Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotoalbum for 13x18 cm bilder

Hvis du har litt strre bilder som fortjener en plass i et fotoalbum skal du ta en titt lenger ned vi har alle tenkelige varianter velge mellom som passer fotografier p 13x18 cm. Kanskje blir det et stilrent i bltt og gull? Blir det et i rosa? Kanskje et i romantisk stil? et litt tffere? Det er bare velge det som passer deg og dine bilder.

15 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Album med fotolommer for 13 * 18 cm bilder

Hos oss finner du et utvalg vakre album for bilder med målene 13x18 cm. Disse fotoalbumene passer utmerket for de bildene som du har valgt å fremkalle eller skrive ut i et litt større format enn standardstørrelsen. I vårt sortiment finner du en rad ulike typer av album. En del er såkalte flippalbum, mens andre er helt vanlige album. En del har innstikkslommer der bildene plasseres liggende, andre er tilpasset bilder i stående format.

Fordelen med et fotoalbum med innstikkslommer er at det er superenkelt å fylle albumet. Det går raskt og smidig, og du slipper unødig kløning. Perfekt for deg som ikke rekker å legge ned mye tid på albumlaging, men likevel vil bevare dine bilder pene og lett tilgjengelige, slik at du kan se tilbake på alle dine herlige minner.

Alle våre fotoalbum er syrefrie og dermed skånsomme for dine bilder. Husk på at det er viktig at du tar vare på bildene dine på riktig måte for at de skal holde lenge.