimasmart valg som også er bedre for babyen din!

  HVA TRENGER DU TIL SPRINKELSENGEN?

  Det å ha et fint sengesett til sprinkelsengen eller juniorsengen er nesten en selvfølge, og det er viktig å velge ut sengesettet med omhu. Det utgjør nemlig selve grunnlaget for den oppredde sengen. Det finnes kanskje mange typer barnetekstiler til sprinkelsengen, men sengesettet er absolutt et av de viktiste. Et sengesett er det som ligger direkte mot huden til babyen din, så det er veldig viktig at det er mykt og behagelig. Det er verdt det å ta seg tid til å velge ut et godt sengetøy. Når du så har skapt en fin oppredning, kan du velge å matche dynetrekket i sprinkelsengen med flere fine barnetekstiler for et koselig og fint sovehjørne.

  Når du rer opp sengen, er det veldig viktig å velge tekstiler som er tilpasset barnets alder, og det er viktig å tenke på at spedbarn ikke bør ha dyne og pute når de sover. Når du rer en sprinkelseng, anbefaler vi at du følger rådene du har fått fra helsestasjonen, eller sjekker med dem dersom du føler deg usikker på noe.

  KOMFORTABELT Å SOVE UTENDØRS I VOGNEN

  Av og til kan det være virkelig deilig for barnet å få sove utendørs. I sortimentet vårt finner du små sengesett som passer bra i vognen, og som gjør at barnet ditt kan ligge godt innpakket i vognen utendørs på kaldere dager. Å re vognen mykt gjør at barnet lett kan sovne under en lang spasertur eller ta en liten lur på uteplassen.

  DYNETREKK I DUSE PASTELLFARGER

  I sortimentet vårt fnner du sengetøy som er spesielt laget for barnet ditt. Du finner sengesett i dempende pastellfarger og i en avslappet stil som passer i alle slags hjem og forskjellige barnerom. Et stilig sengesett kan være et godt alternativ dersom det er mange andre inntrykk og fargerike leker i rommet. Da kan et stilig sengesett gi en følelse av ro. Alle sengesett finnes i matchende farger med sengehimler og sprinkelbeskyttere. Du kan enten velge å matche disse med hverandre i samme fargenyanse eller velge forskjellige farger. Alle nyansene passer nemlig fint sammen og kan skape en fin og myk kontrast.

  Du finner også flotte mønstrede sengesett som er som laget for fine drømmer og en god natts søvn. Noen barn liker farger og mønstre, og da kan disse passe perfekt, ettersom de føles litt morsommere å sove i. Det kan kanskje forenkle leggingen litt hvis barnet får krype ned i en seng som føles leken og interessant! Alle foretrekker ulike ting, og da er det bra at det finnes så mange forskjellige alternativer å velge mellom.

  Vi hos BGA er stolte over å kunne presentere et så fint sortiment av sengetøy til barn av førsteklasses kvalitet. Prioriter søvnkomforten til barnet ditt, og velg mellom sengesett i forskjellige farger og mønstre over – kanskje du finner den nye favoritten til småen!