Skinn

Innred med et trendy kunstskinn for et koselig og lunt hjem. Plasser kunstskinnet på for eksempel gulvet for å få et mykt underlag til føttene, eller i sofaen som en koselig detalj. Våre fine kunstskinn gir en varm følelse og mer komfort der de plasseres. Velkommen til vårt fine utvalg av kunstskinn som kommer til å passe perfekt i hjemmet ditt!

Farge
Materiale
Bredd
Lengde
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Bredd
  • Lengde
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 produkter
  Viser 1 produkter

  SKINNFELLER – ET PENT INTERIØR SOM FORSTERKER KOSEFAKTOREN

  Her finner du vårt sortiment av fine skinnfeller. Med en skinnfell kan du enkelt forsterke den koselige atmosfæren i hjemmet ditt samtidig som du får en stilig detalj. En fell bidrar med en varm og fin følelse og passer på mange steder både i og utenfor hjemmet. Og det beste må vel være at de er så myke og gode.

  BRUK SKINNFELLEN DIN PÅ FORSKJELLIGE MÅTER

  Det morsomme med skinnfeller er at du kan dekorere med dem på så mange ulike steder. Du kan legge skinnfellen din på sofaen som en koselig detalj, som for eksempel på sofaens divan. En skinnfell passer også bra som en myk og behagelig sittepute i en lenestol. Da blir det ekstra varmt og koselig å synke ned i den med en god bok eller foran favorittprogrammet ditt på TV-en.

  En skinnfell er i første omgang ment å brukes som et gulvteppe, så den fungerer selvfølgelig perfekt til dette også. Som teppe blir den koselig å sette føttene på, og den passer perfekt ved siden av sengen, hvor det kanskje ikke er så mye gulvplass, eller i en avlang entré. Det er deilig å starte dagen med sette føttene på en varm fell. Den blir også fin i enden av sengen som en fin dekorasjon.

  Skinnfeller er både koselige, varmende og fine, men framfor alt er de myke. Det betyr at de passer perfekt som et mykt underlag i barnevognen, på en benk som en myk sitteplass, eller som en varmende pute i pulken om vinteren. En skinnfell kan også brukes i hundesengen eller som et mykt teppe i et rom hvor du ikke har en hundeseng for å lage et mykt underlag som hunden kan hvile på.

  Kort sagt finnes det utrolig mange bruksområder for en skinnfell. Det er derfor helt klart verdt det å kjøpe et par skinnfeller til hjemmet ditt hvis du synes at mange av disse stedene hørtes passende ut. De fyller mange funksjoner og er samtidig veldig fine. Hvorfor ikke plassere et par feller i hagemøblene, så lenge de står beskyttet mot regn og fukt? Eller i et par lenestoler på balkongen, hvor de kan varme litt esktra før sommervarmen slår til, slik at du alltid kan sitte ute?

  DEKORER MED SKINNFELLER FOR ET PENT HJEM

  Mange ønsker å oppnå en koselig følelse i hjemmet og å skape et veldekorert hjem med mye sjarm. Skinnfeller er et lurt knep man kan benytte for å myke opp hjemmet. Velg tekstiler i varme farger rundt pleddet ditt for å forsterke den hjemmekoselige følelsen ytterligere. Varme tekstiler, spesielt skinnfeller, kan myke opp hvilke som helst harde inntrykk og upersonlige miljøer. Varme toner kan være en god idé hvis du har et hjem som du synes er en anelse kaldt. Men hvis du har et stilig og minimalistisk hjem, og vil beholde det kule uttrykket, kan en svart skinnfell også være veldig fint. En skinnfell blir en detalj som skiller seg litt ut, og det fine med dem er at de kan velges i flere forskjellige farger. Dermed kan du finne en skinnfell som passer i ethvert hjem, uansett hvilken interiørstil du har dekorert med. Én ting kan du være sikker på: Hvis du tiltrekkes av for eksempel den moderne, landlige eller industrielle interiørstilen, så er fine tekstiler noe vi alle ønsker i hjemmene våre.

  TA HÅND OM SKINNFELLEN DIN PÅ RIKTIG MÅTE

  Når en skinnfell brukes som et underlag eller gulvteppe, blir den ofte skitten. Vanligvis er skinnfeller relativt enkle å holde rene, og noen kan enkelt vaskes i maskin på lav varme eller støvsuges forsiktig. For å holde skinnfellen fin mellom vaskene kan den luftes og ristes regelmessig. Hvis det er en skinnfell med lang lugg, kan du bruke en børste for å gre ut floker. Noen skinnfeller tåler imidlertid ikke fukt. Derfor er det alltid viktig å følge vaskerådene som følger med skinnfellen nøye.

  Hvis du skal bruke skinnfellen din som et gulvteppe, anbefaler vi sklibeskyttelse under skinnfellen, slik at den ikke glir rundt. Ellers risikerer du å skli. En sklibeskyttelse holder teppet ditt på plass og gjør at det ligger stødig der det skal.

  VELG MATERIALET OG FARGEN SOM PASSER BEST FOR DEG

  Mange forbinder skinnfeller med et naturmateriale og noe som er varmt og koselig. De myke, saueullignende krøllene er myke og samtidig dekorative, og føles like fantastisk og behagelig som det ser ut. Iblant kan det være slik at du av forskjelllige årsaker ikke vil kjøpe skinnfeller av ekte saueskinn eller annet skinn. Da er det bra at det finnes skinnfeller i pelsimitasjoner. Dette finner du nemlig i sortimentet vårt! Skinnfeler i pelsimitasjon er vedlig like skinnfeller av ekte saueskinn, men de kan ofte velges i flere nyanser og er laget av polyester.

  Det finnes en passende skinnfell for alle, og de forskjellige fargenyansene gir deg muligheten til å velge den skinnfellen som passer best i ditt hjem. Du vil kanskje ha en skinnfell i brunt, offwhite eller svart? Du er velkommen til å la deg inspirere av vårt fine sortiment av skinnfeller!