Søker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

OUTLET: 30-70% rabatt på alt »

FØRSTMANN TIL MØLLA! Så langt lageret rekker!

Washitape

Washiteip er en multifunksjonell dekorasjonsteip som kan brukes til mange ting, blant annet å enkelt henge opp plakater på veggen. Teipen er skånsom og etterlater ingen merker på verken plakat eller tapet, som er perfekt for de som liker variasjon – eller de som ser etter en personlig måte å feste plakater på. Washiteipen er sterk, men samtidig fleksibel og enkel å jobbe med.

Utover at teipen kan feste plakater, kan du også bruke den til å dekorere bursdagskort, gavepakker, eller sette et personlig preg på bruksgjenstander som tegneblokker eller kalendere.

Gledesfyllt og ukomplisert – slik skal det være å bruke washiteip!

Washiteip, også kalt dekorasjonsteip eller dekorteip, er en praktisk og dekorativ teip som du kan gjøre mye forskjellig med! Washiteipen er veldig praktisk fordi den er sterk samtidig som den er skånsom, og verken skader underlag eller det du har tenkt til å feste med teipen. Den er også fleksibel og enkel å bruke, i tillegg til at den enkelt kan flyttes eller tas bort.

Sett ditt personlige preg med washiteip

Dekorativ er kanskje det adjektivet som best beskriver washiteip. Ikke all teip er like gledesfyllt som denne! Washiteipen er perfekt når du vil gi et personlig preg på vegger, bruksgjenstander eller gaver.

Få plakatene dine enkelt på veggen

Med washiteip kan du raskt og enkelt få hengt opp plakater eller fotografier på veggen. Teipen kommer verken til å skade tapet eller plakater og foto. Det er rett og slett en enklere, morsommere og litt mer personlig måte å pynte veggene dine på!

Ettersom at washiteipen ikke etterlater noen merker på veggen er den også veldig praktisk for deg som vet at du liker variasjon i veggdekorasjon, eller for deg som liker å teste ut ting.

Dekorér i vei med washiteip!

For den med litt ekstra fantasi har washiteip enormt med anvendelsesområder. Utover at den kan feste plakater og lignende på veggen, kan du også bruke teipen til å dekorere esker, bøker, bursdagskort, skriveblokker, eller til og med skap og andre møbler. Du kanå gi liv til en trist tapet ved å lage mønster på veggen.

Ulike mønster – samme fargetema

I vårt sortiment av washiteip finner du flerpakker med 8 separate ruller i ulike mønster og bredder, men som alle har samme fargetema. Dette gjør det enkelt å kunne dekorere i vei, og selv om mønster og bredder er ulike gir de like fargene sammenheng og harmoni i dekorasjonen. Kos deg!