Bordspeil

(22)

Hvorfor bare ha veggspeil, når du også kan ha bordspeil? Med et bordspeil får du inn et friskt pust i hjemmet ditt, og vi har mange forskjellige stiler å velge mellom.

Blir det et moderne og kult et? Blir det et stilrent et som alltid er like aktuelt? Kanskje det blir et bordspeil som minner om et sminkespeil? Det vet bare du!

Størrelse
Farge
Materiale
Farge på speilglasset
Lyskilde
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Størrelse
  • Farge
  • Materiale
  • Farge på speilglasset
  • Lyskilde
  • Vekt
   [g]
  • Pris
  • Butikk
  Viser 22 produkter
  Viser 22 produkter

  Bordspeil

  Bordspeil er en morsom innredningsdetalj. Blant bordspeilene våre finner du både trendy bordspeil, speil i retrostil, stilrene og klassiske varianter. Det finnes utvilsomt et bordspeil for enhver smak her hos oss. Du trenger bare å velge ut det som passer aller best til akkurat deg og ditt hjem!

  Bordspeilene våre finnes i flere ulike former. Du kan for eksempel velge mellom runde, ovale og rektangulære varianter. Kanskje du vil ha flere enn ett bordspeil i samme rom? Kanskje på samme bord? Da er det fint å ha to forskjellige litt mindre bordspeil som løfter hverandre frem på en fin måte.

  Bordspeil – en kul innredningsdetalj

  Det er alltid morsomt med fine speil, og det er ikke bare fordi man kan bruke dem til å speile seg i. Det er også slik at et speil gir en kul effekt til innredningen i et rom. Hvis et av rommene dine trenger et lite løft, så kan altså et bordspeil, eller et av våre andre speil, være svaret.

  Avhengig av hva slags innredningsstil du har, så kommer noen av bordspeilene våre til å være finere hjemme hos deg enn andre. Uansett hvilket du velger, så er det høy kvalitet og høy «finhetsfaktor», så du kan være trygg på at hjemmet ditt kommer til å gnistre litt ekstra uansett hvilket du velger!

  Hva skal jeg tenke på når jeg velger bordspeil?

  Du skal selvfølgelig først og fremst tenke på hva slags type bordspeil som passer inn i det rommet du vil plassere det i. Noen ganger er det slik at man finner et speil man liker veldig godt, men som man har problemer med å plassere. Da kan man endre på noen andre ting i innredningen så det passer bedre inn. Man vil jo ikke la være å kjøpe et fint speil bare fordi det er vanskelig å plassere det, eller hva?

  Noen ganger kan man gjøre det slik at man lar innredningen bygge på en liten interiørdetalj som man liker. Kanskje er det nettopp et av våre fine bordspeil som kommer til å være selve startskuddet for en ny innredning i et av rommene dine hjemme? Man vet aldri!

  Hvor passer et bordspeil?

  Hvis man har et fint bord, skap eller lignende som har plass til et bordspeil, så blir det fint. To fine innredningsdetaljer som klikker med hverandre gir gode forutsetninger for et pent hjem, så et fint bordspeil + en fin overflate å sette det på gjør at det blir knallfint!

  Det finnes ingen hjem som ikke er egnet for nettopp et bordspeil, det er nemlig slik at denne typen speil passer overalt. Du trenger altså ikke lure på om et bordspeil kommer til å være fint hjemme hos akkurat deg. Det er bare å sjekke ut utvalget og velge ut det bordspeilet, eller de bordspeilene, som du synes kommer til å gi hjemmet ditt det lille ekstra.

  Sats på klassisk eller trendy?

  Dette er et av de spørsmålene vi ofte stiller oss. Noen har full kontroll på hvilken vei man vil at innredningen skal gå, mens andre er mer usikre. Er det slik at du tilhører den mer usikre gruppen, synes vi at du skal bli litt mer modig, for det er faktisk slik at et hjem skal være personlig. Det trenger ikke å se ut som et interiørmagasin for å være pent!

  Ettersom bordspeilene våre passer for alle typer stiler, kommer du til å finne det som gir akkurat ditt hjem det som mangler. Våg å tenke litt utenfor boksen, for det kommer du til å få glede av senere. Det er alltid morsommere med et personlig hjem, så tenk på det!