Veggteppe

Innred hjemmet ditt med vakre veggtepper! Veggtepper, eller veggtekstil/bildevev som det også heter, er en type veggkunst som ofte er brodert eller vevd. Veggdekorasjoner av tekstil gir en hjemmekoselig følelse og skaper en myk harmonisk stemning.

Velg mellom veggtepper i ulike fargenyanser og stiler for å finne et som passer til akkurat deg. Uansett om du liker en bohemaktig eller moderne innredningsstil, blir et veggteppe av stoff en fin detalj og et blikkfang i hjemmet ditt.

Farge
Materiale
Størrelse
Fargenyanse
Lengde
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Størrelse
  • Fargenyanse
  • Lengde
  • Pris
  • Butikk
  Viser 6 produkter
  Viser 6 produkter

  VEGGTEPPER – FIN, FØRSTEKLASSES VEGGKUNST AV STOFF

  Gjør et godt valg og heng opp et veggteppe i hjemmet ditt! Å henge opp et veggteppe gjør hjemmet ditt varmere og koseligere. Du har kanskje aldri hørt snakk om et veggteppe før, og lurer på hva det er? Ja, det er type bilde som er laget av stoff, ofte bomull, og med mønster som er vevd eller brodert. Som regel er hele bildet av stoff. Et kunstverk av stoff er virkelig et trendy valg, og det blir sannelig en iøynefallende detalj i hjemmet ditt.

  Et stoffbilde bidrar med en helt ny karakter til veggen, og er ofte i litt store størrelser. Hvis du har en tom overflate hjemme som du ikke vet hva du skal fylle med, er det virkelig perfekt å henge et fint veggteppe der! Det tar opp en del av veggen, noe som gjør at det blir en fin detalj som ikke går ubemerket hen.

  STOFFBILDE – EN KONTRAST MOT DET KLASSISKE BILDET

  Et veggteppe av stoff er et alternativ til det klassiske bildet og skaper en myk kontrast mot fotorammens kantete profil. Hvis du ønsker å få inn mer varme til hjemmet, kan et veggteppe være et utmerket alternativ. Men det ene trenger ikke å utelukke det andre – det blir faktisk virkelig fint å matche disse med hverandre. Ettersom det dannes en myk kontrast, kan du matche disse to med hverandre for å skape en mer dynamisk effekt blant veggdekorasjonene dine. Hva med å henge et veggteppe blant bildene dine på en fin bildevegg? Det kommer til å gjøre bildeveggen din enda mer levende og unik.

  HVOR SKAL DU HENGE VEGGTEPPET DITT?

  Noe som er gøy med veggkunst av tekstiler, er at det er så lett å plassere. Et veggteppe blir fint på mange forskjellige steder i hjemmet og tilfører et nytt, varmt uttrykk på veggen din uansett hvor det plasseres. Og det at motivet er av stoff, gjør at det framheves på en enda vakrere måte.

  Det er smart å plassere veggtepper i rom hvor du ønsker en rolig og koselig følelse. Disse kunstverkene har nemlig litt av denne effekten på interiøret vårt. De passer spesielt bra i rom der vi ønsker å kunne slappe av, som for eksempel på soverommet og i stuen. For mange er stuen et rom vi ønsker å slappe av i. Det er kanskje hit du går inn etter jobben for å hvile og se på TV-serier om kveldene – så det er viktig med en innbydende og varm atmosfære. Når det gjelder soverommet, er det her vi både starter og avslutter dagen, så det er minst like viktig at det føles koselig der inne. Å innrede disse rommene med veggkunst av stoff er altså et veldig klokt valg, ettersom det forsterker den koselige følelsen!

  Det er også bra at veggtepper er så enkle å henge opp. Noen av veggteppene inkluderer et oppheng i form av en snor eller en underkant, noe som er praktisk for opphengingen. Det gjør både at det er enkelt å få dem raskt opp på veggen, og at du enkelt kan flytte rundt på veggteppet mellom forskjellige rom hvis du ønsker å fornye et område eller endre litt på stilen i hjemmet ditt.

  VELG MELLOM FORSKJELLIGE MØNSTRE OG FARGER PÅ VEGGTEPPENE

  Å henge opp et veggteppe er et smakfullt valg, og det finnes mange forskjellige å velge mellom. Vi tør å love at vi har noe for enhver stil. Du ønsker kanskje et veggteppe med et botanisk motiv? Eller et veggteppe som går i beige og brune toner? Å velge et veggteppe i jordnære farger med et diskré mønster, skaper en fin og varm detalj i hjemmet ditt som smelter inn med resten av interiøret. Hvis du i stedet velger et veggteppe med naturmotiv, får du en detalj som tilfører en naturnær følelse i hjemmet ditt. Dette er en følelse som mange ønsker i hjemmet sitt, ettersom naturen får oss til å føle oss avslappet og gir oss muligheten til å hente oss inn igjen. Vi har mange veggtepper som går i beige eller brune nyanser med diskré mønstre, noe som også bidrar til den herlige og koselige følelsen i hjemmet. Du kan også velge blant veggtepper med tuftede mønstre, noe som gjør veggkunsten litt mer levende. Det finnes litt forskjellig å velge mellom, og det er det som er så bra, Da kan du velge det veggteppet som passer best i ditt eget hjem. Du får uansett en vakker veggdekorasjon av stoff. Hvis du foretrekker en mer minimalistisk interiørstil, kan du velge et stoffbilde med et mer diskré mønster i duse farger. Disse gir fremdeles den koselige følelsen til rommet. Og hvis du like farger og kontraster, kan du velge et fargerikt veggteppe med et mønster hvor det skjer litt mer. Noen veggtepper har også dekorative frynser som en fin detalj!

  Ta en titt i sortimentet vårt med vakre veggtepper, og velg ut litt veggkunst av stoff for en smakfull dekorasjon på veggen din!