La speilet speile personligheten din - 5 speil med personlig karakter

All ære til stilrene og klassiske speil – det er alltid en god idé og et veldig sikkert kort. Men noen ganger vil man kanskje ha noe som skiller seg ut litt, et speil med en original form eller med et lekent design. Et speil som ikke bare kan speile deg og omgivelsene dine, men også personligheten din. Her kommer det litt inspirasjon til speil man legger merke til – på en positiv måte!

1. Iskremspeilet – uttrykk din glade eller lekne personlighet

Isglede på veggen! Ice Cream Mirror er speilet som er formet som en is, med en farget topp og en "ispinne" av eik. Tankene ledes kanskje rett til barnerommet, men speilet trenger ikke nødvendigvis å plasseres der. Dette er et perfekt speil for å uttrykke en leken, glad eller sprudlende personlighet. Og dessuten, hvem liker vel ikke is?

Ice Cream Mirror - spegel formad som en glass

2. Speilet med den originale – men fortsatt stilrene – formen

Når du er ute etter det lille ekstra, og har bestemt deg for at verken et rektangulært speil, et rundt speil eller et ovalt speil gjør jobben. Du vil ha en mer original form samtidig som det skal være stilrent og elegant. Vi har det perfekte speilet for deg: Trapezium fra danske Hübsch. Du kan få dette iøynefallende speilet enten med metallramme eller med messingramme.

Mässingspegel i unik form - metallspegel i annorlunda form

3. Ballongspeilet sprer glede i rommet

Balloon Mirror er speilet som er formet som en flyvende ballong. Det sprer glede og en følelse av letthet i rommet det plasseres i. Designerne Tor & Nicole Vitner Servé fra danske EO har virkelig lyktes med kunsten å designe et speil som er lekent nok til barnerommet, samtidig som det er elegant nok til å plasseres som en personlig detalj i hvilken som helst stilren stue.

Ballongspegel - spegel för barnrum

4. Speil med annerledes tredetaljer

Du liker det stilrene, og du liker det varme og naturnære. Likevel føler du at et speil med en vanlig treramme er altfor hverdagslig. Du vil ha noe som skiller seg ut med finesse, noe som viser personligheten din. Da har vi speilet for deg; Circle Eik fra danske Hübsch. Dette runde speilet har en iøynefallende, men fortsatt enkel detalj hvor speilets nedre del og bakside er dekket av eik. Perfekt for deg som liker det nøkterne som likevel skiller seg ut.

Rund spegel med ekram - annorlunda spegel

5. Speilet med ekstra av alt – men som fortsatt er elegant

Dette moderne og vakre speilet kommer fra danske Incado og gjør virkelig et sterkt inntrykk. Det er originalt på så mange måter: Det har en annerledes form, det har speilglass tonet i roségull og det har en fasettslipt kant. Det er så elegant – men også så fantastisk. Fantastisk elegant, rett og slett.

Spegel i roséguld - unik spegel

 

Se hele det brede utvalget vårt av både originale og klassiske speil her!