Sker, vennligst vent...

BGA’s integritetspolicy

Vi beskytter din personlige integritet, og synes det er viktig at du er klar over hva som gjelder. Vi registrerer din informasjon på en sikker og beskyttet måte. Vi behandler dem i samsvar med personopplysningsloven. Alle personlige opplysninger du oppgir til oss brukes kun for å gi deg best mulig service.

Integritetspolicyen gjelder når vi (BGA Fotobutikk NUF, org. nr. 915 855 350, svensk org. nr. 556790-9204 (BGA Videoproduktion AB)) gjør tjenester og produkter knyttet til ditt kjøp, ved kundetjenesteservice og øvrig kontakt med oss, samt besøk på vår nettside.

1. Hva er en personopplysning?
Personopplysninger er all informasjon som på noe vis kan brukes til å identifisere en fysisk person. Feks. navn, bilder, IP-adresse m.m. som kan knyttes til en fysisk person.
Behandling av personopplysninger – alt som skjer med personopplysningene (innsamling, oppdatering etc.).

2. Hvilke personopplysninger samler BGA inn, og hvorfor?
2.1 I Kunderegisteret (Lagringstid: 7 år pga svenske Bokföringslagen)
- Navn, adresse, personnummer, organisasjonsnummer, telefonnummer samt e-post
- Geografisk informasjon
- IP-adresse, enhetsinformasjon, logginformasjon
- Ordreliste
- Eventuelt notat kan inneholde personopplysninger

2.2 I Ordreregisteret (Lagringstid: 7 år pga svenske Bokföringslagen)
- Kundenummer
- Navn, adresse, telefonnummer samt e-post (obs: både leveranse- og fakturaadresse hvis det finnes)
- Geografisk informasjon
- IP-adresse, enhetsinformasjon
- Betalingsreferanse
- Kjøpte varer
- Eventuelt notat kan inneholde personopplysninger

2.3 Vi samler kun inn de personopplysninger som trengs for at vi skal kunne være i stand til å oppfylle våre forpliktelser til deg som kunde, motta og behandle din bestilling og levere varene til deg på et pålitelig vis.
Retslig grunn: Avtalen mellom deg som kunde og BGA ved gjennomført kjøp.

2.4 For å kunne levere en personlig tilpasset opplevelse av våre produkter og tjenester (feks. produktanbefalinger av tilbehør til produkter du har tittet på).
Retslig grunn: Interesseavveining.

2.5 For å gjøre det enklere for deg å bruke vår nettbutikk (feks. gjennom å lagre dine favoritter, eller påminne om gjenglemte/forlatte digitale handlekurver).
Retslig grunn: Interesseavveining.

2.6 For at ved din kontakt med vår kundeservice kan søke og lete riktig og svare på spørsmål gjeldende din ordre, retta dine opplysninger eller svare på andra bestillingsrelaterte spørsmål.
Retslig grunn: Avtalen mellom deg som kunde og BGA ved gjennomført kjøp.

2.7 For å sende ut nyhetsbrev med informasjon og tilbud til deg, om du aktivt takket ja til nyhetsbrev.
Retslig grunn: Samtykke.

Du har alltid rett til å få vite hvilke opplysninger som finnes lagret om deg, samt å få disse slettet (hvis det ikke er noen juridiske årsaker til at de er igjen, for eksempel den svenske bokføringsloven).

3. Hvor lenge lagres dine personopplysninger?
Vi lagrer kun dine opplysninger så lenge som det er nødvendig for respektive formål, eller så lenge garantien gjelder, men aldri lengre enn for å kunne fullføre våre forpliktelser til deg.

4. Hvem får tilgang til dine opplysninger?
Utenom BGA tar følgende bedrifter del av dine opplysninger:
- Vår leverandør av vår nettbutikk (Kodmyran AB).
- Firmaet som håndterer din betaling (Klarna, DIBS).
- Fraktfirmaet som levererer din vare til deg (Bring).
- Firmaet som samler inn informasjon om hvilke produkter du klikket på, for at vi skal kunne vise deg forslag på liknende tilleggsprodukter som kan være av interesse for deg (Nosto).
- Tjenesten vi bruker for å sende ut nyhetsbrev til deg, om du takket ja til det (Mailchimp).

Vi låner eller selger aldri dine personopplysninger videre til andre firmaer eller privatpersoner, og du har alltid rett til å få vite hvilke firmaer utenom BGA som håndterer dine opplysninger (feks. hvilket fraktfirma).

Personopplysninger kan komme til å leveres ut fra oss, om det er nødvendig for å følge gjeldende juridiske krav eller krav fra myndigheter, for å ivareta våre rettslige interesser eller for å oppdage, forebygge eller være oppmerksomme på svindel og andre sikkerhets- eller annet teknisk problem.

5. Dine rettigheter:
- Å få en transkripsjon
- Å få dine opplysninger rettet om de er feilaktige
- Å bli slettet
- At du har rett til dataportabilitet (utdrag av dine opplysninger så du kan gi de videre).
- At du har rett på å innvende mot behandling som baserer seg på interesseavveining eller berettiget interesse.
- At du kan tilbakekalle ditt samtykke for behandling av opplysninger som du aktivt har gitt ditt samtykke til (eksempelvis nyhetsbrev).
- At du har rett på å sende inn klage angående behandling av dine personopplysninger til Datatilsynet.

6. Hvordan beskytter vi dine opplysninger?
De systemer vi bruker som utfører behandling av personopplysninger, har alle utført spesielle tiltak for å beskytte dine opplysninger mot ulovlig eller uautorisert behandling, og følger den nye GDPR-loven.