Gulvspeil

(8)

Et gulvspeil er alltid like fint og praktisk. Lenger ned finner du utvalget vårt av gulvspeil – vi har flere forskjellige for at du skal kunne finne en variant som passer akkurat deg og ditt hjem. Blir det et svart? Kanskje er du mer sugen på et stort speil med treramme? Velg det som fanger blikket, og gi hjemmet ditt en ny og fresh look.

Størrelse
Farge
Materiale
Farge på speilglasset
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Størrelse
  • Farge
  • Materiale
  • Farge på speilglasset
  • Vekt
   [g]
  • Pris
  • Butikk
  Viser 8 produkter
  -18%
  Gulvspeil House Doctor Chic Svart 45x175 cm

  Gulvspeil House Doctor Chic Svart 45x175 cm

  4 in stock online
  Manufacturer: House Doctor
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51036049 in admin

  Laget av svartlakkert jern

  6999 ,- 8499 ,-
  Viser 8 produkter

  Gulvspeil

  Det finnes noen ting som vi alle har hjemme, uansett hvilken interiørstil vi har. Speil er en sånn ting, og da kanskje først og fremst gulvspeil. Med et gulvspeil tilgjengelig kan vi sjekke ut et helt antrekk raskt og på en praktisk måte. Det kan jo ofte være smart før man har tenkt seg ut!

  Selv om man bare vil sminke seg eller se på de nye skoene sine, er et stort speil alltid bra. Det beste er at man kan ta det med seg rundt i hele hjemmet! Kanskje er det kun sol på kjøkkenet når du skal sminke deg? Da er det fint å kunne bære med seg speilet dit! Er det slik at du vil ha litt mindre lys når du sjekker ut antrekket ditt for kvelden? Ta speilet med deg til soverommet! Det finnes mange ulike måter å bruke et fint gulvspeil på, så sørg for ikke å kjøpe et som er for tungt å bære rundt på!

  Praktisk med gulvspeil

  Gulvspeil er praktiske uansett hvordan de ser ut. Når vi sier gulvspeil, mener vi jo nettopp et speil som står på gulvet. Fordi denne typen møbler ofte kan være ganske tunge, er det godt at man slipper å henge dem på veggen. De fleste speil er egentlig ikke så tunge, så de er selvsagt perfekte å henge opp på veggen. Hvis man vil være sikker på at de står stødig uten å ramle ned, da skal man velge en gulvvariant.

  Bor man for eksempel i en leilighet som man leier av andre eller på studenthybel, kan det være noen regler som gjelder hva man kan henge på veggene. Det samme gjelder enkelte leiligheter og hus som har dårlige vegger for opphenging av tunge ting. Med et praktisk og stilig speil som man kan ha på gulvet er problemet løst. Det er bare å sette det ned akkurat der man vil det skal stå!

  Å velge riktig

  Når man kjøper innredning til hjemmet sitt, er det oftest slik at det finnes mange fine ting som man synes passer inn. Iblant er det i stedet det motsatte som gjelder. Når det kommer til speil kan man nesten være helt sikker på at man kommer til å finne en variant man liker.

  Dersom man har veldig spesifikke ønsker, som at det skal være i gammel barokkstil, ha en spesiell farge eller liknende, kan det bli vanskelig. Men hvis man synes at det fungerer fint med for eksempel svart eller hvitt, så trenger man ikke å lete lenge.

  Mye plass, eller lite plass?

  Vi bor alle i hjem av forskjellige størrelser. Mens noen trenger mye møbler for å fylle et hjem, kan det helt motsatte gjelde for andre. Iblant finner man et møbel som det er vanskelig å takke nei til. Og hvis det er slik at det er nettopp et gulvspeil man ”forelsker” seg i, kan man ta det helt rolig uansett hvor mye plass man har til overs.

  Med et gulvspeil kan man innrede slik at rommet ser større ut eller mindre ut. Man kan plassere det på et sted der det ikke tar for mye plass hvis man bor trangt, og man kan plassere det slik at det tar opp mye plass hvis man bor med god plass.

  Et pent gulvspeil er altså ikke bare praktisk å ha, men generelt også en detalj til innredningen. Med riktig speil kan man få et hjem til å føles både større og mindre. Ta vare på illusjonene som et speil kan skape. Når man vet hvordan man skal bruke et gulvspeil på riktig måte, kan hjemmet bli totalt forandret!

  Å piffe opp gulvspeil

  Kanskje du ønsker å ha det litt ekstravagant? Da kan det være vanskelig å finne et speil som passer. Oftest er det slik at denne typen møbler først og fremst finnes i mer stilrene modeller. Men dersom man vil ha en litt ”løsere” stil, kan man henge forskjellige ting på speilet sitt.

  Du kan gjerne benytte seg av dusker, kanskje en kul boa, halssmykker med mer. Det går også an å kjøpe en stilren variant, som man senere gjør mer til ”sin” stil. Det gjelder bare å være litt oppfinnsom! Et godt tips er å satse på en stilren modell, for da kan man sannsynligvis ha den lenger uten å bli lei.

  Hvis man velger å kjøpe et stilrent speil til gulvet, får man mange gulvspeil i ett. Dette fordi man kan gjøre så mye med et slikt speil, sammenlignet med et som er mer pyntet og designet helt fra starten av.

  Billig eller dyrt?

  Dette er en type møbel som man kan finne i tusenvis av varianter, både når det gjelder utseende og pris. Avhengig av hvor mye penger du kan og vil legge i et speil, og avhengig av hvor stor plass du har til det, finnes det mer eller mindre passende modeller.

  Iblant finner man et møbel man føler veldig sterkt for, og det er kun dette spesifikke produktet man vil ha. Når det skjer skal man passe på og kjøpe det man vil ha, for det kan hende at det er utsolgt dagen etterpå. Selvsagt kan det i noen tilfeller være bra å tenke seg om, men ofte skal man gå på magefølelsen når det kommer til interiørdetaljer i hjemmet – som regel er det sånn at det man føler med en gang også gir et varig inntrykk.